Eesti mootorrattahooaja lõpetamine 20.09.08 Pärnus → Re: Eesti mootorratta hooaja lõpetamine 20.09.08 Pärnus

Kasutaja avatar

Kuzmitz
Tsikkel: Täitsa olemas.

Re: Eesti mootorratta hooaja lõpetamine 20.09.08 Pärnus

Lugemata postitus Postitas Kuzmitz »

Krt, mul ju mõistus ütles, et ära tee seda posti :wack: . Vot, kuhu oleme välja jõudnud.
Mina olin see, kes asja teravaks keeras :oops: . Tegelikult lugedes teema pealkirja, tuli silme ette pilt, kus Eesti mootorratas konserveeritakse ära ja ongi "finito". Olles paras gurmaan tähtede alal, siis lihtsalt avalikustan oma esimese hooga tekkinud mõtted:

1. Eesti mootorratta hooaja lõpetamine: Eestis on isik nimega Eesti ja tal on mootorratas. Kahjuks sel mootorrattal saab hooaeg läbi. Teeme peo!
  2. Eesti mootorratta hooaja lõpetamine: Eesti riigil on üks mootorratas ja lõpetame sellega selleks aastaks sõitmise... Teeme peo!
  3. Eesti mootorratta hooaja lõpetamine: Eesti on tootnud ühe mootorratta ja selleks aastaks on "pidu läbi". Teeme peo!
    PS. Ma ei taha mitte midagi halvasti öelda "Eesti mootorratta hooaja lõpetamine" korraldajatele ja sellel osalevatele mootorratturitele! Kahju, kui osadel inimestel huumorisoolikas koos pimesoolega välja lõigati... Võtke asja kerge huumoriga, mitte südamesse. Ka minu ülevalpool kirjutatut. Igaljuhul edu üritusele ja soodsat ilma!!! Vähemalt pole loota, et paraadil jahutusvedelik jms keema läheks, nagu see juhtus paljudega Jõgevatreffil...
    PPS. Kutsun üles kõiki mootorrattureid antud teemas rahunema ja eks igaüks teab ise kui kaua tema hooaeg kestab- kas alla kümne kraadi, esimese vihmani või aastaajast olenemata esimese kipsini (sel hooajal). Sõitke, kuni enam tõesti ei saa!!! Siis otsige paksemad kindad ja pange naelrehvi alla (w). Ja sõitke esimese "hooaja" avamiseni...
Pilt
Raibe, Rakvere Raibe.

Mine “Üritused”