Rajale sõitma
Moderaator: Moded
Re: Rajale sõitma
micu kirjutas:täna rapla?
Panustaks pigem homsele, kolmapäev on olnud ikka siklite päev raplas.
Kas täna õhtupoolikul Aravetele tulijaid on? Meil 2 tsikliga plaan minna nii kuue paiku.
Graal kirjutas:Täna on võimalik Raplas sõita, kel huvi.
Aga läheks. Mis kell?
Ma oleks kah käpp ! Kui minek täna, siis helistada mulle 5182133, tiirlen siin ringi senikaua. Rait
Graal kirjutas:Täna Raplasse?
Kahjuks pean tänase sõidu muude spordiürituste tõttu vahele jätma. Küll aga oleksin tulija alates homsest, kui ilm muidugi lubab.
heh mis te neid kardi radasid nühite see nädalavahetus ka Pärnus(Sauga rajal) ju treeningud alates tänasest ja võidusõidud, samuti C klassi võidusõit seal kavas
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 36 korda
- Tänatud: 222 korda
Mõistuse hääl saate sõita kiiremini kui 60km/h
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
Inz001 kirjutas:heh mis te neid kardi radasid nühite see nädalavahetus ka Pärnus(Sauga rajal) ju treeningud alates tänasest ja võidusõidud, samuti C klassi võidusõit seal kavas
Inz, palju osavtumaks ja litsents (see ju ka vajalik) maksab?
Sry, pole jõudnud kõike enda jaoks selgeks teha.
siin pisut infot http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=33&t=43136
rohkem infot siin http://www.msport.ee/index.php?page=31
lühidalt siis palun vastavalt klassidele:
Rookie ja SB klassidele kohapeal 2 000.-
C klassile 1000,-
ja litsentsi kohta nii et ühekordse litsensi saab kohapeal teha aga rohkem infot Rinkaelu Annikalt 56696614
Inz001 kirjutas:heh mis te neid kardi radasid nühite see nädalavahetus ka Pärnus(Sauga rajal) ju treeningud alates tänasest ja võidusõidud, samuti C klassi võidusõit seal kavas
Mitte kõik inimesed ei taha/viitsi suurematel radadel sõita. Põhjusi on mitmeid. Enda näol toon mõned:
Raplasse on mul edasi-tagasi 100km. Pärnusse edasi-tagasi 260km. Mul ei ole tahtmist mingit bussi/ käru jne. rentida. Raplas maksab päev läbi sõitu 150kr. Pärnus on seekord 1000.-, nagu ma aru sain. Kuigi jah, nendel eraldi päevadel on see hind vist kah 150.- kanti. Võin ka eksida. Lisaks meeldib mulle rajale minna siis, kui seda ise soovin. On seal siis pausiks viis minutit või 50. Ei ole mingeid kindlaid sõidu kellaaegasid. Samuti tean tuttavaid, kellele ei meeldi masside ees/ või 20 muu ratturiga korraga rajal olla. Füüsilise poole pealt ütleks nii, et 15 minutit Rapla rajal kurnab tunduvalt rohkem läbi, kui 15 min. Pärnus. Ning loomulikult rahafaktor. Kellel millised võimalused.
Pärnu raja vastu ei ole mul mitte midagi, olen seal isegi käinud nii kolmapäeviti kui ka treeningpäevadel. Rada on pikem, kiirused suuremad, meditsiiniabi jne. Väga okei. Aga kui on tahtmine lihtsalt õhtul peale tööd minna paari sõbraga natuke põristada ja üksteiselt mõõtu võtta, siis on paraku Rapla rada väga hea võimalus suhtes: raha vs aeg vs fun. Pärnusse jõuaks praegusel ajal juba hämaras. Loomulikult oleks pilt teine, kui elaks Pärnu külje all. Peace.
Täna Raplasse?! Rääkisin haldajaga ja vana ütles, et muidu on rada vaba küll, kuid kui 30 liikmeline autoklubi tahab sõitma tulla siis valiks pigem sissetuleku mõttes nemad.
Andke märku, kas on huvilisi!
PS! Sai eile käidud ja rehv peab veel päris hästi, rada ise ka ok.
Meeldiv oli eile Raplas koos biker.ee-ga
Mina olin seekord autodega
Kuigi jahh eks autod-baigid vahepeal takistasid üksteist
Ain mis ajal mõtled muidu?
Edit: Kas Pärnus on muidu veel suur ring?
A btw baiker kes külje maha sai ja rajalt väljas käis, ega midagi hullu ei juhtunud ?
AE kirjutas:Ain mis ajal mõtled muidu?
Edit: Kas Pärnus on muidu veel suur ring?
Plaan startida Tallinnast Raplasse 5-6 paiku.
daqqer kirjutas:A btw baiker kes külje maha sai ja rajalt väljas käis, ega midagi hullu ei juhtunud ?
Tal endal polnud midagi viga. tsikkel ka töökorras, natuke vaja plastiku kallal tööd teha.
-
- Kontakt:
Tervist.
Punane Hornet tahaks kah kampa lüüa.
Olen tulija kui koht kellaaeg kus kokkusaada või isegi tel nr ka selguks.
Ise olen Sauelt.
Laur
No eile tuli päris suve tunne sisse mis - ilm soe, rehv pidas ka 3+ Kui veel sellist võimalust annab siis tuleks järgmine kord veidi varem minna, muidu tuleb jälle kobamisi koju sõita. Tumedavisiirilistele muidugi meeldibki rohkem pimedas sõita
Keegi pühapäeval Rapla rajale viitsib minna?
Paar nädalat tagasi mainis Tiit, et 11. aprillil (laupäev) on võistlus. Seega pühapäeval peaks rada rõõmsalt puhas ja korras olema.
Vormelite vaatamisega lõvipastet sisse ja rajale lammutama
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897
Kui ilm kannatab, siis võiks proovida. Taks on 150.- ikka?
Vormelite kohta ei oska midagi öelda, aga õhtul saab hooaja esimese MotoGP-pasteedi
harimal kirjutas:Keegi pühapäeval Rapla rajale viitsib minna?
Homme toimub siis midagi?
terv.kargaks kah sekka kui ilm lubab.vast saaks peale minu ühe ratta veel juurde.kui kampa võetakse siis mis kell ja kust kogunemine toimuks?või läheks hoopis aravetele?teab äkki keegi mis seal toimub?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.