Suzuki Intruder 1800


J a n n o
Postitusi: 206
Liitunud: 27 Okt 2007, 00:14
Tsikkel: YamahaXT, DneprMT16
Asukoht: Sauespoo, Harjuusimaa
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 5 korda

Re: Suzuki Intruder 1800

Lugemata postitus Postitas J a n n o »

Nonii, lehed langevad, aeg hakata meenutama, kuhu kevadel auto sai pargitud. Uuriks siis 1800 Intruderi omanike käest, kuidas keegi oma ostuga rahule on jäänud. Müüginumbrid on suured aga näeb teisi suht harva. Kõikvõimalikud paraadid väljaarvatud. Ise liiklen iga päev. Selle hooajaga olen sõitnud 14 tuhat km ja kindlasti tuleb kilomeetreid veel palju. Ise olen selle rattaga küll ülimalt rahul. Eriti hea meel on selle üle, et ei ostnud (vabandage Honda omanikud) Honda VTX 1800, sai seda nüüd proovitud. Kindlasti ei avanud Honda oma trumpe ühe proovisõiduga... võibolla on kuskile peidetud turbonupp, mida ma üles ei leidnud, aga lihtviisil gaasi keeramine igatahes hunti lambanahast välja ei päästnud.
14 tuhat ei ole uuele rattale mingi näitaja ja iseenesest mõistetavalt pole pidanud hooldamiseks muud ette võtma, kui ettenähtud hooldevälba läbides hooldusesse suunduma. Mingit viga, mis vajaks erilist sekkumist, pole aset leidnud.
Pikemaid otsi on hea sõita, üsna mugav. Kõige pikemad ühe soojaga sõidetud (peatus ainult tankimiseks) otsad on 500-600 km. Igatahes kangeks ei ole jäänud ja ma arvan, et ka 1000 km ei tapaks. Proovin veel sellel sügisel järele, et kindel olla.
Ostsin selle ratta ilma enne isegi näpuotsaga puutumata. Esimest korda puudutasin siis kui poe ees sadulasse istusin ja minema sõitsin. Ja peab ütlema, et kahetsema pole grammi võrragi pidanud. Ei taha ka ära sõnuda. Loodame, et kolme hooaja pärast sama arvan. Kui vahepeal midagi veel paremat välja ei tule, mille pärast nõus kohe välja vahetama. Mida aga teised aktiivsed sõitjad asjast arvavad?



Riga 13-Mini mopeed-... pikk vahe... -Kawasaki VN-Suzuki Intruder M1800R,Dnepr,Ural - Honda Varadero xl1000v - diisel Ural,Dnepr MT16, IZ Jupiter'68,YamahaXT660R

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”