Nüüd autokooli?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Nüüd autokooli?
Kas praegu a-kategooriat tegema hakata (b-kategooria olemas) on mõtet?
Või ei jõuaks ma mingi ime läbi see sügis ARK-s lubasid kätte saada?
-
Teema algataja
Re: Nüüd autokooli?
Leida hea autokool, kes praegusel ajal A-kati kursustega alustaks on juba raske. Autokoolist peaks läbi saama umbes 4-6 nädalaga kui viitsid kohal käija ning kui panna Ark'i A-kati ootejärjekorda, siis võibolla on võimalik sügisel kätte saada. Sattusin hiljuti niisuguse uudise peale.... varem ei teadnudki, et ark võib ootejärjekorras inimesi ka eksamile võtta novembris ja detsembris olenevalt ilmast. http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... d=19802310 <---- A-katist artikli lõpus
-
- Tsikkel: Honda Deauville
Magimees kirjutas:Leida hea autokool, kes praegusel ajal A-kati kursustega alustaks on juba raske. Autokoolist peaks läbi saama umbes 4-6 nädalaga kui viitsid kohal käija ning kui panna Ark'i A-kati ootejärjekorda, siis võibolla on võimalik sügisel kätte saada. Sattusin hiljuti niisuguse uudise peale.... varem ei teadnudki, et ark võib ootejärjekorras inimesi ka eksamile võtta novembris ja detsembris olenevalt ilmast. http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... d=19802310 <---- A-katist artikli lõpus
ohooo...huvitavad ja head uudised. viimane info oli küll, et septembriga paneb tallinna ark a-kati lukku. ja see kuue kuu muutmine aastaks oleks kah abiks.
Mina alustan ka esmaspäeval A-kati õppimist, hästi lläheb siis saab kooliga lõpetatud ning ehk kevadel kohe ARKi.
ABC koolitus vms on kooi nimeks, Tallinas.
-
Teema algataja
Mujal annab siis teha, kui omal vastav ratas olemas ja suudad selle kuidagi mujale transportida..
andrest kirjutas:Mujal annab siis teha, kui omal vastav ratas olemas ja suudad selle kuidagi mujale transportida..
.. või kasutad ARK-i ratast.
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
intz kirjutas:.. või kasutad ARK-i ratast.
..ehk siis Võrus.
-
Teema algataja
Tartus peaks teoreetiliselt kestma õppesõitude tegemine kuin maa veel must. Ise tegin eelmine aasta novembris ka väikese lumega Ses mõttes, et linnas tänavatel lund ei olnud, aga platsil ei kästudki tõusu sooritada ning kaheksat ja slaalomit tehes tõmbas teatud kohtades papu ikka korralikult ringi
Kasutasin ARK-is siis autokooli poolt laenatud tsiklit.
sai ka omalajal alustatud just septembrikuus ja enne novembrit olid load taskus. aga kõik tänu sellele, et kalju autokoolil olid ark-s juba sõidu ajad broneeritud ette ja teooria tegin paides, kus on elavjärjekord. ala muretsemist ja kiirustamist oli kõvasti muidugi. Mina arvan küll, et praegu võib vabalt alustada ja kui ei jõuaga ark-s eksameid ära teha, siis saa kohe kevadel asja ära vormistada.
Edu!
jup
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
S#tt, mis s#tt! Võimaluse korral väldi sisseastumist! Ehk kui tutvused puuduvad, ära torgi.
Minu haigeim intsident oli just tsiklilubade vormistamisel. Tegin viisakalt teooria eksami ära ja läksin aega kirja panema linnasõidule. Olgu mainitud, et tegemist oli sügisega (Augusti lõpp vist). Tädi teiselpool letti teatas, et mingit sõiduaega ma ei saa, linnasõidud toimuvad kuni Septembri lõpuni ja on kõik viimseni täis. Vahtisin teda vist õnneks piisavalt pidalitõbise pilguga, sest peale seda hakkas ta mulle vähe rohkem tähelepanu pöörama. Ütlesin üsna vastiku häälega, no peaaegu sama vastiku häälega nagu tema mullegi, et aitähh, krdi (mingi vandesõna), teooria eksam kehtib täpselt pool aastat, ehk siis peale talveperioodi tulen teie rahakotti uuesti täitma vä, värdjad? Tõsiselt, ma olin sel hetkel meelega täiesti familiaarne, sest ennem teooria eksami sooritamist nad raisad polnud poole sõnagagi maininud, et sõidukohti pole.
Tädil hakkas alumine lõug värisema, pastakas kukkus kohvitassi ja pisar nirises prillitaha, mul hakkas sitast peaaegu kahjugi.
Tegin kiire kõne Onu Uunole (vastava autokooli vastavalt asjalik asjapulk), see lubas mulle ülehomseks Saue ARKi koha sebida, või õigemini sebiski. Joonelt! Ütlesin tätale leti taga, et davai, vajalikud dokid lauale, mul on Sauel kohe sõit olemas. Täts tõmbas küüru selga ja inises, et ei tohi anda, seadus ei luba. Läksin vist veel hullemaks näost, sest ta lubas, et saadab kohe ise KINDLASTI juba homseks paberid Sauele. Küsisin veel, et kirjuta mulle paber selle kohta, et saadad! Ei kirjutanud, raisk! Ja arvad, et saatis need paberid kuhugi või!? Laku mune! Helistasin juba järgmisel päeval neile ja küsisin, kas tehtud mis vaja? JAA! Helistasin Saue ARKI. EI! Helistasin Tallinna tagasi: "Eino just läksid!". Kolme tunni pärast polnud mu pabereid ikka veel Sauel ja trastunud Tallinna büroo oli kah juba töö lõpetanud. No selgeks sai, et homme mingit eksamit ei toimu. S#tt kees nagu põrgukatel, olin nõus isiklikult kõik need ARKi ahvid Aafrikasse orjadeks müüma.
Helistasin Onu Uunole, rääkisin mure ära, see ütles, et võta mu sekretär kaasa ja pani mulle eksami aja veel päevakese edasi. Mul jälle mingi räme orgunn käsil, töötasin siis ju Päästekas ja Õppesõidus korraga, ajaga tihe nigu noore ... ah las jääb!
Hommikul sain sekretäriga kokku, siuke koleda näoga vana naine aga see eest asjalik, võttis mul näpust kinni ja läksime sellesama pool-hoora juurde. See tahtis kohe peldikusse joosta, me ei lasknud. Seku teatas jube asjaliku häälega Tätsile: "Tere! Mina olen "mingi" EritiVingeAjalehe ajakirjanik ja praktiseeriv tarbijakaitse jurist, sellel mehel siin pidi dokumentidega probleeme olema!". No mitte just täpselt nii aga mingiks ilgeks asjapulgaks tegi küll ennast, mai mäleta enam täpselt. Mina lihtsalt vahtisin sellise näoga, et Täts, õhtul ootan sind kodu uksetaga ja mul on hästi suur kreissaag kaasas.
Täts hakkas jälle inisema ja Seku pani aga mingeid paragrahve talle piki piilumist ja lõpuks pakiti mu dokid meie nähes kiirkuller ümbrikusse ja saadeti Sauele.
Saingi järgmine päev oma eksamid ilusti tehtud ja meel oli nii krdi hea, sest ma olin täiesti kindel, et Tallinnas need raisad oleks mu siukese tsirkuse eest Mustaka suusahüppe torni sõidutanud ja kallakust mitte paigalt saamise eest läbi kukutanud, ja nii viiskümend tuhat korda järjest, rsk.
Aga Tln ARKi lähen järgmine kord ainult tankirusikaga asju ajama, sest oma õpilaste eest seismine oli mul veel sovsemm teine teela!
Seega üldiselt EI, ma ei usu, et Sul veel NÜÜD oleks võimalik load kätte saada. Samas ei pruugi Sulle nii haigeid tegelasi leti taha sattuda. Igaljuhul tasub enne teooria ekasmile asumist uurida linnasõidu kohtade järgi.
EDU!
miu kirjutas:intz kirjutas:.. või kasutad ARK-i ratast.
..ehk siis Võrus.
Oot..kas Võru ARK-il on oma ratas olemas? Kui "jah", siis mis rattaga tegu on? Kas on kerge manööverdada?
Aitäh.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.