Mis tsikleid kasutab Eesti sõjavägi?
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Jawa
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Re: Mis tsikleid kasutab Eesti sõjavägi?
Veidi OT,aga omal olemas Rootsi armees Husqvarnadega samal ajal kasutusel olnud Jawa 257A - http://vvm.unicweb.ee/?p=59
Sõitsin UUnikute Talveralli Tallinn-Rakvere ka suuskadega läbi (ca300km), võib öelda, et päris fun oli
Sturm kirjutas:Märkö kirjutas:reinz kirjutas:vahipatis nägin ühes garaazis 4 sellist seismas
Millal see oli?
ka mulle väideti hiljaaegu, et SPT-l pidi olema ÜVP-s varnad aga nad ei tahtvat kasutada neid.
No oleneb millest me praegu räägime kas Husqvarnadest või V Strom-dest
baltroon kirjutas:Palju Sa kaitseväes sissitaktikaga kokku puutusid, Ridar? Kui palju on Eestis metsa? Kindel laks on, et kui NATO vihmavari meid kiirelt ei kata, ja ta ei kata, siis linnalahingutes ei ole meil midagi tarka peale hakata. Samas kui võsa kardab iga normaalne võõras sõdur. Nüüd, kui natuke taktikat ja ajukavalust kasutada, ei tohiks üks korralik kuni 600cc krossikas mitte sulle võserikes tüliks olla vaid vastupidi, punktist A punkti B transpordiks väga tõhus abiline
Sissitaktikaga eriti ei puutunud kokku, käiasin võrri rohkem tagalas
Punktist A punkti B transpordiks on tsikkel iga ilmaga väga omal kohal sõjaväes. Ja selleks on tema ka kasutusel.
Millised võiksid olla Sinu kujutletava üksuse lahingulised ülesanded?
baltroon kirjutas:Ma ei hakka siinkohal konkreetset fantaseeringut looma, mis ja kuskohas krossikaga oleks pädev sõdida, samas kui tulele vastamine liikumiselt on vaid väike tehniline lahendus vaja luua: dubleerida gaas!
Et varbaga vajutad gaasi ja sõrmega päästikut?
Yamaha YZF 750R: R.I.P
Yamaha R1: Up & Running
Common fault as with most higher powered bikes is a tendency for the rubber bits to loose contact with the asphalt, resulting in uncontrolled abrasion of the upper and side parts.
-
Teema algataja
Märkö kirjutas:Sturm kirjutas:ka mulle väideti hiljaaegu, et SPT-l pidi olema ÜVP-s varnad aga nad ei tahtvat kasutada neid.
On 5 rohelist kahe-poolest Varnat. Ütleme nii, et üks huviline neid seal putitab ja käigus hoiab, aga reaalselt pole mina kuulnud, et nad (SPT) nendega kuskile välja oleks sõitnud. Selle 250-kuubikulisega on ehk veits naljakas küll maanteel peenestada - neil isegi kärnalaadsed all, metsas sobilikum paugutada
reimps kirjutas:Märkö kirjutas:Sturm kirjutas:ka mulle väideti hiljaaegu, et SPT-l pidi olema ÜVP-s varnad aga nad ei tahtvat kasutada neid.
On 5 rohelist kahe-poolest Varnat. Ütleme nii, et üks huviline neid seal putitab ja käigus hoiab, aga reaalselt pole mina kuulnud, et nad (SPT) nendega kuskile välja oleks sõitnud. Selle 250-kuubikulisega on ehk veits naljakas küll maanteel peenestada - neil isegi kärnalaadsed all, metsas sobilikum paugutada
arvestades sõjaväe kolonni kiirust, täitsa kannatab nendega maanteed mõõta..tapal neid asju oli millalgi paarikümne ligi
EKV-s on struktuurijärgselt nende tsikklite ülesanne olla brigaadi ja pataljoni virgatsite transportvahend. Rootsi kuningliku armee struktuurides olid nad ettenähtud motoriseeritud luurejaole. Vaadake seda videot, mis ennist lisasin. See video ongi tehtud Rootsi kursustel. Jagu liikumisel harjutus, käemärgid jne...
Märkö kirjutas:Sturm kirjutas:ka mulle väideti hiljaaegu, et SPT-l pidi olema ÜVP-s varnad aga nad ei tahtvat kasutada neid.
http://www.hunta.ee
Sturm kirjutas:Märkö kirjutas:Sturm kirjutas:ka mulle väideti hiljaaegu, et SPT-l pidi olema ÜVP-s varnad aga nad ei tahtvat kasutada neid.
Reinz räägib, et pidi 4tk-i seisma garaazis! 4tk mida siis kas varnasid või strom-e...ühesõnaga strome meil pole aga varnad on jah...ja ei kasuta neid! sry kui asi segaseks läks
-
Teema algataja
-
Teema algataja
SAUL kirjutas:arvestades sõjaväe kolonni kiirust, täitsa kannatab nendega maanteed mõõta..tapal neid asju oli millalgi paarikümne ligi
Nunuh, aga SPT kiirused kipuvad vahetevahel ka üle 60 km/h minema.
Kolonne saab muidugi nendega julgestada, aga ma kahtlen, kas nendega oleks kedagi/midagi vajadusel võimalik ka kinni püüda või kellelegi maanteel järgi jõuda. Selleks on need V-Stromid ikka märksa paremad
Varna jookseb 120 ilusti välja kui vähegi korras on. Kolonnist maha temaga küll ei jääks, asfaldil kannatab samuti sõita, probleemne oleks vast talvel kui tee peal jää, lumi ja paljas asfalt pidevalt vahetuksid.
Yamaha YZF 750R: R.I.P
Yamaha R1: Up & Running
Common fault as with most higher powered bikes is a tendency for the rubber bits to loose contact with the asphalt, resulting in uncontrolled abrasion of the upper and side parts.
reimps kirjutas:SAUL kirjutas:arvestades sõjaväe kolonni kiirust, täitsa kannatab nendega maanteed mõõta..tapal neid asju oli millalgi paarikümne ligi
Nunuh, aga SPT kiirused kipuvad vahetevahel ka üle 60 km/h minema.
Kolonne saab muidugi nendega julgestada, aga ma kahtlen, kas nendega oleks kedagi/midagi vajadusel võimalik ka kinni püüda või kellelegi maanteel järgi jõuda. Selleks on need V-Stromid ikka märksa paremad
Seda nüüd küll jah , lahingusse ,ma sellega ei tormaks just ...aga metsas teisalt saab päris edukalt mööda kände künda
-
Teema algataja
Huvitav, mismoodi võiks lihtne ajateenia tsiklikuleriks saada? Vend oli tallinna sidepatis tsiklikuller, väga kõva olevat olnud. Huvitav, kas mingi avaldusega oleks see võimlaik, kui tsikliload olemas?
Elessar kirjutas:Huvitav, mismoodi võiks lihtne ajateenia tsiklikuleriks saada? Vend oli tallinna sidepatis tsiklikuller, väga kõva olevat olnud. Huvitav, kas mingi avaldusega oleks see võimlaik, kui tsikliload olemas?
Irw sa oled üks nendest lihtsatest ajateenijatest? kui sa ajateenija oled siis sind määratakse...avalduse võid pmst minema kohe visata...kui joppab siis joppab, kui ei siis raiud metsas ringi oma AK 4-ga
Üleajateenijana sa väga ei taha siukest ametit usu mind
Elessar kirjutas:Huvitav, mismoodi võiks lihtne ajateenia tsiklikuleriks saada? Vend oli tallinna sidepatis tsiklikuller, väga kõva olevat olnud. Huvitav, kas mingi avaldusega oleks see võimlaik, kui tsikliload olemas?
Kui A-kat olemas ja teenistuslik vajadus näeb ette motovirgatsi olemasolu, siis tasuks ikkagi oma soovist ülematele teada anda. Võimalus on kindlasti olemas.
http://www.hunta.ee
Elessar kirjutas:...
Oleneb väeosast... Mõnes kohas küsitakse, tiba ennem SBK lõppu, mis ametikohal oleks soovi jätkata. Seejuures arvestatakse noorteaja tulemusi, üldist käitumist ning kõikvõimalike oskuste, kogemuste ja lubade olemasolu. Aga üldiselt on jah asi joppamises.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.