Loncinil probleem
Moderaator: Moded
Loncinil probleem
Loncinil probleem..
Nimelt kadus süüde ära.
Pole ise just suurem asjatundja ATV hingeelu juures, aga tahakas siiski siiski teada saada kus väiks viga olla.
Jäi mul õuepeal ca pooleks tunniks tuksuma ja kui ta gasitulin siis enam ei käima ei läinud. Starter ja kõik kenasti toimib aga kiskusin korra küünla maha.. sinna küll mingit voolu ei tulnud.
Pole ise just suurem asjatundja ATV hingeelu juures, aga tahakas siiski siiski teada saada kus väiks viga olla.
Jäi mul õuepeal ca pooleks tunniks tuksuma ja kui ta gasitulin siis enam ei käima ei läinud. Starter ja kõik kenasti toimib aga kiskusin korra küünla maha.. sinna küll mingit voolu ei tulnud.
Re: Loncinil probleem
a64athlon kirjutas:Loncinil probleem..
Nimelt kadus süüde ära.
Kas sa enne postitamist oma kirja läbi ka lugesid?
Ikka võiks ju...
Milles siis probleem oli?
Ära karda surma, vaid karda elu
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.