Kui vajad abi tsikli,auto,varuosa ostul Inglismaalt.
Re: Kui vajad abi tsikli,auto,varuosa ostul Inglismaalt.
Terv.
(Varskendaks oma kuulutust,kui keegi peaks vajama abi.)
Kui kellelegi peaks pakkuma huvi UK-st rataste,autode jms. ost ja kojutoimetamise teenus,siis saan sellel teemal aidata.
Tegelen sellega siin juba 4 aastat(pohitegevusena autode ost-export-Eestisse,Latti ja viimased 2 aastat ka tsiklite export.Lisaks ka koik paberimajandusega seonduvad teemad.
Kui huvitab umbkaudne hind-siis,tsikli rusikareegel on ca 300-450...,GBP,hinnaskaala oleneb kaugusest kus tsikkel,auto asub.Varuosadel loomulikult teine hind
Hinna sisse kuulub kokkulepped,kauplemine muujaga,voimaluste piires tsikli korrasolek,jarelkaimine koigis punktides UK-s,hoiustamine minu garaazis,kogu paberimajandus-(vormistan V5-ehk teh.passi ostja nimele ja minu aadressile,et ei oleks Eestis rohkem sekeldusi,hilisem export-ja SORN deklaratsioon,et poole aasta parast ullatusi ehk arveid DVLA-st ei tuleks ja transport Eestisse,Parnuni)
Aga eks igal eraldi tellimusel ka eraldi kokkulepe.Hinnas olen siiani koigiga kokkuleppele saanud.
Kuna oman nuudseks ka ise Parnus -"BetiAit" -vaikest (ca 20 tsiklit) poemoodi asja,siis olen rattateemadel suht kodus.
Nii,et kui peaks kuidagi asi huvitama,siis anna teada.
Timo 00447861120359 (e-bay user : t123ots)
p.s.alates enda registreerimisest biker.ee-s 7 maist olen toimetanud biker.ee-st leitud klientidele ca 15 tsiklit ca 10 autot ja hulga erinevaid varuosi.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.