kuidas sõita esi ratta peal?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
kuidas sõita esi ratta peal?
ma olen mõelnud et kuidas saab esi ratta peal sõita et tagu osa üleval. proovisin ise jalgratta peal ja panin kohe üle no ma lihtsalt ei oska palun öelge kuidas on see võimalik?
Re: kuidas sõita esi ratta peal?
hah, esipiduri järsult vajutamisega, raskusega lenksule(et ei tõmbaks ratas alt loha) et saada taguotsa veidi õhku juba ja siis juba libistad pidureid, endal 3 meetrit ikka ära tuleb, kuigi teabmis lõbus see tegevus olegi.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
ma saan tast kah kaugemale aga ma tahan selliseid kus seletatakse ära kuidas ja mootorattaga
-
- Tsikkel: Aprilia SXV550;AP MX125;Virago
ise lasen mingi 15 m. Kui esiratas plokki läheb on peaks refleks piisavalt kiire olema et mitte külili käia, vaid lahti lasta pidur. See esiratta sõit muide päris lihtne;).Harjuta!
-
Teema algataja
matti kirjutas:IZ-iga tahad järgi teha?
kuule sa võta võrr ja proovi tollega.ja mis iz siia puutub ta on hea masin ja arvaku teised mis tahavad kui sa ei rämma ja ei hoolda siis muidugi laguneb iga asi aga kui timmid kah siis asi püsib.
lehhluur kirjutas:ise lasen mingi 15 m. Kui esiratas plokki läheb on peaks refleks piisavalt kiire olema et mitte külili käia, vaid lahti lasta pidur. See esiratta sõit muide päris lihtne;).Harjuta!
ega sul videod pole kuidas seda teha?
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
oneway1992 kirjutas:matti kirjutas:IZ-iga tahad järgi teha?
kuule sa võta võrr ja proovi tollega.ja mis iz siia puutub ta on hea masin ja arvaku teised mis tahavad kui sa ei rämma ja ei hoolda siis muidugi laguneb iga asi aga kui timmid kah siis asi püsib.
Võtab nüüd rahulikult .Izh on täitsa sõidetav ratas, kuid sellised asjad on temale puhtfüüsiliselt võimatud.Izhi esipidur on esiti trummel ja teiseks on ta trossiga.Selliselt koosluselt ei oota ma üldse mingit tulemust ausaltöeldes.
Aga tulevikuks - muutke oma esirattalsõidud võimalikult ohutuks valides selleks tühja teelõigu/platsi ning harjutades pidage meeles füüsikat so. mida rohkem massi liigub esiratta peale, seda parem pidamine esirattal on.Selleks, et seda teha, on vaja viia mass ettepoole.Selleks tuleb suruda pidurit aeglaselt ja sujuvalt, et esiamort jõuaks kokku minna ja sellega jõuab ka kogu ratta mass esirattale.Jumala eest ärge kahmake seda esipidurit nagu kiima täis noored kotkad tüdruku rinda
-
Teema algataja
ma olengi rahulik kuid ta toob ühe asja teise kohta. aga ikka soovi eestlaste poolt tehtud videosid kuidas esi ratta peal sõita.matti palun ära mölise ja palun mötle.
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänanud: 5 korda
Esirehvis võika rõhku veits vähem olla, siis peaks teoreetiliselt paremini välja kukkuma. Aga proovi 30-40km/h liikudes agressiivselt pidurdada ja taguots kerkib nõiaväel. Sealt edasi on juba harjutamise küsimus.
Let the good times roll.
Alguses õrnemalt, et esihark kokku jõuaks vajuda ja siis kõvasti. Laksust täiega pidurdades tahab blokki minna.
-
-
- Tsikkel: TDM 850
tee ei saa selle mehe muresd ültse aru panen sulle õike linki:
-
Teema algataja
pritsu kirjutas:tee ei saa selle mehe muresd ültse aru panen sulle õike linki:
no see on juba täiesti metsa ma n2gin kunagi tvs sellist seda on p2ris raske juhtida.
HusabergHooligaN kirjutas:
see on kasulik homme proovin ära.
Neid videosid vaadates tekkis kysimus, kui see tagaosa tagasi kukub (mõnikord ysna tugevalt) see miskit ära ei lõhu?
-
- Tsikkel: TDM 850
Ükskõik mis asja kasutad ebasihtotstarbepäraselt, võid põhjustada soovimatuid tagajärgi.
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
oneway1992 kirjutas:ma olengi rahulik kuid ta toob ühe asja teise kohta.
aga ikka soovi eestlaste poolt tehtud videosid...
-
- Kaupmees
- Tsikkel: Kawa KXF 250 MX / 450 SM
- Kontakt:
Omadest kogemustest võin öelda, et külm ja must asfalt ning kõva segauga esirehv pole need märksõnad, mis sul harjutamise lihtsamaks teevad. Eriti annab tunda raskemate rataste puhul, nagu bike`d. Väikse hoiatusena võin seda kah ära mainida, et üks suht oskaja trikimees tegi sama trikki, kuid kukkus üle lenksu. Tulemuseks murtud käeluud. Edu harjuamisel
ATV, Quad, Mootorrattad / varustus, tarvikud ja teenindus http://www.smx.ee
-
- Tsikkel: R1
-
Teema algataja
algul proovisin rattaga 2korda üle ja mingi 20 mis proovisin ei julgenud enam vist mis kiirus peaks umbes sees olema?
oneway1992 kirjutas:algul proovisin rattaga 2korda üle ja mingi 20 mis proovisin ei julgenud enam vist
mis kiirus peaks umbes sees olema?
No kiirust peab ikka olema, mina lasin mingi 150 pealt, siis sain natuke sõita.

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
-
Teema algataja
kuule ma proovisin rattaga ja ega mai tea ei usu eriti et sa lasid 150ga(siis oled palju proovinud)
oneway1992 kirjutas:kuule ma proovisin rattaga ja ega mai tea ei usu eriti et sa lasid 150ga(siis oled palju proovinud)
Kuule jah, kui sa ei usu, miks sa siis üldse siin kirjutad ja küsid? Sellejaoks on vaja julgust, mitte ei ole vaja palju proovida. Väikse kiiruse pealt saad perset ainult tõsta, mitte aga esirattal sõita. Vaata siin kusagil on ka mõni üksik koht midagi http://video.google.com/videosearch?q=y ... emb=0&aq=f# (Aga igaksjuhuks ütlen ära, et seal ropendatakse palju, mõnele see ei meeldi, niiet siis kui sulle ka ei meeldi võta hääl kohe maha )

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
-
Teema algataja
tramm66 kirjutas:oneway1992 kirjutas:ma olengi rahulik kuid ta toob ühe asja teise kohta.
dooviks siis seda filmi kuhugi.soovitage kohta kus saab.tänud.
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
oneway1992 kirjutas:tramm66 kirjutas:oneway1992 kirjutas:ma olengi rahulik kuid ta toob ühe asja teise kohta.
dooviks siis seda filmi kuhugi.soovitage kohta kus saab.tänud.
Kus saab, kus saab...
Kuidas osta
Kaupu saab ostukorvi lisada vajutades "Ostukorvi" nupule
Konkreetse kauba all püüame kuvada ka selle tootega soovitatavalt kaasnevaid lisatooteid.
Ostukorvi leheküljel saab muuta koguseid ning arvutada uue kogusumma .
Vajutades "TELLI" nupule saate sisestada oma ees-, perenime ning kontaktandmed koos postiaadressiga.
Vajutades "Esita tellimus" nupule, edastate meile oma tellimuse
Peale meiepoolset tellimuse ülevaatamist, saadetakse teile arve (tavajuhtudel 24h jooksul)