Hälvik- Mootorratturid

Kasutaja avatar

creativ
Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
Tänanud: 16 korda

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas creativ »

spinna kirjutas:

Ei ma mõtlen tõsiselt, et selliste juhtumite taga võib vabalt olla inimesi kes ei ole sugugi halvad ega vast ka mitte lollid. Linnas sündinud, linnas kasvanud... Nad tõepoolest ja täiesti siiralt ei taipa mis psa nad kokku keerasid. Mingi nipiga peab rohkem ja rohkem selgitustööd tegema. Muidugi on ka yuppie mõtlemisega inimesi, kes headel aegadel kokku aetud turvatundega muu maailma peale mõnuga sttuda soovivad ja sellest rahuldust saavad, aga neid on väga vähe. Enamus inimesi on ikkagi normaalse mõistusega ja normaalsed arusaajad inimesed. Tihti lihtsalt "valgustamata".

millegi pärast need inimesed oma hoovis ei künna muru atv-ga ülesse! daipohh keegi tema maja ette kogemata auto pargib!
selliste meeste diagnoos on üldiselt "mina ja minu maailm"
muidugi on maasturite atv-de seltskonnas enamuses mõtlevad inimesed , aga kahjuks meeldivad samad relvad ka ajuinvaliididele.
kogu see teema on tegelikult laiem. igaüks saab ju mõelda mida ta oma käitumise olemisega kaasa toob. kas temast jäävad kõikjale maha jäljed aastateks (kümneteks) või taastub see rehvijälg seal päevadega. kehtib ka enduromeestele (ise samas seltskonnas)
metsaalune samblik ei kasva sinna ühe hooajaga tagasi. liivaluited teatud kohtades taastuvad paari tuulise päevaga. mõnes teises kohas ka mitte aastatega.
noori puid pikali sõites ei pea just teadlane olema et aru saada kui kaua see puu kasvama peab et selliseks sirguda.
oma enda kodu (kodumaad) keerame pahupidi! see ju oma kodu! oli arusaadav kui nõuka sõjavägi meil siin kõik tagurpidi keeras, aga kui me ise seda p...ka siin tekitame siis on häda meis endis ja saame süüdistada ainult iseennast.

käitugem mõistlikult! :bsmile:

Ära usu hülge möla! Anna aeruga!

LC8 Adventure, LC4 620, 640, 660, Suzuki DR350

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”