Rakvere mehed, organiseerume?

Tartu, Tallinn, Viljandi, Haapsalu, Kükametsa. Otsid sõidukaaslast või nägid mõnd tuttavata mootorratturit tänaval.

Moderaator: Moded

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Re: Rakvere mehed, organiseerume?

Lugemata postitus Postitas piloot »

luix kirjutas:

Krt, ma täna kiirabis,muidu tuleks ka sõidule. Mis aga õlledesse puutub piloot, siis peaks jah nad millalgi ära lahendama,ütle aeg ja koht, millal sulle sobib ja teeme ära!! :bsmile:

ma või ju sinu töö juurest "läbi astuda" :mrgreen:

Viimati muutis piloot, 21 Sept 2008, 21:02, muudetud 1 kord kokku.
Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

boob
Mode
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas boob »

pulsar kirjutas:

Ommik Raiped ! Oskab keegi nõu anda , kus võiks lasta Rakvere kandis natuke sadulat remontida (nahka õmmelda) Ma usun, et isegi mingi mööbliremondi töökojas võiks selle asja
ära teha?

Mul üks sõber on, kes selliste asjadega tegeleb. Hobikorras küll ja põhitöö kõrvalt, aga hind on ka vastav (minu endine armuke sai ka temalt uue sadulanaha). Numbri võin anda privasse või helistad ja ütlen...

Raigo
Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid

Lugemata postitus Postitas Raigo »

Milleks leiutada, Laial tänaval Loterii putka juures teostab üks mees erinevaid naha töid. Hinnad normaalsed ja töö teostatakse kiiresti

Kasutaja avatar

Kuzmitz
Tsikkel: Täitsa olemas.

Lugemata postitus Postitas Kuzmitz »

piloot kirjutas:

Ära jama, vana... Kui sa juba sinna sattud, siis vaevalt, et ise astuja mees oled :mrgreen: :mrgreen: . Vihmarehv peab veel vist hästi (togi)

Pilt
Raibe, Rakvere Raibe.

piloot

Kuzmitz kirjutas:
piloot kirjutas:

Ära jama, vana... Kui sa juba sinna sattud, siis vaevalt, et ise astuja mees oled :mrgreen: :mrgreen: . Vihmarehv peab veel vist hästi (togi)

Ma mõtlesin seda, et lähen ja viin Luixile vähe keelekastet, pikk vahetus - suu hakkab kuivama :wink:

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

Kuzmitz

Nujah... Ma mõtlesin, et tahad Luixi tööalaseid oskusi proovile panna :wack: . Läheks transpordiks need õlled hoopis Luixilt luba küsimata talle koju ja siis naudiks pilti, kuidas vennike läbi kõrre õllet imeb :ner:

Pilt
Raibe, Rakvere Raibe.
Kasutaja avatar

luix
Tsikkel: HondaVTX 1300S Suzuki VZ 800

Lugemata postitus Postitas luix »

Kuzmitz kirjutas:

Nujah... Ma mõtlesin, et tahad Luixi tööalaseid oskusi proovile panna :wack: . Läheks transpordiks need õlled hoopis Luixilt luba küsimata talle koju ja siis naudiks pilti, kuidas vennike läbi kõrre õllet imeb :ner:

selle vastu poleks mul midagi,järgmine reede(reedel sellepärast,et ma pühapäeval jälle kiirabis) olete teretulnud,siis aga peate pikemaks jääma, sest siis poleks ma ainuke, kes õllekest jooksid,teeme sauna ja parandame vähe maailma :bsmile: Mis tööalastesse oskustesse puutub, siis täna oli väike kukkumine piira ristis,kus uhtnast pärit rattur, pidi kokkupõrke vältimiseks külje maha panema,tõime ta traumasse,kaebas valu küljes, edasi pole uurinud mis tast sai,midagi hullu ei olnud,tsikkel,varustus ja uhkus said pisut kannatada.Ettesõitnud autos oli üks prominent, aga eks te varsti ajakirjandusest(kui see haisu ninna saab) saate teada,mul ei sobi avalikus foorumis sellest rääkida.

Viimati muutis luix, 21 Sept 2008, 23:29, muudetud 1 kord kokku.
Luigi 5271367 luigi.oolma@rescue.ee Pilt

Raigo
Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid

Lugemata postitus Postitas Raigo »

luix kirjutas:
Kuzmitz kirjutas:

selle vastu poleks mul midagi,järgmine reede(reedel sellepärast,et ma pühapäeval jälle kiirabis) olete teretulnud,siis aga peate pikemaks jääma, sest siis poleks ma ainuke, kes õllekest jooksid :bsmile: Mis tööalastesse oskustesse puutub, siis täna oli väike kukkumine piira ristis,kus uhtnast pärit rattur, pidi kokkupõrke vältimiseks külje maha panema,tõime ta traumasse,kaebas valu küljes, edasi pole uurinud mis tast sai,midagi hullu ei olnud,tsikkel,varustus ja uhkus said pisut kannatada.Ettesõitnud autos oli üks prominent, aga eks te varsti ajakirjandusest(kui see haisu ninna saab) saate teada,mul ei sobi avalikus foorumis sellest rääkida.

tsikkel oli mis marki ?

Kasutaja avatar

luix
Tsikkel: HondaVTX 1300S Suzuki VZ 800

Lugemata postitus Postitas luix »

Raigo kirjutas:
luix kirjutas:
Kuzmitz kirjutas:

selle vastu poleks mul midagi,järgmine reede(reedel sellepärast,et ma pühapäeval jälle kiirabis) olete teretulnud,siis aga peate pikemaks jääma, sest siis poleks ma ainuke, kes õllekest jooksid :bsmile: Mis tööalastesse oskustesse puutub, siis täna oli väike kukkumine piira ristis,kus uhtnast pärit rattur, pidi kokkupõrke vältimiseks külje maha panema,tõime ta traumasse,kaebas valu küljes, edasi pole uurinud mis tast sai,midagi hullu ei olnud,tsikkel,varustus ja uhkus said pisut kannatada.Ettesõitnud autos oli üks prominent, aga eks te varsti ajakirjandusest(kui see haisu ninna saab) saate teada,mul ei sobi avalikus foorumis sellest rääkida.

tsikkel oli mis marki ?

Mingi baigi moodi,ausalt öelda ei vaadanudki selle pilguga,võtsin kül võtmed eest ja kiivri . Argo oli mehe nimi.

Luigi 5271367 luigi.oolma@rescue.ee Pilt
Kasutaja avatar

numan
Tsikkel: Drag Star
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas numan »

luix kirjutas:

. Argo oli mehe nimi.

Arx on soomes ja tema Magna garaažis, tuu oli teine Argo (ehk Uhtna Raiko tunneb) Igastahes kiiret paranemist mehele.

Tsiklimees on tsiklimehele sõber
Kasutaja avatar

tedre
Tsikkel: BMW R 1200 GS, Sherco 300

Lugemata postitus Postitas tedre »

piloot kirjutas:

Mul süda aimas kohe "halba". Juba see jutt, et ega nüüd nii mägedesse ja nii porisse ka nüüd ei lähe blaa-blaa-blaa... :ner: Liiga ilus, et tõe pähe võtta :twisted:

Vaata millest ilma jäid http://nagi.ee/photos/veikok/sets/127363/
Aga et teelt maha keerata kannataks sirvige http://www.touratech-service.de/english-cat08.pdf. Kaanepildist ärge ehmatage :twisted: , vajalikku pudi leidub ka teistele.

pira (made in Georgia), IZ 56, Jawa 634, KL650 Tengai, BMW 1200 GS
Kasutaja avatar

Raitz

Lugemata postitus Postitas Raitz »

LÄÄNE-VIRUMAA, 22. september, BNS - Lääne-Virumaal Vinni vallas sai pühapäeva õhtul mootorrattaga kukkunud mees vigastada.

Õnnetus juhtus kell 17.15 Pärnu-Rakvere-Sõmeru maantee 177. kilomeetril, kus mootorrattaga Yamaha üle ristmiku sõitnud Argole (36) sõitis Chrysler PT Cruiseriga ette Kristel (40), teatas BNS-ile siseministeerium.

Mootorrattur pidurdas järsult kokkupõrke vältimiseks, kuid kukkus. Tsiklimees sai vigastada ning ta toimetati ravile Rakvere haiglasse.

Noh tegemist siis selle tüübiga, kellega koos ümber alpide suvel sõitmas käisime...
Ise pääses suht ehmatusega, täna tööl, rattal nii hästi ei läinud, samuti varustusel.
Vasak küünarnukk, põlv ja külg valutavad, muidu on ok. Tänu korralikule varustusele pole ühtegi kriimu :P
Mehed, kasutage varustust, õnnetus ei pruugi hüüda tulles.
PS: sõidukiirus oli täiesti reeglitekohane, kuna ristmikul oli politsei buss, pakkus, et ca 85km/h

Rattaks oli YZF600

Kui und ei tule loen lambaid ja nende 125cm3 postitusi

piloot

Raitz kirjutas:

LÄÄNE-VIRUMAA, 22. september, BNS - Lääne-Virumaal Vinni vallas sai pühapäeva õhtul mootorrattaga kukkunud mees vigastada.

Õnnetus juhtus kell 17.15 Pärnu-Rakvere-Sõmeru maantee 177. kilomeetril, kus mootorrattaga Yamaha üle ristmiku sõitnud Argole (36) sõitis Chrysler PT Cruiseriga ette Kristel (40), teatas BNS-ile siseministeerium.

Mootorrattur pidurdas järsult kokkupõrke vältimiseks, kuid kukkus. Tsiklimees sai vigastada ning ta toimetati ravile Rakvere haiglasse.

Noh tegemist siis selle tüübiga, kellega koos ümber alpide suvel sõitmas käisime...
Ise pääses suht ehmatusega, täna tööl, rattal nii hästi ei läinud, samuti varustusel.
Vasak küünarnukk, põlv ja külg valutavad, muidu on ok. Tänu korralikule varustusele pole ühtegi kriimu :P
Mehed, kasutage varustust, õnnetus ei pruugi hüüda tulles.
PS: sõidukiirus oli täiesti reeglitekohane, kuna ristmikul oli politsei buss, pakkus, et ca 85km/h

Rattaks oli YZF600

Kena lugemist :wack:
http://www.sloleht.ee/index.aspx?id=296913

Pilt
citius,altius,coitus!

pulsar
Tsikkel: GSF 1200 N

Lugemata postitus Postitas pulsar »

Kas täna kell 18.00

Kasutaja avatar

ragnar

Lugemata postitus Postitas ragnar »

Hea, et juhtusin lugema ei teadnudki et Argoga nii läks. :shock: Tunnen teda, oma küla mees ikkagi. Soovin talle kiiret paranemist. Hea et niigi läks.

Kasutaja avatar

numan
Kontakt:

pulsar kirjutas:

Kas täna kell 18.00

Ikka.
Huvitav asi selle avariiga nüüd. Kuna mees otsustas külje maha panna selle asemel, et auto salongi peadpidi sõita on ta nüüd ise süüdi või? nurmaalne :evil:

Viimati muutis numan, 22 Sept 2008, 16:55, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Raitz

numan kirjutas:

Huvitav asi selle avariiga nüüd. Kuna mees otsustas külja maha panna selle asemel, et auto salongi peadpidi sõita on ta nüüd ise süüdi või? nurmaalne :evil:

Ega vist ei plaaninud külge maha panna, aga kuna ilmselgelt ei plaaninud see auto stop märgi all peatuda ja teed anda, siis pidurdas instinktiivselt, järgmine hetk oli juba jutujärgi kõik ära olnud.
No üldjuhul ei tohiks nüüd sellest küll süüdi jääda, kui üritad õnnetust vältida.

Teema algataja
hrg

Lugemata postitus Postitas hrg »

kas keegi kahtleb lugupeetud härra rahandusministri sõnades :wack:

Kasutaja avatar

Kuzmitz

hrg kirjutas:

kas keegi kahtleb lugupeetud härra rahandusministri sõnades :wack:

Ah, mingu see härra minister ka teadagikuhu... Palju olulisem on see, et Raiped!!!!- teil on võimalik saada kleepse... Köhite väikese papi välja ja saategi omanikuks :ner: . Kõik on ilmselt minu ratta peal seda näinud. Samas on paljud kroomised Raiped avaldanud arvamust, et nii suurt ei tahaks. Kas 5 cm kõrgusega kleeps rahuldab teid? Siiberdaja, Sinu arvamus?
PS. Et siis kleepse saaksid Raiped... Mul nimekiri olemas :ner: :ner:

Pilt
Raibe, Rakvere Raibe.

piloot

Kuzmitz kirjutas:

Kas 5 cm kõrgusega kleeps rahuldab teid? Siiberdaja, Sinu arvamus?
PS. Et siis kleepse saaksid Raiped... Mul nimekiri olemas :ner: :ner:

Miski 7,5 äkki :roll: Muidugi mida suurem seda parem - mõni paneks lausa telefoni posti tee äärest püksi, kui saaks :mrgreen:
Muidugi on veel lahendamata "eluküsimus" - kes on meil mootorratturitest mootorratturim ja hakkab dikteerima vabaaja rõivastust :ner: :mrgreen: :wack:

Pilt
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

Raitz

Ma üritan susida, et Siiberdis siin mingitest üksikasjadest homme kirjutaks, aga sellest sain aru, et mida rohkem korraga teha seda mõnusam, sest siis ei pea neid käsitsi välja lõikama vaid saab massinaga seda teha, võimalik et vabalt võib x suurusega asju olla.

Kasutaja avatar

Kuzmitz

Piloot, krt- sulle peaks füüsilise noomituse tegema oma suuvärgi pärast!!! Ise oled telefonipost :wack:

piloot kirjutas:

Muidugi on veel lahendamata "eluküsimus" - kes on meil mootorratturitest mootorratturim ja hakkab dikteerima vabaaja rõivastust :ner: :mrgreen: :wack

Kes ikka lumes ja tuisus embleemiga vastu kakerdab, sellele võid pasunasse anda ja karnevalipiletit küsida (w) (w)

Pilt
Raibe, Rakvere Raibe.
Kasutaja avatar

Pinchu
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pinchu »

Natuke sai juba orkutis juttu sellest klepsuteemast, et kirjutab siis siia kah.

Kleps oleks trükitud valgele helkurile, ehk siis must osa ei oleks helkiv (trükivärv liiga paks, et läbi helkida), kollane ja valge aga küll ja ei oleks vajadust klepsu juppidest kokku monteerida (paras nikerdamine). Eks võib teha mitmes erinevas suuruses n. 10 cm ja 5 cm kõrgusega. Hinnad siis 40 ja 30 krooni.

Teeks siis mingi soovinimekirja, hetkel arvatavasti siis ainult liikmetele... ei tea kuidas kõige parem oleks seda kokku panna? privasõnumitega?

Kasutaja avatar

numan
Kontakt:

Pinchu kirjutas:

Teeks siis mingi soovinimekirja, hetkel arvatavasti siis ainult liikmetele... ei tea kuidas kõige parem oleks seda kokku panna? privasõnumitega?

Privaatsõnum: nimi- kogus- suurus oleks vist ok. Samas kui on üks suurus siis kergem majandada :roll: ise tahaks 3 tk 5cm

piloot

Samas, ega sel viinerite kõlal ka miskit viga pole, oleks saanud vähemalt korraliku logo teha - näiteks kotkas viineriga või siis pealuu viineritega :mrgreen:

Pilt
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

Raitz

piloot kirjutas:

Samas, ega sel viinerite kõlal ka miskit viga pole, oleks saanud vähemalt korraliku logo teha - näiteks kotkas viineriga või siis pealuu viineritega :mrgreen:

Sulle teeme Viineri kleepsu TASUTA

pulsar
Tsikkel: GSF 1200 N

Lugemata postitus Postitas pulsar »

Tele, raadio, internet oleks tasuta reklaami täis. Üks näide paljudest

Kasutaja avatar

Raitz

:wack: :wack: :wack:

Te ei kujuta ette ka, mida ma täna Selveri parklas nägin...... Kahju, et ainult telefon oli kaasas, aga noh....
Mina küll ei oska kahtlustada, kelle punane Yamaha see olla võis (togi)
Tuleb ikka kiiremas korras õiged kleepsud valmis teha..... mehed on ikka väga kannatamatud.
Pilt
http://picasaweb.google.com/bikerraitz/ ... 3568496290

Kasutaja avatar

Raivo
Tsikkel: BMW R1200GS

Lugemata postitus Postitas Raivo »

N0 nüüd jäid küll vahele, piloot. Sulle läks see viiner ikka väga hinge.

Pilt
Raibe, Rakvere Raibe

piloot

Raitz kirjutas:
piloot kirjutas:

Sulle teeme Viineri kleepsu TASUTA

Meest sõnast - härga sarvest. :bsmile: :bsmile: :mrgreen: aga tegelikult oleks tahtunud viinerit koos kotkaga :nono:

Pilt
citius,altius,coitus!
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Regionaalsed teemad mootorratturitele”