Huumorit
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
Re: Huumorit
jim kirjutas:Kell neli laupäeva hommikul tõusis naine tasakesi
voodist ja hiilis keldrisse...
Tsiklimeeste versioon siin
http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... kul#p60275

18 - aastane tüdruk tuleb koju ja teatab vanematele shokeeriva uudise -ta tegi rasedustesti ja selgus, et ootab nüüd last! Emal hakkasid silmist pisarad lendama nagu purskkaevust, aina nutab. Isalgi kulm kortsus ja mõru nägu peas, küsib, et kes too siga siis oli ka, kes tüdrukule noores eas sellise häda kaela tõi. Tüdruk võtab telefoni ja helistab. Natukese aja pärast peatub maja ees tuttuus Ferrari, millest astub välja soliidne keskealine härrasmees. Koputab uksele, pühib jalad puhtaks, astub elutuppa ja teatab:"Teie tütar rääkis mulle oma probleemist. Asi on selles, et ma ei saa temaga abielluda, kuna mul endal on pere. Aga ma olen aumees ja asja niimoodi ma ka kohe kindlasti ei jäta. Ühesõnaga, plaan on selline, et kui sünnib tütar, pärandan ma talle kakskümmend miljonit,kaks poodi, villa rannal ja ühe maja linnaservas. Kui aga peaks tulema poiss, siis saab ta nelikümmend miljonit ja paar vabrikut. Kui kaksikud, siis saavad mõlemad ühe vabriku ja kakskümmend miljonit näkku. Aga kui on nurisünnitus - vaat, siis ma küll ei tea mis teha."
Isa käsi langeb mehe õlale ja sõbralikult otsa vaadates ütleb ta:"Siis paned sa teda uuesti."
+358458693818
-
vintisvint kirjutas:Kas mõni tanklakett on endal "porri" osakonna avanud vöi
Ei, see oli Antsla Olerexi tankla ees. Nüüd on see kadunud, vähemalt sealt tankla juurest.
Sellise värviga igatahes pidin ma aknaid mökerdama.
Mees läheb haiglasse vast sündinud last vaatama ja üllatuseks on laps neeger.
Naine kohe seletama,et kui me haiglasse sõitsime siis jooksis must kass üle tee ja ta ehmatas hirsasti ja sellest ka must laps.
Mees vangutas pead ja läks siis uudist ka oma vanematele rääkima.
Isa aga selle jutu peale küsib naiselt,et kui me sinuga haiglasse sõitsime ega siis juhuslikult eesel üle tee ei jooksnud?
-
- Tsikkel: TDM 850
- Tänatud: 1 kord
Eelmine lugu tõi selle meelde:
Sünnitusmaja. Valge naisterahvas sünnitab. Laps sünnibki ning ämmaemand vaatab - mis värk? Laps täiesti must. Ämmaemand mõtleb: “Naverno kakaja-ta mutatsija v genah.” Läheb siis lapse isa otsima ning küsib ootesaalis: “Kto iz vas Ivanov?” Püsti tõuseb suur tigeda näoga kapp ning ütleb, et tema ongi Ivanov. Ämmaemand vaatab teda pealaest jalatallani ning tõmbub kiiresti tagaruumidesse. Otsib siis üles medõe ning ütleb talle: “Mine otsi Ivanov üles ja ütle talle, et tal sündis natuke vale värvi poeg. Nu naverno kakaja-ta mutatsija v genah...”
Läheb siis õde Ivanovi otsima. Näinud ära Ivanovi suure ja tigeda kuju, on ta, viuhti, tagaruumis tagasi ja otsustab, et parem oleks rääkima saata mingi meesterahvas. Ainus meesterahvas sünnitusmajas on katlakütja. Minnaksegi katlakütja juurde. See muidugi täis nagu tinavile ja lällab ahju ääres. Räägitakse talle ära, mis värk on, et näed sa, lugu nii, et mine otsi Ivanov üles ja ütle, et poeg sündis. Aga pojaga miski jama, et naverno kakaja-ta mutatsija v genah...
Lähebki katlakütja ootesaali: “Kto iz vas Ivanov?” Ivanov juba jumala tige, tõuseb püsti ja röögatab: “JA IVANOV? A STO?” Katlakütja vaatab teda uimasel pilgul ja ütleb: “Ee... u tebja kakoi-to mutant rodilsja... Gena nazõvajetsa...”
-
- Tsikkel: Drag Star
- Kontakt:
pritsu kirjutas:Sünnitusmaja. Valge naisterahvas sünnitab. Laps sünnibki ning ämmaemand vaatab - mis värk? Laps täiesti must. ......... “Ee... u tebja kakoi-to mutant rodilsja... Gena nazõvajetsa...”
Olen kuulnud sellist versiooni kus katlakütja sõnad olid- "U tebja neeger Gena rodilsja... Mutator svoi nado mõt" (Oma "mutaatori" peaks tihemini pesema)
Sünnib must poiss valgel naisel ja sünnituse juures olnud mees jääb suu lahti vahtima - "Aga laps on ju mustanahaline..."
Sellepeale naine täiest jõust laiatab mehele vastu nägemist - "Ütle veel raisk, et sa pole mind petnud kui Aafrikas reisil käisid"
-
- Tsikkel: Kawasaki EN500
Naine teeb neegriga untsu ja jääb rasedaks. Mõtleb, mida oma mehele rääkida. Hakkab terve raseduse vältel mehele jutustama, kuidas ta näeb õudusunenägu sellest, et laps sündis must-must ja suurte-suurte kõrvadega.
Jõuab aeg kätte, naine haiglas sünnitamas.
Mees küsib osakonna õe käest:"Kas mu naine sünnitas juba?"
Õde vastab jaatavalt.
Mees:"Ah! kas mu laps on must-must?!"
Õde häbelikult:"Jaa..."
Mees:"Ahh! Ja ... kas ta on... suurte-suurte kõrvadega??!!"
Õde:"Ei!"
Mees:(kergendustundega)"Jumal tänatud!"
-
- Tsikkel: 125 honda endurokas
http://www.youtube.com/watch?v=iaB40TLQ ... re=related
Natukene nalja siis bemmi vendadele.

-
- Tsikkel: iž jupiter 3
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Selline on tulemus, kui pilt miilitsa erirühmast OMON (Отряд милиции особого назначения; Otryad Militsii Osobogo Naznacheniya, Special Purpose Police Squad) kogemata (või meelega) ajalehes peegelpilti satub.
Enduroist kirjutas:http://www.youtube.com/watch?v=iaB40TLQ ... re=related
Natukene nalja siis bemmi vendadele.
Midagi selles Hitleris just hakkas meeldima
-
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 10 korda
Kas see just huumori alla käib... aga mujale ei osanud torgata. Tegemist siis kalkulaatoriga mis arvestab alkoholikoguse ümber kaloriteks ja näitab kui suure toidukogusega tegu. Tuletage meelde kui palju millist jooki endale viimati sisse kallati ning saategi teada mitme pizza või burgeriga tegu...
http://www.bbc.co.uk/radio1/alcohol/2008/calories.shtml
-
- Tsikkel: V-Strom
- Tänanud: 21 korda
canyondrift kirjutas:vintisvint kirjutas:Kas mõni tanklakett on endal "porri" osakonna avanud vöi
Ei, see oli Antsla Olerexi tankla ees. Nüüd on see kadunud, vähemalt sealt tankla juurest.
Sellise värviga igatahes pidin ma aknaid mökerdama.
1- 0 (Odin - Noll) plänn seisab Põlva addinoli lao juures.
-
Siil jookseb ümber puu, ise mõnusasti ümisedes: "MÕNNA-MÕNNA-MÕNNA..."
Põder juhtub mööda minema ja jääb mõistmatult siili vahtima, mokk töllakil.
"Siilionu, mis see sul seal nii mõnna on?"
"No proovi ise järele, saad teada!"
Põder jookseb ka seepeale mõned ringid ümber puu aga mõnu eikusagil...
"Kuule, siilionu, mis see ikkagi mõnna on?"
Siil vastu "No kas sina ei tunne siis kui mõnusasti kõrred kotte kõditavad..."
-
- Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
- Tänanud: 16 korda
elust enesest! meie eestis!
kes millega tanklas käib!?
iksjott kirjutas:canyondrift kirjutas:vintisvint kirjutas:Kas mõni tanklakett on endal "porri" osakonna avanud vöi
Sellise värviga igatahes pidin ma aknaid mökerdama.1- 0 (Odin - Noll) plänn seisab Põlva addinoli lao juures.
Just seesama gigakanister seisab nüüd (kus ma teda ka pildistasin) Uue-Antslas Uhtjärve Ürgoru autotroomi juures, niiet neid on siis mitu.
-
- Tsikkel: Drag Star
- Kontakt:
Mustanahaline räägib valgenahalisega. -Vaata ma ei mõista, kui mina sündisin olin ma must, suureks kasvasin olen ikka must. Kui ma päevitan olen must, külma käes olen must, haigena olen ikka must ja kui ära suren siis jään mustaks. Aga teie valged- sündides olete roosad, päevitades olete pruunid, palavaga punased, külmetades sinised, haigena rohelised ja peale surma muutute halliks... Ja siis te ütlete meie kohta "värvilised"?!
-
- Tsikkel: 50cc MILD SEVEN, K 650, XV920
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 19 korda
Valged norivad neegriga: "Neeger, tead miks sul jalatallad valged on? Sellepärast et sa seisid püsti kui me sind värvisime. Aga tead miks sul peopesad valged on? Sest sa toetasid vastu seina kui me sind värvisime." Neeger valgetele vastu: "Aga teate miks teil s..aauk pruun on? Sest ma polnud veel ära kuivanud kui ma teile s..kasse panin..."
-
- Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
- Kontakt:
Vapsik kirjutas:Valged norivad neegriga: "Neeger, tead miks sul jalatallad valged on? Sellepärast et sa seisid püsti kui me sind värvisime. Aga tead miks sul peopesad valged on? Sest sa toetasid vastu seina kui me sind värvisime." Neeger valgetele vastu: "Aga teate miks teil s..aauk pruun on? Sest ma polnud veel ära kuivanud kui ma teile s..kasse panin..."
Q: Why do niggers stink?
A: So blind people can hate them too
-
- Tsikkel: TDM 850
Neegril võib olla ainult 3 valget asja:
- Peopesad
- Hambad
3............? Peremees
-
- Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
- Tänanud: 16 korda
numan kirjutas:Mustanahaline räägib valgenahalisega. -Vaata ma ei mõista, kui mina sündisin olin ma must, suureks kasvasin olen ikka must. Kui ma päevitan olen must, külma käes olen must, haigena olen ikka must ja kui ära suren siis jään mustaks. Aga teie valged- sündides olete roosad, päevitades olete pruunid, palavaga punased, külmetades sinised, haigena rohelised ja peale surma muutute halliks... Ja siis te ütlete meie kohta "värvilised"?!
see lugu on kuulsaks saanud ühest täpselt samatekstilisest laulust. loomulikult laulis seda must!
TOP TWENTY REASONS WHY CHOCOLATE IS BETTER THAN SEX:
1 You can GET chocolate.
2 "If you love me you'll swallow that" has real meaning with chocolate.
3 Chocolate satisfies even when it has gone soft.
4 You can safely have chocolate while you are driving.
5 You can make chocolate last as long as you want it to.
6 You can have chocolate even in front of your mother.
7 If you bite the nuts too hard the chocolate won't mind.
8 Two people of the same sex can have chocolate without being called nasty
names.
9 The word "commitment" doesn't scare off chocolate.
10 You can have chocolate on top of your workbench/desk during working hours
without upsetting your co-workers.
11 You can ask a stranger for chocolate without getting your face slapped.
12 You don't get hairs in your mouth with chocolate.
13 With chocolate there's no need to fake it.
14 Chocolate doesn't make you pregnant.
15 You can have chocolate at any time of the month.
16 Good chocolate is easy to find.
17 You can have as many kinds of chocolate as you can handle.
18 You are never too young or too old for chocolate.
19 When you have chocolate it does not keep your neighbours awake.
20 With chocolate size doesn't matter.
-
- Tsikkel: Kawasaki GTR1000
- Tänatud: 6 korda
mart211 kirjutas:priitCCE kirjutas:Kuldaväärt kaameramees ja muidugi ka "sierraari":D
Ja see tüüp kes enamus ajast sierra taga klaasi nühkis, tal oli põnev vist.
Ok, vaatasin läbi, paistab ,et poisid ikka pikalt filminud, vahepeal läks juba pimedaks ka kätte ära. No trikitavad ja pullitavad ja las filmivad , oli ilusaid kohti ka, aga kutid ,kes seda üles panevad võiks ka nats oma sõnavara kuulata, või siis töödelda filmi. Ise vaatan lingitud videoid ja siis tulevad lapsed hääle peale ka kohale ja siis tuleb hääl maha keerata. Iga noka peale Täitsa p...tsis, täitsa p..ses, täitsa v...tus, t*** hästi ikka paneb, sidesõnadeks rsk ka vahele.... Rõve. Ehtsad tatilutid. Sõitke parem Sierraga sein maha, nagu ühes kuulsas Eesti filmis, mis oli ka selliste näiteks tehtud.Head ööd
-
BMW R100RS
Varem: CB750K6, K75S, Katana/GSXR hübriid, GSX1100S Katana, XJ600, GPZ900R, GSX600F, GSXR750
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.