ARK järjekorrad eri kohtades

Zidist

Re: ARK järjekorrad eri kohtades

Lugemata postitus Postitas Zidist »

Esitaksin ühe ARK'i sõidueksamit puudutava küsimuse.

Kas siin on mõni inimene, kes on teinud A2 (kuni 25kw) sõidueksami (eelnevalt A1 juhiluba omades)? Kas on tulnud teha ka platsisõit?

ARK'i kodulehelt leidsin sellise info.

Esmaõppe korras - 1 esimese ja 2 teise järgu sõidueksamid

A1-alamkategooria mootorratta juhtimiselt A-kategooria mootorratta juhtimiseks - 2 teise järgu sõidueksam

A-kategooria mootorrattalt mootori võimsusega ≤25 kW või erivõimsusega ≤0,16 kW/kg A-kategooria mootorrattale mootori võimsusega >25 kW või erivõimsusega >0,16 kW/kg, juhtimiseks - 2 teise järgu sõidueksam

Sõidueksami I ja II järk

Sõidueksam viiakse läbi kahes järgus:
1) sõidueksami I järk - eksamiks kohandatud, muuks liikluseks suletud platsil (välja arvatud B-kategooria või vastava alamkategooria auto või BE-kategooria autorongi juhtimisõiguse taotlemisel).
2) sõidueksami II järk - erineva liiklustihedusega teedel, kus kontrollitakse eksamineeritava oskusi ja käitumist erinevates liiklusolukordades.

Ehk siis, kuna mul on olnud eelnevalt A1 juhiluba, siis A2 taotlemisel pean ma tegema ainult linnasõidu ehk siis platsisõitu mul vaja ei ole. Kas on siin mõni, ning räägib natuke lähemalt omadest kogemustest (kas pandi ka platsi tegema või mitte)

Link ARK'i kodukal: http://www.ark.ee/atp/?id=286

Zidist @ 23. septembril sõidueksam

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”