Karjääri kärnatamine III ja IV etapp (meeskondlik)
Re: Karjääri kärnatamine III ja IV etapp (meeskondlik)
Hei kärnatajad!
tahaks ka sõna maha jätta. Peale T-1-ga kihutamist on siiski krossipisik nii võimas, et otsustasin 36-selt ikka selle õige ratta ära proovida. Alul käisin (koos naabrimehega muidugi, see ka Y450-ga aga poole kergemaga) Kukemetsa radadel TENERE 660-ga, ull üritus ütles Volts kui juttu tegime, muretse midagi kergemat kui kärnatada tahad! Sõitsin kevadeni ikka ära ja mureliku südamega ratast otsides, sattusin YAMAHAKESKUS-es kokku Andrus´ga kes just oli USA-st ´08 YAMU 450 toonud ja seda müütas just. Läksime vaatama ja lõime kohe käed. Esimesed sõidud olid ikka oi...oi!!! Nagu noore täkuga, ikka ära minema kippus aga täitsa OK. Esimese võistlussõidu tegin kohe Kukemetsa kärnatamisel ´07. Stardist kohe liiva sisse ja sinna ma natukeseks istuma jäin ka. Kohe kiskusin riideid ja põlvekaitsmeid maha, et ruumi saada. Ruumi sai ka põis, peale vedeliku ületarbimist, suurest närvist. Mis seal ikka, sõit algas. Sidurit ma rattal üles ei leidnudki muideja käima peksin ka gaasi väänates, mis Te arvate kas ei ajanud närvi? Pill on aga sõita ei saa. Ühe ringi siiski tegin ära
Natuke kogemusi kogutud ja karjaaäris trenni tehes, leidisn siduri üles, käivitusklapi- , pehme liiva sees ka enam ei vänderdanud nagu uss! Nüüd sai teine võistlus ka maha, RANNU Kärnatamine ´08. Selle sõidu üle on ikka uhke tunne lausa. Olin kärnatajate 88 hulgast 36-es. Sain teha 10 ringi mingi nipiga. Metsa vahel ühe nr.10 all sõitva noore jalule aidatud (egas keegi ju aidata taha kui hoog sees) jubedad tegelased
Poiss oli jalgupidi ratta vahel ja karjus APPI, jätsin ratta puu najale, aitasin poisi ratta alt välja ja kui kõik OK tundus jätkasime sõitu mõlemad! Küll oli kerge tunne! Sellepärast ma hea tulemuse ka sain, ise olin ka suvel kipsis, sama teema, jäin pöörates jalaga lingi alla ja hüppeliigese tükk ripub siiani kusagil seal? Läbi valu ja jonni ikkagi koht 36 on hea. Rada oli super hea! Muide ma pole veel kunagi hüpanud aga betoontrampliini läksin küll esimesel kolmel ringil, kuradi kõva tunne oli maandudes ja kohe üle kummide kihutades. Ma ei saa aru mida nad sealt kummide seest otsisid?
Kiirein ring oligi 12:12 just kolmandal ringil. Edasi otsustasin mitte õnne narrida ja sõitsin kergemat rada. Tasa ja targu! Aa, ühe saltu tegin ka nii, et lenks jäi pihku. Nii kallist pilli ikka kergelt ei loovuta! Hea, et korraliku kerekaitsme komplekti muretsesin just enne sõitu. Kohe tasus 100% ära. Äkki nägi Lärm ka seda tirelit, ta sõitis just mööda ka kui ma püsti sain ja rattale. Ratas käis ja sõit jätkus täie hooga. RANNU-ga seob rohkemgi. Rannu Mäkketõus´ul loositi mulle FORD Sierra välja. Muide: Lärm, mäkke toodud raha tuli topelt tagasi! Üritan ikka alati üritustel olle! Jube tasuv üritus!
Üritasingi Rannu Kärnatamisele selle autoga tulla aga avastasin, et konksule pole kohta raamil, see on roostega lahkunud. Ainus koht mis roostes on, on tala kuhu peaks konks kinnituma. Äkki jõuab Kukemetsa?
Esimene kiri sai pikk aga see oli vaja kõik edasi anda! Olge positiivsed ja ärge väikestest üle sõitke, aidake neid ja äkki võidate ka Sierra kunagi!
jälle kohtumiseni!
Berni
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.