Rakvere mehed, organiseerume?
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Re: Rakvere mehed, organiseerume?
luix kirjutas:Krt, ma täna kiirabis,muidu tuleks ka sõidule. Mis aga õlledesse puutub piloot, siis peaks jah nad millalgi ära lahendama,ütle aeg ja koht, millal sulle sobib ja teeme ära!!
ma või ju sinu töö juurest "läbi astuda"
-
- Mode
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 5 korda
pulsar kirjutas:Ommik Raiped ! Oskab keegi nõu anda , kus võiks lasta Rakvere kandis natuke sadulat remontida (nahka õmmelda) Ma usun, et isegi mingi mööbliremondi töökojas võiks selle asja
ära teha?
Mul üks sõber on, kes selliste asjadega tegeleb. Hobikorras küll ja põhitöö kõrvalt, aga hind on ka vastav (minu endine armuke sai ka temalt uue sadulanaha). Numbri võin anda privasse või helistad ja ütlen...
-
- Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid
Milleks leiutada, Laial tänaval Loterii putka juures teostab üks mees erinevaid naha töid. Hinnad normaalsed ja töö teostatakse kiiresti
piloot kirjutas:ma või ju sinu töö juurest "läbi astuda"
Ära jama, vana... Kui sa juba sinna sattud, siis vaevalt, et ise astuja mees oled
. Vihmarehv peab veel vist hästi
-
Kuzmitz kirjutas:piloot kirjutas:ma või ju sinu töö juurest "läbi astuda"
Ära jama, vana... Kui sa juba sinna sattud, siis vaevalt, et ise astuja mees oled
![]()
. Vihmarehv peab veel vist hästi
Ma mõtlesin seda, et lähen ja viin Luixile vähe keelekastet, pikk vahetus - suu hakkab kuivama
Nujah... Ma mõtlesin, et tahad Luixi tööalaseid oskusi proovile panna . Läheks transpordiks need õlled hoopis Luixilt luba küsimata talle koju ja siis naudiks pilti, kuidas vennike läbi kõrre õllet imeb
-
- Tsikkel: HondaVTX 1300S Suzuki VZ 800
Kuzmitz kirjutas:Nujah... Ma mõtlesin, et tahad Luixi tööalaseid oskusi proovile panna
. Läheks transpordiks need õlled hoopis Luixilt luba küsimata talle koju ja siis naudiks pilti, kuidas vennike läbi kõrre õllet imeb
selle vastu poleks mul midagi,järgmine reede(reedel sellepärast,et ma pühapäeval jälle kiirabis) olete teretulnud,siis aga peate pikemaks jääma, sest siis poleks ma ainuke, kes õllekest jooksid,teeme sauna ja parandame vähe maailma Mis tööalastesse oskustesse puutub, siis täna oli väike kukkumine piira ristis,kus uhtnast pärit rattur, pidi kokkupõrke vältimiseks külje maha panema,tõime ta traumasse,kaebas valu küljes, edasi pole uurinud mis tast sai,midagi hullu ei olnud,tsikkel,varustus ja uhkus said pisut kannatada.Ettesõitnud autos oli üks prominent, aga eks te varsti ajakirjandusest(kui see haisu ninna saab) saate teada,mul ei sobi avalikus foorumis sellest rääkida.

-
- Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid
luix kirjutas:Kuzmitz kirjutas:Nujah... Ma mõtlesin, et tahad Luixi tööalaseid oskusi proovile panna
. Läheks transpordiks need õlled hoopis Luixilt luba küsimata talle koju ja siis naudiks pilti, kuidas vennike läbi kõrre õllet imeb
selle vastu poleks mul midagi,järgmine reede(reedel sellepärast,et ma pühapäeval jälle kiirabis) olete teretulnud,siis aga peate pikemaks jääma, sest siis poleks ma ainuke, kes õllekest jooksid
Mis tööalastesse oskustesse puutub, siis täna oli väike kukkumine piira ristis,kus uhtnast pärit rattur, pidi kokkupõrke vältimiseks külje maha panema,tõime ta traumasse,kaebas valu küljes, edasi pole uurinud mis tast sai,midagi hullu ei olnud,tsikkel,varustus ja uhkus said pisut kannatada.Ettesõitnud autos oli üks prominent, aga eks te varsti ajakirjandusest(kui see haisu ninna saab) saate teada,mul ei sobi avalikus foorumis sellest rääkida.
tsikkel oli mis marki ?
-
- Tsikkel: HondaVTX 1300S Suzuki VZ 800
Raigo kirjutas:luix kirjutas:Kuzmitz kirjutas:Nujah... Ma mõtlesin, et tahad Luixi tööalaseid oskusi proovile panna
selle vastu poleks mul midagi,järgmine reede(reedel sellepärast,et ma pühapäeval jälle kiirabis) olete teretulnud,siis aga peate pikemaks jääma, sest siis poleks ma ainuke, kes õllekest jooksid
Mis tööalastesse oskustesse puutub, siis täna oli väike kukkumine piira ristis,kus uhtnast pärit rattur, pidi kokkupõrke vältimiseks külje maha panema,tõime ta traumasse,kaebas valu küljes, edasi pole uurinud mis tast sai,midagi hullu ei olnud,tsikkel,varustus ja uhkus said pisut kannatada.Ettesõitnud autos oli üks prominent, aga eks te varsti ajakirjandusest(kui see haisu ninna saab) saate teada,mul ei sobi avalikus foorumis sellest rääkida.
tsikkel oli mis marki ?
Mingi baigi moodi,ausalt öelda ei vaadanudki selle pilguga,võtsin kül võtmed eest ja kiivri . Argo oli mehe nimi.

-
- Tsikkel: Drag Star
- Kontakt:
luix kirjutas:. Argo oli mehe nimi.
Arx on soomes ja tema Magna garaažis, tuu oli teine Argo (ehk Uhtna Raiko tunneb) Igastahes kiiret paranemist mehele.
-
- Tsikkel: BMW R 1200 GS, Sherco 300
piloot kirjutas:Mul süda aimas kohe "halba". Juba see jutt, et ega nüüd nii mägedesse ja nii porisse ka nüüd ei lähe blaa-blaa-blaa...
Liiga ilus, et tõe pähe võtta
Vaata millest ilma jäid http://nagi.ee/photos/veikok/sets/127363/
Aga et teelt maha keerata kannataks sirvige http://www.touratech-service.de/english-cat08.pdf. Kaanepildist ärge ehmatage , vajalikku pudi leidub ka teistele.
LÄÄNE-VIRUMAA, 22. september, BNS - Lääne-Virumaal Vinni vallas sai pühapäeva õhtul mootorrattaga kukkunud mees vigastada.
Õnnetus juhtus kell 17.15 Pärnu-Rakvere-Sõmeru maantee 177. kilomeetril, kus mootorrattaga Yamaha üle ristmiku sõitnud Argole (36) sõitis Chrysler PT Cruiseriga ette Kristel (40), teatas BNS-ile siseministeerium.
Mootorrattur pidurdas järsult kokkupõrke vältimiseks, kuid kukkus. Tsiklimees sai vigastada ning ta toimetati ravile Rakvere haiglasse.
Noh tegemist siis selle tüübiga, kellega koos ümber alpide suvel sõitmas käisime...
Ise pääses suht ehmatusega, täna tööl, rattal nii hästi ei läinud, samuti varustusel.
Vasak küünarnukk, põlv ja külg valutavad, muidu on ok. Tänu korralikule varustusele pole ühtegi kriimu
Mehed, kasutage varustust, õnnetus ei pruugi hüüda tulles.
PS: sõidukiirus oli täiesti reeglitekohane, kuna ristmikul oli politsei buss, pakkus, et ca 85km/h
Rattaks oli YZF600
-
Raitz kirjutas:LÄÄNE-VIRUMAA, 22. september, BNS - Lääne-Virumaal Vinni vallas sai pühapäeva õhtul mootorrattaga kukkunud mees vigastada.
Õnnetus juhtus kell 17.15 Pärnu-Rakvere-Sõmeru maantee 177. kilomeetril, kus mootorrattaga Yamaha üle ristmiku sõitnud Argole (36) sõitis Chrysler PT Cruiseriga ette Kristel (40), teatas BNS-ile siseministeerium.
Mootorrattur pidurdas järsult kokkupõrke vältimiseks, kuid kukkus. Tsiklimees sai vigastada ning ta toimetati ravile Rakvere haiglasse.
Noh tegemist siis selle tüübiga, kellega koos ümber alpide suvel sõitmas käisime...
Ise pääses suht ehmatusega, täna tööl, rattal nii hästi ei läinud, samuti varustusel.
Vasak küünarnukk, põlv ja külg valutavad, muidu on ok. Tänu korralikule varustusele pole ühtegi kriimu
Mehed, kasutage varustust, õnnetus ei pruugi hüüda tulles.
PS: sõidukiirus oli täiesti reeglitekohane, kuna ristmikul oli politsei buss, pakkus, et ca 85km/hRattaks oli YZF600
Kena lugemist
http://www.sloleht.ee/index.aspx?id=296913
Hea, et juhtusin lugema ei teadnudki et Argoga nii läks. Tunnen teda, oma küla mees ikkagi. Soovin talle kiiret paranemist. Hea et niigi läks.
-
- Kontakt:
pulsar kirjutas:Kas täna kell 18.00
Ikka.
Huvitav asi selle avariiga nüüd. Kuna mees otsustas külje maha panna selle asemel, et auto salongi peadpidi sõita on ta nüüd ise süüdi või? nurmaalne
numan kirjutas:Huvitav asi selle avariiga nüüd. Kuna mees otsustas külja maha panna selle asemel, et auto salongi peadpidi sõita on ta nüüd ise süüdi või? nurmaalne
Ega vist ei plaaninud külge maha panna, aga kuna ilmselgelt ei plaaninud see auto stop märgi all peatuda ja teed anda, siis pidurdas instinktiivselt, järgmine hetk oli juba jutujärgi kõik ära olnud.
No üldjuhul ei tohiks nüüd sellest küll süüdi jääda, kui üritad õnnetust vältida.
-
Teema algataja
hrg kirjutas:kas keegi kahtleb lugupeetud härra rahandusministri sõnades
Ah, mingu see härra minister ka teadagikuhu... Palju olulisem on see, et Raiped!!!!- teil on võimalik saada kleepse... Köhite väikese papi välja ja saategi omanikuks . Kõik on ilmselt minu ratta peal seda näinud. Samas on paljud kroomised Raiped avaldanud arvamust, et nii suurt ei tahaks. Kas 5 cm kõrgusega kleeps rahuldab teid? Siiberdaja, Sinu arvamus?
PS. Et siis kleepse saaksid Raiped... Mul nimekiri olemas
-
Kuzmitz kirjutas:Kas 5 cm kõrgusega kleeps rahuldab teid? Siiberdaja, Sinu arvamus?
PS. Et siis kleepse saaksid Raiped... Mul nimekiri olemas![]()
Miski 7,5 äkki Muidugi mida suurem seda parem - mõni paneks lausa telefoni posti tee äärest püksi, kui saaks
Muidugi on veel lahendamata "eluküsimus" - kes on meil mootorratturitest mootorratturim ja hakkab dikteerima vabaaja rõivastust
Ma üritan susida, et Siiberdis siin mingitest üksikasjadest homme kirjutaks, aga sellest sain aru, et mida rohkem korraga teha seda mõnusam, sest siis ei pea neid käsitsi välja lõikama vaid saab massinaga seda teha, võimalik et vabalt võib x suurusega asju olla.
Piloot, krt- sulle peaks füüsilise noomituse tegema oma suuvärgi pärast!!! Ise oled telefonipost
piloot kirjutas:Muidugi on veel lahendamata "eluküsimus" - kes on meil mootorratturitest mootorratturim ja hakkab dikteerima vabaaja rõivastust
![]()
:wack
Kes ikka lumes ja tuisus embleemiga vastu kakerdab, sellele võid pasunasse anda ja karnevalipiletit küsida
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
Natuke sai juba orkutis juttu sellest klepsuteemast, et kirjutab siis siia kah.
Kleps oleks trükitud valgele helkurile, ehk siis must osa ei oleks helkiv (trükivärv liiga paks, et läbi helkida), kollane ja valge aga küll ja ei oleks vajadust klepsu juppidest kokku monteerida (paras nikerdamine). Eks võib teha mitmes erinevas suuruses n. 10 cm ja 5 cm kõrgusega. Hinnad siis 40 ja 30 krooni.
Teeks siis mingi soovinimekirja, hetkel arvatavasti siis ainult liikmetele... ei tea kuidas kõige parem oleks seda kokku panna? privasõnumitega?
-
- Kontakt:
Pinchu kirjutas:Teeks siis mingi soovinimekirja, hetkel arvatavasti siis ainult liikmetele... ei tea kuidas kõige parem oleks seda kokku panna? privasõnumitega?
Privaatsõnum: nimi- kogus- suurus oleks vist ok. Samas kui on üks suurus siis kergem majandada ise tahaks 3 tk 5cm
-
Samas, ega sel viinerite kõlal ka miskit viga pole, oleks saanud vähemalt korraliku logo teha - näiteks kotkas viineriga või siis pealuu viineritega
piloot kirjutas:Samas, ega sel viinerite kõlal ka miskit viga pole, oleks saanud vähemalt korraliku logo teha - näiteks kotkas viineriga või siis pealuu viineritega
Sulle teeme Viineri kleepsu TASUTA
Tele, raadio, internet oleks tasuta reklaami täis. Üks näide paljudest
Te ei kujuta ette ka, mida ma täna Selveri parklas nägin...... Kahju, et ainult telefon oli kaasas, aga noh....
Mina küll ei oska kahtlustada, kelle punane Yamaha see olla võis
Tuleb ikka kiiremas korras õiged kleepsud valmis teha..... mehed on ikka väga kannatamatud.
http://picasaweb.google.com/bikerraitz/ ... 3568496290
N0 nüüd jäid küll vahele, piloot. Sulle läks see viiner ikka väga hinge.
-
Raitz kirjutas:piloot kirjutas:Samas, ega sel viinerite kõlal ka miskit viga pole, oleks saanud vähemalt korraliku logo teha - näiteks kotkas viineriga või siis pealuu viineritega
Sulle teeme Viineri kleepsu TASUTA
Meest sõnast - härga sarvest.
aga tegelikult oleks tahtunud viinerit koos kotkaga
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.