Kas kalamehi ka meil on?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Kas kalamehi ka meil on?
Mina käin järjepidevalt kalu toitmas metalliga. Kui paljud teist ka www.kalale.ee kasutajad on? See on koht kus saab kala asjadest teada.
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
Re: Kas kalamehi ka meil on?
ma ka kalale.ee-s juba väga ammu kasutaja.
teise nimega küll kui siin.
seal kasutajanimi: koerpoiss
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
-
- Toetajaliige
- Tänanud: 149 korda
- Tänatud: 186 korda
Kas ma just kalamees olen, selles pole kindel kuid aeg-ajalt käin ikka järve/ jõepeal kalu taga ajamas.
Viimasel ajal just jõeforelli ( marineerituna "supersakuska" )
Loodetavasti ei teki siia teemasse kalamehe jutte ...... ( te ei jõuaks minu tasemele
)
Parimat!
-
- Tsikkel: 2 ratta ja pedaalidega vokk
- Kontakt:
vahest saab ikka vörgu ja spinnaga kas merel, jöel vöi järvel oldud. kalale.ee kasutaja ei ole.
kuivatatud särg ning räim on ölle körvale (Y) samas suitsu kala ka ocen horrosso
Kah hobikorras kalamees, aga kalal käin Soome järvedes, puudub kannatus et siin kohalikes vetes kala püüda ja jääb alati oht et ei saagi sittagi
LandLord kirjutas:Mina käin järjepidevalt kalu toitmas metalliga. Kui paljud teist ka http://www.kalale.ee kasutajad on? See on koht kus saab kala asjadest teada.
mis teema Point on? vaatan, et oled 4x4, bmw-club, streetrace.org foorumites sama teema teinud, et tahad suurema rahvaga kalale minna või või promod kalale.ee -d!
Ise ka väikestviisi hobikorras kalamees, kalale.ee kasutaja pole, kuid sirvin aegajalt niisama.
http://www.motoservice.ee
-
Teema algataja
läheks jah kalale lihtsalt igavaks kiskus nüüd on nii ,et seda nägu rääkida.
Nu päälinna härrad, kui te kalale lähete võtke mind ka ühes.
Riistu mul ei ole, aga hangin kohe, kui keegi juhendab, miks, mille jaoks ja kust hea hinnaga saab.
-
- Tsikkel: iž jupiter 3
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
max07 kirjutas:LandLord kirjutas:Mina käin järjepidevalt kalu toitmas metalliga. Kui paljud teist ka http://www.kalale.ee kasutajad on? See on koht kus saab kala asjadest teada.
mis teema Point on? vaatan, et oled 4x4, bmw-club, streetrace.org foorumites sama teema teinud, et tahad suurema rahvaga kalale minna või
või promod kalale.ee -d!
lisaks automoto, volvoclub jne foorumid seda reklaami täis
-
Teema algataja
Ei ole reklaam see on uuring erinevate valdkondade seas. kes ei taha see ei vasta jne.
Muidu olen kõva kalamees, aga kala pole veel saanud

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
-
Teema algataja
Kui bikeri foorumis siis äkki tahetakse teada palju meist tsikliga kalale on sõitnud. Et kas spinning seljakotis on mõnus sõita jne
Isiklikult kalamees ei ole aga kalale.ee lehel käin küll. Hetkel uuringi et kuidas ja kus kala püüda ja kuidas sinna sõita.
Peaks ikka 1 kala elu jooksul püüdma
-
- Tsikkel: FZR
- Tänatud: 1 kord
mõlemad on hobid, kala ja tsiklid...
püütud; paar ämbrit lesta, kotitäis turska,pool ämbrit ahvenat, 2 haugi, merikuradid+emakalad kah sekka, räimet mängitud (kes teab) spinna olemas, uss oma aias, tsikkel garaazis, tuleb leida see aja tyhemik
kuda sa selle streetbikega kalajuurde sõidad kasvõi soome?
a501322914 kirjutas:Kui bikeri foorumis siis äkki tahetakse teada palju meist tsikliga kalale on sõitnud. Et kas spinning seljakotis on mõnus sõita jne
Mina ostsin korraliku spinna kõrvale veel väikese (ja odava) teleskoopridva, mis mul pool suve küljekohvris kaasas sõitis Hea vahest kuskil sõidus olles ja järve ääres telkides lanti loopida
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
-
- Tsikkel: FZR
bikefan kirjutas:a501322914 kirjutas:Kui bikeri foorumis siis äkki tahetakse teada palju meist tsikliga kalale on sõitnud. Et kas spinning seljakotis on mõnus sõita jne
Mina ostsin korraliku spinna kõrvale veel väikese (ja odava) teleskoopridva, mis mul pool suve küljekohvris kaasas sõitis
Hea vahest kuskil sõidus olles ja järve ääres telkides lanti loopida
ega need kalad sinu spinnat ei vaata, ükskõik mida solgutad
pole siin paslik pikemalt asjatada
Kiired ajad...Paat on õue peal juuri alla ajama hakanud ja spinnad ämblikuvõrke täis Kala püüan merest, mitte internetist
ehk siis kalale.ee-s ei käi. Aga mul on kaks "kalandusnõunikku" kelle käest telefonitsi nõu küsin kui vaja ja need on seal vist küll asjapulgad.
-
- Tsikkel: VTX 1800
Kalal ikka saab käidud paar korda suve jooksul ja talvel ka korra( kui talve on). Söömiseks tuleb ikka kalurite käest osta
Kalalkäimine rohkem seltskondlik üritus,nagu ka kokkutulekud.
-
- Tsikkel: 1190
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 5 korda
Käidud, nii rattaga kui ilma.
Ka kasutaja.
Paari nädala tagant ikka korra satun Harjumaa või Raplamaa jõgesid järvesid piitsutamas näljavitsaga.
FZR 600-> FZS 1000 Fazer-> TT 600R-> ZX600F-> DL1000-> 1190S
-
Teema algataja
ikka kalamees ka, võrguloaga suvel Saaremaal ja muidu spinnaga ka merd piitsutamas käin kui vaba hetk ja kompanjonid käepärast.
-
- Tsikkel: FZS 1000
- Tänanud: 414 korda
- Tänatud: 80 korda
Ikka kalamees ka, kõigi legaalsete vahenditega ja enamasti meres. Kalale.ee liige juba aastaid.

-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
-
Teema algataja
Ma käisin Tänavjärvel ja seal oli asi hull kala st. Ahvenat tuli nagu murdu. Paadipõhi oli pidevalt täis..
-
Teema algataja
Minul küll ei ole nii võimast ratast kui teil vennad kuid oma rollaga mis jookseb 80 välja käin tihti Paunkülas kalal.Kuna olen seal klubi liige siis saan ka odavamalt.Nii et kott selga ridvad sisse ja minek.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 141 korda
- Tänatud: 380 korda
- Kontakt:
tahtsin öelda et olen ka kalamees aga vaadates viimast kuupäeva, millal ma lanti solgutamas käisin, tuli väike häbitunne.
meeldib kalal käia kuid on tekkinud palju uusi huvisid, mis on seda hobi piiranud. kuigi jah, talvel tellisin terve portsu rohulante
olen ka ametlikult võrguga kala püüdnud ja seda elamiseks müünud, nii c.a. aasta aega. seega ex-proffessional
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 36 korda
- Tänatud: 222 korda
Kas teist kalameestest keegi lõhepüügi korda ka oskab seletada?
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
franz125 kirjutas:Kas teist kalameestest keegi lõhepüügi korda ka oskab seletada?
http://www.envir.ee/233444
Head piitsutamist.
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 36 korda
- Tänatud: 222 korda
Tempole tänud lingi eest.Kuna asukoha järgi oled Lääne-Virumaal siis on sul äkki teadmist-kogemust millal lõhelised Selja jõge mööda trügima hakkavad?Mul maamaja jõe lähedal Pehka külas.
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
Jään vastuse võlgu, kuna pole merikat ja lõhet jahtinud varem, va paar korda rannas lanti loopinud. Eks nad nüüd peaksid liikuma hakkama, aga ma veel ootaks tiba, kui veel külmemaks läheb.
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
franz125 kirjutas:Tempole tänud lingi eest.Kuna asukoha järgi oled Lääne-Virumaal siis on sul äkki teadmist-kogemust millal lõhelised Selja jõge mööda trügima hakkavad?Mul maamaja jõe lähedal Pehka külas.
Selja jõel arvesta lisalehe vajalikkusega.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.