õhtust sõidukaaslast Tallinnas
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: vfr
Re: õhtust sõidukaaslast Tallinnas
kust te veel läbi käisite kui enne keilat ära keerasite? mina seal loobusin, kui ratta ära panin siis näppe enam ei tundnud
-
Teema algataja
UMMI kirjutas:See, et siis täitsa lõbus oli , läksin Keilast Saue poole ja peale veadukti võttis must bem mind rajalt maha, tokumendid korras sooviti head teed
must pemm kiusas ka teisi seal. mina sain igatahes klistiiri ja ilma vaseliinita seekord.
nägin mustas pemmis huvitavat videot kaa mis oli tehtud 20:31-2 vms, kes teab see teab.
rattaletõmmatud kirjutas:kust te veel läbi käisite kui enne keilat ära keerasite? mina seal loobusin, kui ratta ära panin siis näppe enam ei tundnud
Nad tegid Vasalemma tiiru vms, ei läinud väga kaua.
Mul endal oli sama probleem näppudega (tulin sulle järgi kuni Statoilini).
Mind võeti 2 korda maha. Enne Sauet ja enne Viljandi maanteed. Sain puhuda ja lube näidata kuid siis hakkas neil kiire kedagi taga ajada. Teine mahavõtmine johtuski sellest, et peeti kadunud tagaaetavaks. Võmmiks osutus aga naise sugulane ja täitsa lõbus juhtum oli
-
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI Shrine
eile ei sõitnud koos teiega aga kella 19:15 ajal tuli männiku-saku lõigul mulle vastu ühtlaste vahedega neli politseid suunaga saku poole (2 musta BMW 1 värviline BMW ja üks buss). Kuna mul kiiret polnud siis sõitsin lubatud piires. Niiet tülinorimist polnud. Aga midagi nad otsisid kuna kõigist autodest põrnitseti mind väga hoolega IRW.
Ural IMZ 8.103-10 Originaal miilits 1990
Täna ei toimu sõitu? hea ilm.
Homme õhtul võin sõita kuhu tahes! Kuhugi igal juhul peab
-
- Tsikkel: ZX12R turbo
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
nelesk kirjutas:Homme õhtul võin sõita kuhu tahes! Kuhugi igal juhul peab
spetsiaal custom made 4nele tsee bee erri low ride editioniga ikka või ?
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
pacaan kirjutas:nelesk kirjutas:Homme õhtul võin sõita kuhu tahes! Kuhugi igal juhul peab
No millega siis veel? Praegu vaatan aknast välja ja kirun, et oleks võinud ikka reedel ilusaid silmi teha sellele kes-iganes-neid-konte-ehitab
Raiskamine ma ütlen
ja paraadile ka ei saanud. vaatasin kõrvalt ila voolates
-
- Kontakt:
nelesk kirjutas:pacaan kirjutas:nelesk kirjutas:Homme õhtul võin sõita kuhu tahes! Kuhugi igal juhul peab
No millega siis veel?
Praegu vaatan aknast välja ja kirun, et oleks võinud ikka reedel ilusaid silmi teha sellele kes-iganes-neid-konte-ehitab
Raiskamine ma ütlen
ja paraadile ka ei saanud. vaatasin kõrvalt ila voolates
ja kes ütles ära lahkest pakkumisest asendusratta osas?
a kui täna sõita tahad, hüppa läbi, jooksutan sulle oma ducatiga hoo sisse ja saad cruisida nii palju paagis benssu on NON STOP (sõna sõnalt ), pärast püüan jälle kinni
pacaan kirjutas:ja kes ütles ära lahkest pakkumisest asendusratta osas?
a kui täna sõita tahad, hüppa läbi, jooksutan sulle oma ducatiga hoo sisse ja saad cruisida nii palju paagis benssu on NON STOP (sõna sõnalt
), pärast püüan jälle kinni
Ahvatle jah siin kenasid naiivseid tütarlapsi suitsiidile Sul enam seda STOP versiooniga ei olegi siis või?
Võib muidugi tõukeratast ka teha
nii, hüppan sadulasse , patt mitte sõita , kel huvi ...56452700 , ei pääse arvuti ligi rohkem
tel.56 452 700
-
- Kontakt:
nelesk kirjutas:pacaan kirjutas:ja kes ütles ära lahkest pakkumisest asendusratta osas?
a kui täna sõita tahad, hüppa läbi, jooksutan sulle oma ducatiga hoo sisse ja saad cruisida nii palju paagis benssu on NON STOP (sõna sõnalt
), pärast püüan jälle kinni
Ahvatle jah siin kenasid naiivseid tütarlapsi suitsiidile
Sul enam seda STOP versiooniga ei olegi siis või?
Võib muidugi tõukeratast ka teha
jaladmaha võimalusega ratas alles ikka aga eemal
Nüüd tuleb ise endal näpud õlist puhtaks nühkida kerge tiir vist ikka teha oma punase kaunitariga
Või hüppad ise sanga ja ma pakikale abiratasteks?
up!
-
Teema algataja
Ma just mõtlesin, et miks te nii hilja alustate!
Sellise kellaaja jaoks kilomeetreid üksjagu.
Kuigi AndrusB-ga on hea sõita, grammike üle normi ja mürinal edasi.
-
Teema algataja
Tervist
Suht loll küsimus aga..
Oskab keegi öelda, et mis punt koguneb õhtuti Viru ringi juures. Kas tegemist on mingi oma pundiga (sõpruskond) või siis on oodatud liituma ka teised. Kas toimub ka mingit sõitmist - pole siia maani näinud, et mindaks kambaga sõitma (ehk satun liiga harva mööda).
Aitäh hea sõidu eest
Mõnus tempo ja hea seltskond! Mida veel tahta ...
-
- Tsikkel: R1
Oiiiiii, oleks ma teadnud, et Hapsu minnakse Järgmine kord poeta vihje
-
- Tsikkel: Kawasaki VN900 Custom
Homme oleks küll käsi kui sõiduks läheb
ja muidugi kui ilma hoiab
Täna jäin täpselt 5 min hiljaks ja ei teadnud kus suunas järgi kihutada, seega sai kiirelt üks väike 150km omaette tehtud
Kawasaki VN900 Custom
Väga super sõit. Tänud.
-
- Tsikkel: R1
AndrusB kirjutas:Keera 50 lehekülge tagasi ja tutvu tavadega.
Väärt soovitus muidugi
-
- Tsikkel: vfr
üritasin pilte ka teha ja mitte ainsatki selget pilti ei tulnud välja, ei tea miks te kõik nii udused olete
Täitsa mõnus oli Kui ilma kestab siis 2 nädalapärast uuesti platsis
, seni aga sit.... ilma teile ja, et te üldse sõita ei saaks
http://www.motoservice.ee
-
- Tsikkel: used to be Blackbird
wahka_est kirjutas:Oskab keegi öelda, et mis punt koguneb õhtuti Viru ringi juures. Kas tegemist on mingi oma pundiga (sõpruskond) või siis on oodatud liituma ka teised. Kas toimub ka mingit sõitmist - pole siia maani näinud, et mindaks kambaga sõitma (ehk satun liiga harva mööda).
Ma oletan et suvalised, kes seal harjunud käima ja nii omale sõidukaaslased leidnud. Palju on muidugi venelasi, aga ega see sõitmist sega. Küsid kuhu minek ja ega selle vastu midagi ei ole kui ühined ja sõidad kaasa . Pole veel tundnud, et rahvusevahelisi pingeid tsiklistide seas oleks

Nuh? kas täna on ka minek? Äkki mõned said geomeetria selgeks ja saan ikka ka tulla teid segama
marti252 kirjutas:wahka_est kirjutas:Oskab keegi öelda, et mis punt koguneb õhtuti Viru ringi juures. Kas tegemist on mingi oma pundiga (sõpruskond) või siis on oodatud liituma ka teised. Kas toimub ka mingit sõitmist - pole siia maani näinud, et mindaks kambaga sõitma (ehk satun liiga harva mööda).
Ma oletan et suvalised, kes seal harjunud käima ja nii omale sõidukaaslased leidnud. Palju on muidugi venelasi, aga ega see sõitmist sega. Küsid kuhu minek ja ega selle vastu midagi ei ole kui ühined ja sõidad kaasa
. Pole veel tundnud, et rahvusevahelisi pingeid tsiklistide seas oleks
Tere!
Seal suuremalt jaolt on hõivanud koha vene keelt kõnelev punt. Aga oleme ka ise seal kõrval vahest kokku saanud ja sealt sõitma läinud. Me rohkem linna vahel ja selle lähedal liikunud. Vene keelt kõnelev punt põhiliselt seisab seal. Näitavad end vist ainult...
Six.
Kawasaki KX250F `13
-
Teema algataja
Kui te linna vahele teinekord sõitma lähte siis andke teada või siis linna ümbrusesse. Ise eelistan ka pigem linna vahel ja lähedal sõitmist. Ühinekisn meeleldi kui grupis ruumi on. Kui sõit on siis palun andke teada.
wahka_est kirjutas:Kui te linna vahele teinekord sõitma lähte siis andke teada või siis linna ümbrusesse. Ise eelistan ka pigem linna vahel ja lähedal sõitmist. Ühinekisn meeleldi kui grupis ruumi on. Kui sõit on siis palun andke teada.
Mina enam sellel aastal ei lähe. Viisin eelmisel nädalal motika maale ära sest ilmad olid nii sit...
Eile aga kahetsesin sügavalt
Mis parata... ei saa ju seda ilmataati puldist programmeerida.
Järgmine aasta jälle
Kawasaki KX250F `13
-
Teema algataja
Küll need ilmad veel ilusad püsivad. Loodetavasti vähemalt septembri lõpuni ja oktoobri alguses ka. Teeb täna mõni punt linna vahel sõitu? Kas mahuks 1 veel seltskonda ära?