Rumalad küsimused
Moderaator: Moded
Re: Rumalad küsimused
Natuke klassikat ka. Kui sa üritad ebaõnnestuda ja see sul korda läheb, kas see on siis ebaõnnestumine või kordaminek ?
-
- Tsikkel: iž jupiter 3
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
a501322914 kirjutas:Natuke klassikat ka. Kui sa üritad ebaõnnestuda ja see sul korda läheb, kas see on siis ebaõnnestumine või kordaminek ?
see on ju kordaläinud ebaõnnestumine
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
analoog kirjutas:Üks loll jõuab rohkem küsida, kui sada tarka vastata ju
Tehku keegi nüüd matemaatilne tehe, mitu lehekülge seda teemat siia tekib
Miks pesumasinas vahel pesu tagurpidi läheb? St. sisemine pool välja tuleb?
-
Soss-Sepp kirjutas:Miks pesumasinas vahel pesu tagurpidi läheb? St. sisemine pool välja tuleb?
Seda on uuritud seoses sõlmede tekkimisega ning on üks väga huvitav matemaatiline probleem, lahendamaks fenomeni, miks nii juhtub. See taandub suuresti materjalielastsusele ning eseme välis- ja sisepinna hõõrdumistegurite erinevusele - mõni riideese keerab ennast ilmselt õigetpidi, kui ta tagurpidi pesumasinasse panna.
Kes müstifitseerida tahab, siis asja pahempidi pööramine on otsekui neljandas mõõtmes asja ümberpööramine. Äkki pesu käib vahepeal seal ära.
Sõlmedest:
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Rennes kirjutas:Minu arust vöiks väikese huumorisoone KÖIGEST hoolimata säilitada. Ka siis kui tarkust üle ääre ajab.
Okei
Mis on valusam - kas sünnitada või saada jalaga m*nni?
Miks meeste riietel on nööbid ühte pidi ja naiste riietel teist pidi ?
Primo kirjutas:Okei
Ma arvan, et see viimane variant. Kui ikka korralikult saad, siis oled ikka kägaras maas ju, nii et ei liigu ka.
Sünnitaja aga niisama lihtsalt maha kägarasse ei kuku, see ikka talutav, meenutab nagu kõhugaase, aint kordades intensiivsemalt ja tihedamalt. Ja punnitamine võrdub nagu totaalse kõhukinnisusega, kus punnitad, et vähe pole, aga näe välja ei taha tulla..
veel klassikat
jumal on ju kõikvõimas?!
kuid kas ta suudab luua nii raske kivi, mida ta tõsta ei jõua?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
spinna kirjutas:Miks meeste riietel on nööbid ühte pidi ja naiste riietel teist pidi ?
See pärinevat veel sellest ajast, kui naisi teenijad riidesse panid, mehed pidid ise panema. Proovi katseks naiste särki teisel kinni nööpida - suht migav, ja proovi seda sama meeste särgiga - suht ebamugav.
-
- Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
- Kontakt:
spinna kirjutas:Miks meeste riietel on nööbid ühte pidi ja naiste riietel teist pidi ?
Sellepärast, et sa lahkudes kogemata sõbranna riideid selga ei ajaks
Ivoonu kirjutas:Proovi katseks naiste särki teisel kinni nööpida - suht migav, ja proovi seda sama meeste särgiga - suht ebamugav.
Vat pagan! Ma pole tõesti proovinud ühtegi naist riidesse panna Bad me! Aga lahti nööpida on neid küll mugav, ma ütleks isegi et lausa põnev
Ilmselt sellepärast ongi neil nööbid pahupidi õmmeldud
Mehi lahti nööpid on minu arust suht ebamugav sõltumata sellest midapidi neil nööbid ees on Jätan daamidele õiguse olla eriarvamusel
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
Riidesse panemine on lihtsalt riidest lahti võtmise negatiivne vastandväärtus aga kuna + ja - annavad kokku nulli (või sädeme), siis järelikult sellepärast ongi riieteta naised ahvatlevad. Nii võib ennast veel targaks mõelda
gabriel kirjutas:
Tegemist on Hiina senistest kosmoselendudest kõige keerulisemaga, sest taikonaudid kavatsevad viibida ka avakosmoses, kasutades selleks Hiina enda poolt loodud skafandreid
Teadagi millised need Hiina asjad on
Miks on maailmas metallihinnad üleval ja saada ka pole? Vastus peitubki Hiina kosmose(taiko) projektis. Nimelt ei oska Hiinlased taikolaeva ehitada, et Kuule lennata, nad ehitavad treppi - sinna see raud kaob...
Primo kirjutas:Mis on valusam - kas sünnitada või saada jalaga m*nni?
vastu tillut pole midagi ju, aga vasta ripprelvi on juba teine asi
pyramiid kirjutas:Primo kirjutas:Okei
Ma arvan, et see viimane variant. Kui ikka korralikult saad, siis oled ikka kägaras maas ju, nii et ei liigu ka.
Sünnitaja aga niisama lihtsalt maha kägarasse ei kuku, see ikka talutav, meenutab nagu kõhugaase, aint kordades intensiivsemalt ja tihedamalt. Ja punnitamine võrdub nagu totaalse kõhukinnisusega, kus punnitad, et vähe pole, aga näe välja ei taha tulla..
Sa oled vist mõlemat kogenud
Hans kirjutas:Sa oled vist mõlemat kogenud
Jutt sai päris veenev onju!
Ja-jah, ma olengi see miljonär, kes selle tembuga esimesena hakkama sai, hi-hii!
Primo kirjutas:Mis on valusam - kas sünnitada või saada jalaga m*nni?
Kui meestel on mingil arusaamatul põhjusel kange tahtmine sünnitusvaludega sarnast tunnet kogeda, siis väidetavalt samalaadse efekti pidavat andma hemorroidide operatsiooni järgne seisund.
Mõningase vahega sünnitusvalu sarnast tunnet u. kaks nädalat garanteeritud.
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 36 korda
- Tänatud: 226 korda
baltroon kirjutas:analoog kirjutas:Üks loll jõuab rohkem küsida, kui sada tarka vastata ju
Keegi kelle kasutaja nime ei mäletaja otsida ei viitsi on kui Nostradamus,pannes oma allkirjaks"eksid sõber seda paska siia sadat lehte ei teki.Nääs,nääs
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
-
- Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
- Kontakt:
franz125 kirjutas:baltroon kirjutas:analoog kirjutas:Üks loll jõuab rohkem küsida, kui sada tarka vastata ju
Keegi kelle kasutaja nime ei mäletaja otsida ei viitsi on kui Nostradamus,pannes oma allkirjaks"eksid sõber seda paska siia sadat lehte ei teki.Nääs,nääs
nitse on see "Nostradamus"
Pikk kirjutas:Primo kirjutas:Mis on valusam - kas sünnitada või saada jalaga m*nni?
Kui meestel on mingil arusaamatul põhjusel kange tahtmine sünnitusvaludega sarnast tunnet kogeda, siis väidetavalt samalaadse efekti pidavat andma hemorroidide operatsiooni järgne seisund.
Mõningase vahega sünnitusvalu sarnast tunnet u. kaks nädalat garanteeritud.
Selle olukorra vältimiseks võib ju mutri perse lüüa ja peale oppi standards***a lasta
H.P kirjutas:Pikk kirjutas:Primo kirjutas:Mis on valusam - kas sünnitada või saada jalaga m*nni?
Mõningase vahega sünnitusvalu sarnast tunnet u. kaks nädalat garanteeritud.Selle olukorra vältimiseks võib ju mutri perse lüüa ja peale oppi standards***a lasta
Siis ta enam väga standardina ei välju, sest ta on keermestatud. Kui vanasti öeldi, et tuleb nagu nr 40 niiti kui põhi alt ära, siis sel juhul võib öelda näiteks et tuleb nagu M6 peenkeeret
-
- Tsikkel: Aprilia Pegaso 650
ulmo kirjutas:Kas mehed on Marsilt ja naised Veenuselt?
Mehed ja naised on Aadamast. Nimelt mees on Aadam ja naine on tehtud Aadama sääreluust.
Jumal lõi maa ja puhkas. Jumal lõi taimed ja loomad, ja puhkas. Siis lõi jumal naise ja sellest ajast peale ei ole ei mees ega jumal enam puhata saanud . Ega ma seda jumala värki eriti ei usu. Ma rohkem prääniku usku, neid saab poest osta
.
aprill kirjutas:ulmo kirjutas:Kas mehed on Marsilt ja naised Veenuselt?
Mehed ja naised on Aadamast. Nimelt mees on Aadam ja naine on tehtud Aadama sääreluust.
Jumal lõi maa ja puhkas. Jumal lõi taimed ja loomad, ja puhkas. Siis lõi jumal naise ja sellest ajast peale ei ole ei mees ega jumal enam puhata saanud. Ega ma seda jumala värki eriti ei usu. Ma rohkem prääniku usku, neid saab poest osta
.
ma pigem füüsika usku elu maapeal on luck
aga teemasse siis, et inimesed tulevad bakteritest ja vee alusest elust ma arvan
-
sentry kirjutas:aprill kirjutas:ulmo kirjutas:Kas mehed on Marsilt ja naised Veenuselt?
Jumal lõi maa ja puhkas. Jumal lõi taimed ja loomad, ja puhkas. Siis lõi jumal naise ja sellest ajast peale ei ole ei mees ega jumal enam puhata saanud. Ega ma seda jumala värki eriti ei usu. Ma rohkem prääniku usku, neid saab poest osta
.
ma pigem füüsika usku :roll:elu maapeal on luck:lol:
aga teemasse siis, et inimesed tulevad bakteritest ja vee alusest elust ma arvan(togi)
Kui nüüd Tarvinit uskuda, siis inimesed põlvnevad ahvidest . Bakteriteni on sittakanti palju aega tagasi. Üritaks jääda kahe rattaga maa peale
.
Ma olen ikka ja jälle vaadanud seda ratturit ( ), et miks ta idu selle kiva endale pidevalt ikka ja jälle teele ette viskab
,
võiks ju selja taha visata
.
-
HeitiKender kirjutas:minu arust peaks olema kohustuslik käia üle 2 aasta 1 aasta õppimas, relva ähvardusel, kui muidu ei viitsi. Elementaartasemel füüsika, matemaatika ja filosoofia võiksid olla kohustuslikud ained.
Minu arust on siin elementaartasemel füssi,matti ja filosoffi piisavalt olnud, et ei ole vist mõtet eraldi kursusi korraldada ja selle peale raha raisata. Selle asemel võiks potensiaalselt kuluva raha vahetada pensu vasta ja kuskil tsikkliga ringi teha .