Ramo
Re: Ramo
KRt ma aru ei jaga kas asi on minus, aga alati kui ma midagi ramost ostan on mingi jama!
Nimelt sai siis oma VTR-le sealt ostetud uued piduri vooliku ja otsad( need metall rüüga). Esmalt kui läksin võru osakonda sooviga omandada teatud summa eest oma rattale siis piduri voolikud ja ka siduri oma, siis polnud neil mulle pakkuda piisavas koguses stutse. No mis siis ikka tuleb tagasi tulla, järgmine kord kui läksin siis polnud neil tange millega voolikut lõigat! Kolmas kord kui läksin siis oli omanik ise kohal ja lõikas mulle paraja pikkuseda need voolikud ära siis.
Mina ünnelik, lippan rõõmsalt koju kohe koplekteerima asja ja ise pean veel meeles ütlemist, et ära kõvasti kinni keera, et tegemist in pronksist otstega, et keerad puru. Eks ma siis üritasin tunnetega keerata. Sai siis kõi ilusti kokku, aga paari päeva päratst märkan, et need nn. pronks otsad on roostes! Tänaseks on nii muttrid kui ka stutsid ilusa roostega kaetud ja pole haisugi kuskil, et oleks seal pronsi (millest pidid olemastutsid ja muttrid tehtud)
Sai käidud ka korra poes uurimas, et mis värk on aga üeldi , et sellist jama pole ennem olnud ja ära hoia ratast väljas!!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.