Rakvere mehed, organiseerume?
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Re: Rakvere mehed, organiseerume?
Raigo kirjutas:Primo kirjutas:Jah, kuid eriefekte saab jaotada ka vähemalt kahte gruppi - on idiootseid efekte ja on efekte, mida on meeldiv vaadata kasvõi nende kvaliteedi ja teostuse pärast.See tibivõitlus taevasseaetud esiratastega asetub sinna esimesse kategooriasse.Ahh, fakk itt, kogu see film on üks paras motherfuck
On selgelt näha, et esiti filmi eelarve kümnetes kordades väiksem kui näiteks Matrixi'l või...eemm, Tomb Raider'il?Teiseks on filmi looja mitte just kõige kirkam kriit.Kuule viimsilane, sa oled vales teema
mis kell siis laupäeval rakvere meestele üritus algab?
on start siis põhja keskuse juurest?
oleksin laupäeval käsi
-
- Tsikkel: Drag Star
- Kontakt:
Kuzmitz kirjutas:Raiped, kes OSALESID Võsu istungil, kuid EI OSALENUD talvel Kära Kantsis, palun kirjutage mulle midagi suvalist, et ma teie
Nüüd siis veel üks asi mtü jaoks on vaja ka liikmete postiaadressid kirja panna.
numan kirjutas:Kuzmitz kirjutas:Raiped, kes OSALESID Võsu istungil, kuid EI OSALENUD talvel Kära Kantsis, palun kirjutage mulle midagi suvalist, et ma teie
Nüüd siis veel üks asi
mtü jaoks on vaja ka liikmete postiaadressid kirja panna.
Krt- meil on kiiresti kodulehte vaja. Info saamiseks/jagamiseks ei ole hea, kui me kõik siin avalikult maha "paugutame" . Boob
?????
-
- Tsikkel: Kawasaki 1000 Versys
Kirju saab saata antud foorumi kaudu ka isiklikule meiliaadressile.Seega kodukas hetkel veel hädavajalik ei ole.Vajalik aga kindlasti.See on selline asi mida ei tahaks põlve otsas kiiresti teha.Mul on tuttavad selle ala prohvid-nii kuntsnik kui ka IT mees.Laseks siiski neil see asi ära teha.Mis arvate sellest?
Laupäeval stardime seekord täpselt 9.30 Sõmerupoolsest Statolist.Kes hilineb,kimab järgi.
Priit
56 644 041
Yaki +358403678393
-
- Tsikkel: HondaVTX 1300S Suzuki VZ 800
Yamakaki kirjutas:Kirju saab saata antud foorumi kaudu ka isiklikule meiliaadressile.Seega kodukas hetkel veel hädavajalik ei ole.Vajalik aga kindlasti.See on selline asi mida ei tahaks põlve otsas kiiresti teha.Mul on tuttavad selle ala prohvid-nii kuntsnik kui ka IT mees.Laseks siiski neil see asi ära teha.Mis arvate sellest?
Laupäeval stardime seekord täpselt 9.30 Sõmerupoolsest Statolist.Kes hilineb,kimab järgi.
Priit
56 644 041
Olen kohal koos seljakotiga, loodan jõuda õigeks ajaks, tulen otse töölt,seljakott tuleb rongilt ja siis otse statti,näeme raiped!!!

-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
ma tulen autoga sümeru juttu kuulama aga kui keegi seljakotiks vütab vüin varustuse kaasa vütta ja statti tulla
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 12 korda
Yamakaki kirjutas:Laupäeval stardime seekord täpselt 9.30 Sõmerupoolsest Statolist.Kes hilineb,kimab järgi.
Priit
56 644 041
sry, rrrrrraiped ikka veel oma personaalse ehk isikliku maailmaga jändan (ei jõua see kinnisvarabuumi jahtumine veel kohale ) ja ei saa osaleda, moraalselt olen teiega
Oz
viskaks aga uue kinda õhku -- kas mingi hooaja lõpetamise isekeskis ka teeks..........et rakvere lihtrahvas näeks et ilusti ja suure osalusega avatud hooaeg saab iluti M+S kummidega variandi vastu vahetatud, või tuleb veel sõiduilmasid-kilomeetreid...
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
ozzy007 kirjutas:viskaks aga uue kinda õhku -- kas mingi hooaja lõpetamise isekeskis ka teeks..........et rakvere lihtrahvas näeks et ilusti ja suure osalusega avatud hooaeg saab iluti M+S kummidega variandi vastu vahetatud, või tuleb veel sõiduilmasid-kilomeetreid...
Hakkad juba talveunne jääma? Ütle otse, et ei viitsi poleerida
Sõiduilma ju küll, ma lasin eile 460 km, vastu õhtut tuli tunne, et oleks võinud sooja voodri alla toppida.
-
- Kontakt:
Vahelduva eduga kerime ikka kilomeetreid edasi voodreid alla ja peale ning edasi! Laupäeval (homme) tuleb ka suurem kogus kaherattalisi Rakverest läbi.
Sügise paraad on hea mõte küll.
-
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 12 korda
piloot kirjutas:ozzy007 kirjutas:viskaks aga uue kinda õhku -- kas mingi hooaja lõpetamise isekeskis ka teeks..........et rakvere lihtrahvas näeks et ilusti ja suure osalusega avatud hooaeg saab iluti M+S kummidega variandi vastu vahetatud, või tuleb veel sõiduilmasid-kilomeetreid...
Hakkad juba talveunne jääma? Ütle otse, et ei viitsi poleerida
![]()
Sõiduilma ju küll, ma lasin eile 460 km, vastu õhtut tuli tunne, et oleks võinud sooja voodri alla toppida.
ei ole aega poeerida siin ühti, ikka joonised, lood, prussid, naelad, haamer, kellu, pintsel jnejnejne
kui aus olla siis on viimase Vaasa-tripi vihmgi veel tsiklilt mahapesemata...
Piloot- sa oleks pidand täna minu juurest läbi käima, siis oleksid näinud, kuda kroomimehed häbisse jäid
. Tulid teised mind külastama ja nähes PUHAST ja läikivat enduurokat... Asi lõppes sellega, et panin survepesuri tööle ja ka kroomid said puhtaks
. See tähendab vaid seda, et hooaeg kestab lume tulekuni. Vähemalt.
PS. Ozzy- sa oleks pidanud kah täna liituma, siis oleks mehed ühe soojaga su ratta kah puhtaks teinud...
-
- Kontakt:
Kuzmitz kirjutas:Asi lõppes sellega, et panin survepesuri tööle ja ka kroomid said puhtaks
Kuzmitz, õlled meie poolt
-
Kuzmitz kirjutas:Piloot- sa oleks pidand täna minu juurest läbi käima, siis oleksid näinud, kuda kroomimehed häbisse jäid
![]()
. Tulid teised mind külastama ja nähes PUHAST ja läikivat enduurokat... Asi lõppes sellega, et panin survepesuri tööle ja ka kroomid said puhtaks
PS. Ozzy- sa oleks pidanud kah täna liituma, siis oleks mehed ühe soojaga su ratta kah puhtaks teinud...
Ah, et nõidusite homseks vihma...
Mul pesti ka täna Ratas puhtaks
Seega 9:30 näeme.
Arst keelas mul kõik asjad ära peale jäätise, mannapudru ja jogurti, isegi seksi - seega arvke ära mis opilt ma just tulin , aga Rattaga sõitmise kohta ei lausunud sõnagi, seega ilmselt seda tohib
-
Teema algataja
... nii niii... mina 9.30 platsis... uni läks ära ... vanadus vist kummitab
-
- Tsikkel: Jawa
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
c
Kuzmitz kirjutas:Piloot- sa oleks pidand täna minu juurest läbi käima, siis oleksid näinud, kuda kroomimehed häbisse jäid
![]()
Esimesed pildid siis pesust: http://fotoalbum.ee/photos/unicman/sets/585023/
-
- Kontakt:
Nunii Raiped, oleme ennast nii kõvasti propageerima asunud, et ajakirjanikud said haisu ninna ja nüüd on siis lood järgmised- meist tahetakse Virumaa Teatajas kirjutada artiklit ja homme/ülehomme või siis lähima ilusa ilma korral veame õhtul ennast meie kogunemiskohta. Kindlat päeva ei saa ennustada kuna ilm on nagu on. Kellaajaks esialgu jätame 19:00 (kuigi oleme Statis arutanud, et varsti võiks nihutada 18 peale- pimedaks hakkab kiskuma) Ühesõnaga koguneme nagu tavaliselt
ainult lipsud ette ja arvestame, et ühel õhtul võib väike fotosessioon ja intervjuu ette tulla. Näeme Statoilis
-
- Tsikkel: HondaVTX 1300S Suzuki VZ 800
!!
tahaks teada,mis laupäevast saab,kuhu kellelgi plaan minna,ise vist siiski sügisballile

Re: !!
luix kirjutas:tahaks teada,mis laupäevast saab,kuhu kellelgi plaan minna,ise vist siiski sügisballile
Kisub vist metsa poole
. Sügisball küll vahva üritus, aga teha pole seal midagi... Kaua sa neid paraade ikka sõidad...
-
- Tsikkel: Jawa
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
numan kirjutas:meist tahetakse Virumaa Teatajas kirjutada artiklit ja homme/ülehomme või siis lähima ilusa ilma korral veame õhtul ennast meie kogunemiskohta. Kindlat päeva ei saa ennustada kuna ilm on nagu on.
Kui ilus ilm on ilus ilm? Raiped liiguvad ju iga ilmaga...
-
- Kontakt:
mootorrattur kirjutas:numan kirjutas:meist tahetakse Virumaa Teatajas kirjutada artiklit ja homme/ülehomme või siis lähima ilusa ilma korral veame õhtul ennast meie kogunemiskohta. Kindlat päeva ei saa ennustada kuna ilm on nagu on.
Kui ilus ilm on ilus ilm? Raiped liiguvad ju iga ilmaga...
Ilus ilm on täna! Ehk siis täna kl 19 meie kohas on fotosessioon ja jutuajamine!
Ilus on ilm ka laupäeval. Täpsemalt nendele, kes ei karda kruusa ega natukene vett . Kuzmitz ja Tedre plaanivad minna Ida-Virumaale vaatamisväärsusi kaema, aga enamus neist asub tsivilisatsioonist natuke eemal. Piloot oma "uute" vihmarehvidega oli täna õhtul (st teisipäeval) veel kõhkleval seisukohal
. Mudasse ei lähe, kuid vett, kruusa ja vb ka kivist mäkketõusu võib ette tulla. Suured enduurod on täpselt need rattad, mis sobivad sellele väljasõidule
. Et siis- jälgige reklaami!
PS. Raiped, kes täna väljasõidul käisid- tuletan meelde Raivo "nädala tsitaati"!!! Avalikult internetis seda ei ütle, aga kui kehva tuju, siis tuletage seda meelde . Mul tuleb senini muie huulile...
Raitz kirjutas:...ehk siis Ladinakeelne nimi oleks Bunias orientalis RC
Harilik tõlkjas ehk rakvere raibe ehk venekapsas - Bunias orientalis
Seoses tsitaadiga otsisin ka Raitzi postituse üles.
Veel üks variant oleks olnud- Motoklubi "Vene Kapsas"
-
Kuzmitz kirjutas:Ilus on ilm ka laupäeval. Täpsemalt nendele, kes ei karda kruusa ega natukene vett
. Kuzmitz ja Tedre plaanivad minna Ida-Virumaale vaatamisväärsusi kaema, aga enamus neist asub tsivilisatsioonist natuke eemal. Piloot oma "uute" vihmarehvidega oli täna õhtul (st teisipäeval) veel kõhkleval seisukohal
. Mudasse ei lähe, kuid vett, kruusa ja vb ka kivist mäkketõusu võib ette tulla. Suured enduurod on täpselt need rattad, mis sobivad sellele väljasõidule
. Et siis- jälgige reklaami!
Kui plaanid veel 100% paigas pole siis üks ahvatlev variant Efendi poolt:
efendi kirjutas:Kahjuks ei oska nende saabumise kohta veel midagi öelda, täna uudis ju alles. Suure tõenäosusega siiski 2009 aasta alguses. Siinkohal aga küsimus, kui palju oleks huvilisi laupäeva hommikul RXV vanemaid mudeleid proovima? Usun et ma leiaks mõne tunni aega et need kuskile Männikule kohale tuua.
.
Omal hakkasid kõrvad liikuma
-
- Kontakt:
waino kirjutas:Tere!
Peaksime raiped sõiduaega muutma, kel veel sõiduisu? Pakun välja originaalse lahenduse kell nihutada 18:00 peale!Lauri
Peaks vist nüüd tõesti varem kohale triivima.
Teeme siis alatest homsest kl 18. muidu külmaks ja pimedaks muutuvad õhtud.
Plaanid laupäevaks?
Kes Tallinna ballile?
Sel nv-l ei ole Sirgalas laskmisi, seega viib laupäevane marsruut ka sealt läbi. Sinna jõudmiseks aga kasutame kruusateid . Enduurod on oodatud!!! Rakveres neid minu teada piisavalt
Mis kell stardime, seda veel ei tea. Et päev asja ette läheks, siis ei tasu oma lonti reede õhtu puhul väga viltu vedada
. Start võib olla ikka hommikul... Hommiku all pean silmas kella-aegu enne kümmet...
Kes veel aru ei saanud, siis jutt on laupäevasest tripist, mis ei taha eriti asfaldi peal püsida... Ma oma TA-ga, Tedre oli kah tulija mees (loodan, et on senini), keegi võiks veel tulla- seltsis segasem!! Kahjuks pean teatama, et kroomi ja puhast tõugu baigiga läheb jamaks... Seega ei jää teil muud üle, kui omale enduurokad soetada. Soovitavalt suur matkaenduuro- sellega saab igal pool sõita! Ka Ironbuttil . Hakake vaikselt ka selle peale mõtlema- kui korraldatakse sõit järgmisel aastal Eestis, siis vajan kahte kaaslast...
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
numan kirjutas:waino kirjutas:Tere!
Peaksime raiped sõiduaega muutma, kel veel sõiduisu? Pakun välja originaalse lahenduse kell nihutada 18:00 peale!Lauri
Peaks vist nüüd tõesti varem kohale triivima.
Teeme siis alatest homsest kl 18. muidu külmaks ja pimedaks muutuvad õhtud.
Plaanid laupäevaks?
Kes Tallinna ballile?
miskell ballitajad on minijad ja kust
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.