Suzuki Bandit 600 vs Honda Hornet 600

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

LST
Tsikkel: Hornet-S

Re: Suzuki Bandit 600 vs Honda Hornet 600

Lugemata postitus Postitas LST »

Ainult tule vahetusest ei piisa - ka kogu spido teema on vaja uus paigaldada või siis ümber ehitada. Plussiks on gondliga variandi puhul tuule suunamine, mille sa tava-Horneti puhul kõik omale kehasse saad (seda siis just peamiselt maanteel liigeldes).

Minu arvamus: Banditiga ei saa neid võrrelda, kuna tegu on väga erinevate ratastega - vaata kas-või kilovatte...

-laur1-

Lugemata postitus Postitas -laur1- »

Sõidan teist aastat gsf 600 N ga.Toodetud aastal 1999 lõpp. Teda on ka natuke näpitud ( suuremad tüüsid ja karpa regul sellele vastavalt). Originaal välimuse miinus suured miki hiire kõrvu meenutavad peeglid ( mis tglt super nähtavusega), ja ufo silmi meenutavad suunatuled. need muutetud näeb masin päris bandiidi moodi välja. Maitse asi kas jätad suure ümara tule või asendad selle populaarse fighteri tule vastu. Minekust nii palju et ei ole probleemi kiirendusega. olgu ta tõesti suurte masinate vastu ei saa ka tippkiiruse poolest mis minul tänu suurele tagahammakale üle 205 ei lähe. kuid ei ole vajagi. sain 2. kuuks lubadest vähema kiirusegagi lahti. Mugavus- osalesin kevadel üle 1300 km pikusel matkal. varustust on väga lihtne paigaldada ja iste ka mugav. tagumik valusaks ei jäänud. vedrustuse kohapealt on minu arvates esi oma liialt pehme. tagumise kohta ei kurda. natuke pehmem on tagumikule ja seljale hea. kütusekulu on minul pisut suurem seoses karpa näpimisega, kuid ei midagi mega suurt. 10 l saab sõita keskmiselt 130-160 km. oleneb sõidustiilist. See on õige et ilma klaasita maanteel tuul puhub ja üle 140 lastes tundub nagu oleksid tuulelohe. kuid isiklikult selle pärast sõidangi et tuul mu kõrvus viliseks ja õrnalt nägu paitaks. Tehnika poole pealt olen vahetanud õli regulaarslet ja ka õhufiltri. Muud ei midagi ja plaanis ei ole ka midagi vahetada. Suzudele omaselt õrn tigin on mootoris kuid see ei ole midagi hullu.Juhitatavus on meeldiv. Jh ta on küll natuke raske kuid manööverdada ja hullata saab küll. slaalomit sõites jalaraudu kulutada pole mingi probleem.
Kirjutaks veel pikalt kuid aitab sellest. Lõpetuseks olen ise banditiga rahul, ei kahetse ostu.

Kasutaja avatar

Piimanina
Tsikkel: Ducatisti
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Piimanina »

[quote="LST"]Ainult tule vahetusest ei piisa - ka kogu spido teema on vaja uus paigaldada või siis ümber ehitada. Plussiks on gondliga variandi puhul tuule suunamine, mille sa tava-Horneti puhul kõik omale kehasse saad (seda siis just peamiselt maanteel liigeldes).

Minu arvamus: Banditiga ei saa neid võrrelda, kuna tegu on väga erinevate ratastega - vaata kas-või kilovatte...
A mis see ümber ehitus maksma võib minna? Või äkki keegi tahab oma H gondlit-saab ju nii teha :roll:
Vaat selle tuule pärast ma ei põe, las see tuul tuleb-ma ikka tean mida tahan, ega ma välimuse pärast Honetit ei osta!(nats ikka aga see on vähetähtis :)
Kui neid omavahel võrrelda ei saa miks see topic siis loodi ja rahvas ikka võrdleb neid :roll:
Honda jupid on vist kallimad kui Suzuki omad w?

Kasutaja avatar

LST

Juppide hinna kohta seda räägitakse jah, aga samas ei ole mul kahe aasta jooksul kulunud peale tavahoolduse (fitrid, õlid, kett) mitte kroonigi.

Ümberehituse hind sõltub sinu oskustes - nii ehituse kui ka kauplemise ala...võid suht vaeseks jääda, aga võid ka alla 1000 hakkama saada (fighter'ks ehitades).

Kasutaja avatar

Piimanina

Ega ma suurt mingeid oskusi oma aga ma arvan kellegi targemaga saab see asi tehtud.
LST mis aasta ratas sul on? Ma tahaks 2001.
Kas siin mõni Banditi mees ka on, või te kahetsete ostu ja ei kipu suurt midagi rääkima :)
Mis on Banditi eelise Horneti ees....kui välja arvata hind ja juppide hinnad?

Kasutaja avatar

maiasmokk
Tsikkel: K1200GT

Lugemata postitus Postitas maiasmokk »

Piimanina kirjutas:

Ega ma suurt mingeid oskusi oma aga ma arvan kellegi targemaga saab see asi tehtud.
LST mis aasta ratas sul on? Ma tahaks 2001.
Kas siin mõni Banditi mees ka on, või te kahetsete ostu ja ei kipu suurt midagi rääkima :)
Mis on Banditi eelise Horneti ees....kui välja arvata hind ja juppide hinnad?

Müüsin banditi kaks kuud tagasi, nillin praegu just uut, mark jääb ikka samaks.
Eks see ole ikka et "iga l... kiidab oma ....". Hea ratas oli igaljuhul.

Meelitused on kui näts, naudi kuid ära alla neela.
Imre

tazavi
Tsikkel: iž jupiter 3
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tazavi »

banditiga sõidetud, ei kurda, aga horneti kogemus absoluutselt puudub ja võrrelda ei oska. Banditiga lahtise kruusa peal kahekesi on s**t sõita, aga ma usun et ju see hornet samasugune on. banditil on ees väike tuuleklaasike, giwi oma, see teeb küll oma tööd iga eurosendi eest.

-laur1-

Lugemata postitus Postitas -laur1- »

[quote="Piimanina"]

Piimanina...loe veidike ülevalt poolt juttu..kirjutasin veidike banditi miinustest ja plussidest. Loomulikult on see vaid minu arvamus enda rattast

Matuwello

Lugemata postitus Postitas Matuwello »

Ei ole kahetsenud, et esimeseks rattaks Bandit'i valisin, vastupidi aina rohkem meeldima on hakanud - 2 hooaega sõidetud ja nauditud. Õige naked on ikka ilma kondli* [Motobot: õige on "gondli*"] ja suure ümarguse tulega, tehku need disainerid nende uutega mis tahavad, no ei meeldi need nurgelised tuled. Ja töökindlus on ka 5+, vaid korralist hooldust tehtud.

Ratta valimisel ei peaks liialt palju mõtlema kw'le ja varuosadele, tuleb leida ratas mis meeldib ja hea sõita on - iga ratta jaoks on sobiv juht olemas.

M.K.

Lugemata postitus Postitas M.K. »

Matuwello kirjutas:

Ei ole kahetsenud, et esimeseks rattaks Bandit'i valisin, vastupidi aina rohkem meeldima on hakanud - 2 hooaega sõidetud ja nauditud. Õige naked on ikka ilma kondli* [Motobot: õige on "gondli*"] ja suure ümarguse tulega, tehku need disainerid nende uutega mis tahavad, no ei meeldi need nurgelised tuled. Ja töökindlus on ka 5+, vaid korralist hooldust tehtud.

Ratta valimisel ei peaks liialt palju mõtlema kw'le ja varuosadele, tuleb leida ratas mis meeldib ja hea sõita on - iga ratta jaoks on sobiv juht olemas.

jagan seda arvamust.
Ja soovitan proovida ka siin varem mainitud GSX750.

Kasutaja avatar

Teema algataja
Marauder
Tsikkel: Hornet 600 '03

Lugemata postitus Postitas Marauder »

Ilmselt Bandit on niikaua hea kuniks Hornetiga sõita saab :mrgreen:

Ei aga Hornet vägagi viisakas masin, näeb minu meelest parem välja ka kui Bandiit...

Aitan Ebay'st asjade tellimisega või maksmisega.
Kasutaja avatar

Vidget
Tsikkel: Kawasaki Z900
Tänanud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas Vidget »

Suzuki GSR 600 on otsene konkurent Hornetile ja oma hinna ja välimusega ütleks, et parim kasutatud naked hetkel turul :nono:

Let the good times roll.

Kasutaja avatar

Piimanina

Tänud et viitsisite vastata! Tegelt ma usun, et mõlemad rattad head ja pakuvad teineteisele konkurentsi! Kui ma olen õieti aru saand siis Hornet on tiba sportlikum ja Bandit pehmem ja uimasem-rahulikku tyypi ratas?!
Ma isiklikult KW taga ei aja ja tahan ka pigem rahulikku ja 2a. piirajaga, niiet vist tundub, Bandit sobib mulle rohkem. Ta ainuke miinus on vist kaal nagu eelpool mainiti?!
Nyyd on vist aeg sinnamaani jõud et tuleb rattaga sõita, siis tean täpselt kumb valida.

Kas keegi proovisõidu kohta oskab midagi pakkuda(kysija suu pihta ei lööda :) )......symboolse tasu eest :roll: Tallinnas ise muidu.

P.S laur mul jäi kudagi imekombel su hea põhjalik vastus kahe silma vahele :oops: thx

Kasutaja avatar

pässapoiss
Tsikkel: Honda CB600F HONET

Lugemata postitus Postitas pässapoiss »

Ma võin sulle anda oma Hornetit prooovida.Saan seda teha muidugi kas laup õhtupoole või siis põhapäeval.

Kasutaja avatar

qwerin
Tsikkel: 1190
Tänanud: 16 korda
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas qwerin »

Pärnu mntl avatud uues motoparanduse kohas on ka üks Hornet seismas. Äkki lasevad ka proovida.
Mulle tundus küll kuidagi maru väike ja õhuke, kui peale istusin korraks. Samas kes teab, ma ju sõitmas ei käinud.

FZR 600-> FZS 1000 Fazer-> TT 600R-> ZX600F-> DL1000-> 1190S

Kasutaja avatar

LST

Tõsi...tegu on maru õhukese ja väikse rattaga, aga samas on see eeliseks linnas manööverdamisel (eriti algajatel). Kogenud sõitjate jaoks sobib ilmselt midagi "jõulisemat"...näiteks Fazer 1000 :D (tulevikule mõeldes - üks hetke huvitavamaid)

Bombardier

Re:

Lugemata postitus Postitas Bombardier »

sys kirjutas:

Loe ja kuula mida räägitakse uue Fazeri kohta. Igal pool väide, et Fazeril on R6 mootor peal, aga samas on rataste iseloom ja minek totaalselt erinevad. Samuti peaks siis olema samad CBR600F ja CBR600FSport. Ja ka need masinad on erinevad - rääkimata siis CB'st. Enamus mootorist on sama, aga siiski pole tagemist täpselt sama masinaga. Üldiselt võrreldi Performance Bikes ajakirjas kuuesajaseid ja selles testis Suzu SV ei kannatanud Honda CB'ga võrreldes mingit kriitikat.

Surveaste pidi olema erinev R6 ja Fazeril, muidu sama jah

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”