Hälvik-autojuhid

Kasutaja avatar

Kipsi
Tsikkel: cbr600RR
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas Kipsi »

Ma küll ei näe millest väljendub minu postituste kogumine.MInu poolest võiks postituste count üldse kaduda.Olles väga pikki aastaid foorumites, nii tavakasutajana kui ka moderaatorina võin julgelt väita, et see on üks väheseid foorumeid, kus ei toimu nn postide kogumist.

Anyways, mida teeb liiklusliin?Mida teeb politsei hälvik-autojuhtidega?Nad saavad ainult kontrollida, aga mis kasu sellest on?Ja sõitis otsa, kui riivamine pole otsasõitmine, siis võin tulla teie autosid kriipima või teile küljelt otsa sõitma, palun väga.

Ja see, mis mina enda tüdruksõbraga teen või mida ma lunin, pole kaugeltki Sinu asi, ela ise ja lase teistel elada, nagu sa ütlesid, Dali.Igastahes kui sind see rahuldab siis käisime loodust pildistamas, ja proovi sa auto eest hüpata statiivide ja fotokatega : ).
Korke, nagu ma mainisin, ei näe ma hullu märgi eiramises või valesti sõitmises, näen viga selles, et tal oli v6imalus sealt turvaliselt veel kahel võimalusel väljuda, mitte riivates.Dali, sul endalgi naine-kui keegi peaks Tema äärepealt alla ajama, loodan, et Sa seda ogaruseks ei pea, ja veel vähem loodan, et nii peaks juhtuma.Pane ennast ka minu olukorda.
Ta oleks äärepealt üle jala sõitnud, v6i jumal hoia, kui poleks ehk märganud hävlikut, oleks kapotile sõitnud.

Kui ma panen millegagi siin teemas mööda, võite need postitused kustutada. Aga kui te ei oska mu palvele vastata, siis paluks mitte tühja lahmida.Virtuaal maailmas minu ogaraks sõimamine ei aita.

Parima hinnaga motorehvid http://www.tiremarket.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”