Õnnetused mootorratastega

Kasutaja avatar

tokintmash
Tänatud: 4 korda

Re: Õnnetused mootorratastega

Lugemata postitus Postitas tokintmash »

tok-tok kirjutas:

Isiklikult julgeks üle kiirendada sellises olukorras juhul kui olen autojuhi tähelepanus veendunud. St. veendunud selles, et autojuhile ei tule minu tegevus ootamatult.

Kusjuures, see ongi koht, kus võid eksida. Ise olen ka sõitnud autole külje pealt sisse (õnneks oli ainult väike kõks ja kummalgi ei juhtunud midagi) ja mäletan täpselt, et vaatasin juhile otse silma ja olin täiesti veendunud, et ta näeb mind, sest tema vaatab mulle ka silma. Seda sama rääkis ka see Husqvarna kapotile keeranud vend - vaatasid juhiga silma üksteisele.

Mõlemal juhul väitsid autojuhid, et tsikkel ilmus ei tea kust. Ma ei tea, mis see on, võimalik, et autojuht on juba mõlemale poole ära vaadanud ja otsustanud tegutseda ning aju enam ei registreeri mootorratast. Igal juhul peab alati olema valmis pidurdamiseks või manöövriks.

Kusjuures, vaadake kui palju situatsioonidest on just sellised, kus vasakpööret sooritanud auto ei lase läbi otse liikuvat mootorratast. Minu mainitud 2 juhtumit olid samuti just sellised.

Mine “Vaba teema”