Hälvik- Mootorratturid
-
baltroon
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Re: Hälvik- Mootorratturid
a501322914 kirjutas:Nii palju on neid eramaid ja kõik puha märgistamatta. Vedagu kasvõi mingi lint ümber siis
![]()
Pealegi nii palju kui mina neid eramaid näinud olen siis muffigi ei tehta sellega, seisab niisama.
Aga seisku kui on ära märgistatud ja seda igalt poolt ja üheselt mõistetavalt.
Mis see muudab??? Siis ära sõidagi! Eramaal on oma kasutusreeglid ja kord. Lindi ümber vedamine on idiootsus. Tõmba siis juba iseendale lint ümber!
Ja matkajatel, olgu ATV, krossika, jalgratta, hobuse või oma ketsiga, peab mõistus peas olema, kuhu võib astuda ja kuhu mitte. Selge see, et kui tegemist on söötis karjamaaga, siis on omanikul suht pohh, kui sa sealt rahulikult üle sõidad, tatsad või roomad. Teda huvitab, et sa pikaajalisi ja jäädavaid kahjustusi sinna ei tekitaks. Kui Inimene aga on maa nt. põllukultuuride kasvatamiseks kasutusele võtnud, siis on selge, et sinna peale ei ronita.
Paljudele linnavurledele paraku tundub mets kah kohati kui söötis karjamaa ja kuusenoorendikku ei osata eristada pajuvõsast. Üks puu puha, peaasi et mu aiatraktor sellest vägevasti läbi roniks. Ja kui kinni jääb, on veel ägedam!
![]()
![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.