2 rihma vähem kui kuuga
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 495
- Tsikkel: 09 KTM 530 EXC-R
2 rihma vähem kui kuuga
Tervist, probleem siis selline, et peale rollu ostmist(25.08.08) läks paari päeva pärast rihm katki. Ostsin siis mingi kalli kevlar tugevdusega rihma Motokeskusest ja sõitsin kuni eilseni. Sõitsin umbes pool tundi ringi ja sellest viimased 10 minta täis gaasiga(90-100km/h). Siis üks hetk hakkas nagu kinni pooma, arvasin, et kolv aga pärast lahti võttes oli hoopis rihm ennast korralikult igale poole vahele tõmmand. Et millest võib viga olla, et rihmad nii kiiresti kuluvad. Pluss veel seda, et mingi paar nädalat tagasi ostetud rullikud on ka lapikuks kulunud nagu eelmised olid mille välja vahetasin.
Re: 2 rihma vähem kui kuuga
võta variaatori kaas maha ,sõida vaata kas taldrikud liiguvad normaalselt laiali ja ega rihm imelikult värisema hakka jne.
atm50(2),Keeway ARN,aprilia amico 1993,aprilia sr50,
pocetbike(2),125 cc Qingqi Sport -06(2)
-
nummert kirjutas:võta variaatori kaas maha ,sõida vaata kas taldrikud liiguvad normaalselt laiali ja ega rihm imelikult värisema hakka jne.
Koha peal töödates näiteks rihm küll rappub ikka päris mehiselt. Taldrikud nagu ei viska aga lihtsalt üles alla vibreeribb nagu või umbes nii.
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Enneaegset purunemist võib põhjustada vale mõõtu rihma kasutamine. Mõningane vibreerimine on normaalne. Peamiselt tühikäigul. Pöörete lisamisel surutakse rihm taldrikute liikumisel pingule.
-
no aga kus kurat ma peaksin teadma milline rihm täpselt sobib. Yamaha keskuses rihme kohapeal ei müüdud ja rihma mõõtu ka ei osatud öelda. Sain siis motokeskusest kaks erineva müügikoodiga rihma mis sobivat aeroxile ja pärast uurides selgus, et mõlemad olid sama pikad täpselt.
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Olen sulle mõõdud juba öelnud. http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... 67#p307867 Selle teema http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=13&t=13962 alaosast olevalt lingilt leidsin mina küll vajaminevad numbrid.
Sai vist liiga vara esimene teema suletud, kuna paistab, et saaga jätkub...
PS ega 50cm3 pole loodud sõitma 90-100km/h. Kuskilt ikka midagi peab ju järgi andma, kui mootor viimsele piirile viidud.
-
mca15 kirjutas:Vaata kindlasti üle mõlemate taldrikute nuudid!
Jaa äkki seletaks lahti natuke palun
Taldrikud paned ju väntvõlli otsa ja kindlasti peavad seal taldriku keskel ka nuudid olema.
Mul väljendamisega raskusi, kui aru ei saand siis helista, seletan pikalt ja laialt lahti 53804668
-
Üks mõte mis mul tuli on selline. Et mul on selle väntvõlli küljes oleval ´´jahutustaldrikul´´ pea kõik need nn. nuudid maas. Et kas ei või olla, et seal variaatoris ei saa rihm piisavalt jahutust ja see tõttu puruneb kergemini?
oleneb mis temperatuur tekib. aga ilmselgelt kõrgel temperatuuril võib kumm lõdveneda ning end kuidagi kinni mässida.
Artemide kirjutas:Üks mõte mis mul tuli on selline. Et mul on selle väntvõlli küljes oleval ´´jahutustaldrikul´´ pea kõik need nn. nuudid maas. Et kas ei või olla, et seal variaatoris ei saa rihm piisavalt jahutust ja see tõttu puruneb kergemini?
Miks sa kohe seda ei öelnud.kuna sul rullikud ka kiiresti ära kulusid siis peaks asi selles jahutustaldrikus olema.
temp läheb liiga kõrgeks.osta uus proovi järgi ja anna teada.
naq ma aru sain siis sul on aerox?
neil ei ole otseselt jahutus taldrikul nuute kuid neil on keskel üks tähik mis hoiab jahutustaldrikut paigal.
ja see teine rihm mis sa ostsid oli malossi kevlar? <- see rihm on väga halva kvaliteediga.
ega väntvõllil või siduril loksu sees ei ole? mul ühel masinal oli suht sama jama et pildus ja retsis rihma, mul oli viga väntvõlli laagris
zybyx kirjutas:naq ma aru sain siis sul on aerox?
neil ei ole otseselt jahutus taldrikul nuute kuid neil on keskel üks tähik mis hoiab jahutustaldrikut paigal.
ja see teine rihm mis sa ostsid oli malossi kevlar? <- see rihm on väga halva kvaliteediga.
ega väntvõllil või siduril loksu sees ei ole? mul ühel masinal oli suht sama jama et pildus ja retsis rihma, mul oli viga väntvõlli laagris
mitte ykski rihm ei ole nii halva kvaliteediga ,et poole tunniga katki läheb.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.