Goretex vs. nahk
Re: Goretex vs. nahk
(ahjaa, palju sul nüüd see vööümbermõõt oligi, 26 senti?
Ei, aga ma olen pikk (196) ja kõhn (vööümbermõõt 90 kandis). Vaata ise bemari kodukalt mõõtusid: isegi kõhna ehk Slim lõikega minu pikkusele sobivate riiete minimaalne vööümbermõõt on 110, puusad 125. Proovisin igaks juhuks ka UMis oma kere peal järgii: muidu on rinna, käiste, säärte ja reite koha pealt kõik mõnus, aga vöökohalt on nii püksid kui joped minu jaoks ülilaiad. Nii ma loobusingi bemari muidu üliheast Rallye 2 varustusest mu kerele sobilikuma sobilikuma RevIti kasuks.
vihmakindel sisu on tõesti kõvasti universaalsem, mis puudutab erinevaid temperatuure. samas just hetk tagasi albaaniast naasnuna, pidin alates ungarist sõitma kolm päeva umbes kümnese plusskraadiga (öösel telgis oli juba asi miinuses). kuigi olid gore sisud sees, siis jumal tänatud, et sai vihmakiled kaasa võetud. tänu neile üldse sai vist koju jõutud. kiled külma ilmaga peale pannes kaob küll hingamine, aga sellegipoolest keha püsib vähekenegi soe (tänu hingavuse puudumisele).
Seda minagi kirjutasin, kui rääkisin oma Poola kogemusest. Tookord olin küll vihma käes ühe sõidupäeva ja nõks üle tuhande kildi ning päeva lõpuks leidsin hotelli koos sooja dušiga. Nii et ma täiesti toetan su kogemust: kui minna lõuna poole sellisel ajal, kus tagasi põhja jõudes võib olla juba päris külm ja märg, võta ikka soojad ja veekindlad asjad kaasa. Kui just kogu aeg ei saja, on sissepandav-äravõetav veekindel kiht parem, kui aga on oht pidevalt vett saada, siis on jama. Aga kui on jahe ja kuiv, siis pole jällegi häda midagi.
Eks iga varustus on teatud omaduste kompromiss ning üht ideaalset varustust, mis sobib igasse tingimusse hästi, ei ole olemas. Järelikult on kaks varianti: kas ostad erinevate tingimuste jaoks erinevad varustused või valid sellise kompromissi, mis katab suurema osa sinu vajadustest ja oled valmis vastu seisma/kannatama neid tingimusi, milles sinu varustus on kehv, aga millesse sa plaanid harva sattuda.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.