Triumph`

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Teema algataja
grizzly7

Triumph`

Lugemata postitus Postitas grizzly7 »

Küsimus siis selline et,kui palju siis meie eesti teedel võib näha Triumph´e e. siis kellel on kirjeldage oma kogemusi? :wink:
Mul isiklikult Triumph Speed Triple 99a. ja olen väga rahul.sõidu mugavus on supper :wink:

Teema algataja
kris50

Re: Triumph`

Lugemata postitus Postitas kris50 »

Tere!
Selline ratas olemas. Sprint RS 2002. Kolmas aasta juba peetud. Sel aastal sõitnud nats vähe, istun kipsis. Triumphe sõitmas näinud polegi. Ise rattaga rahul, sai elektrisüsteemiga tegeletud. 30 tuhat ees ja õli ei võta. Sõidul ainult mõnu, 100Nm ja 88kW annab oma fiilingu.

Kasutaja avatar

hannes
Tsikkel: Ducati Multistrada 1200S
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas hannes »

No Truimphe on aeg-ajalt ikka näha küll. Pokker runil oli teisi lausa mitu tükki. Üks neist uus Tiger 1050. Omanik oli muhe vana ja lubas mul oma tsiklit proovida (w) . Ehkki proovisõit oli suht lühike, siis järeldus selline, et vot seda tsiklit küll kassid ostaksid!

Ida-Virumaa – lähemal kui tundub, lahedam kui arvad!
Ducati Multistrada 1200S
Honda NC 750X DCT (müüdud, teenis mind truult täpselt 3 aastat ja 21000km)
Honda XRV 750 MooramaaPaar (müüdud, teenis mind truult 10 aastat ja 68000km)
Iga tsikli jaoks on oma tee!

Teema algataja
kris50

Aga täpsemalt. Mis siis meeldis? Mulle sobib näiteks tema ergonoomika. Istud peale nagu valatud, sobid ratta ja asfaldiga. RS-iga vist nagu teiste kiiremate ratastega linnavahel kõvasti tuuri anda ei saa, võtab temp. ülesse ja ventika taha, seda sooja ilmaga.

Kasutaja avatar

hannes
Tsikkel: Ducati Multistrada 1200S

Lugemata postitus Postitas hannes »

Meeldis eelkõige mootori siidpehme käik ja vääne. Tsikkel veab suvalise käiguga suvalises pööretevahemikus, nagu elektrimootoriga oleks tegu. Isteasend ja juhitavus tundusid ka igati tip-top olema. Kuna tegu oli väga lühikese ringiga, siis palju muud ei jõudnud tähele panna. Et oma selget arusaama tsiklist kujundada, peaks sellega ikka ühe korraliku päeva väga erinevaid teid sõitma. Kahjuks ei tea ma hetkel kedagi, kes oleks nõus oma Tiger 1050-i mulle päevaks (või paariks) sõita andma :( .

Edit: Muidugi, välimus meeldib mulle selle tsikli juures kaa väga :bsmile:

Ida-Virumaa – lähemal kui tundub, lahedam kui arvad!
Ducati Multistrada 1200S
Honda NC 750X DCT (müüdud, teenis mind truult täpselt 3 aastat ja 21000km)
Honda XRV 750 MooramaaPaar (müüdud, teenis mind truult 10 aastat ja 68000km)
Iga tsikli jaoks on oma tee!

Teema algataja
kris50

Aga kus siis teemaagataja jäänud on? Ootaks temalt ka midagi?

Kasutaja avatar

pacaan
Tsikkel: ZX12R turbo
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas pacaan »

Ega keegi eriti lahke Triumph Daytona 675 omanik ei tahaks korraks oma ratast proovida / testida anda (mõistliku tasu eest. Ja ratta omanik võib, muidugimõista ise juures olla :) )

Plaan omale soetada selline aga pole kordagi elus 3pütasega sõitnud ja ei tahaks "huupi" hakata neid taga ajama kuskilt UK sügavustest kui äkki ei sobigi mulle selle ratta mootori iseloom... paberitel olevad näitajad võiksid täitsa sobida muidu :)

Ise olen Tallinnast aga võin vabalt ka kuhugi mujale tulla, peaasi, et saaks suht kiirelt proovida, midagi ostmiseks nagu juba ka silmapiiril :roll:

Kontakt: Nils, 5123888, pacaan@biker.ee

8,64 @ 1/4 - Kawasaki ZX12R turbo
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R

Teema algataja
kris50

Ausalt, ega tea kus seda ratast proovida saaks.

Teema algataja
Vello64

Lugemata postitus Postitas Vello64 »

On teisi tervelt 2 mudelit. Triumph Amerika: eelmise aasta ost, nüüd on mul läbisõidetud ca 17000, sõidab hästi ei nurise.
Tuuleklaasiga on probleeme olnud, võtab kerge vibra kiivrisse.
Triumph Street Triple: selle aasta mudel, sõitsinud sellega 2000 km. võib öelda et väga lõbus ratas, kaalub 168kg jõudu enamvähem 100 hobust. Jõuab küll :lol:

Viimati muutis Vello64, 03 Sept 2008, 21:18, muudetud 1 kord kokku.

Teema algataja
kris50

Rõõm näha, et keegi ka klassikaga tegeleb. Kas selle klassikaga, americanoga, mingeid probleeme pole? Vist jäi silmadevahele vl aasta. Vanematel venitab nukaketi ära. Kipub klõbisema.

Teema algataja
kris50

Omal olid Sprint RS-ga probleemid. Elekter otsustas ära kaduda just siis kui tahtis. Ja just siis kui hea kiirus ja mis iganes. Võttis sõidu ajal sekundiks süüte tagant ja hammusta või klaasi. Pikka aega nillisin ja jamasin, aru ei saanud. Juba, et mine loodusivesti, et kaabel külge panna.
Lõpuks: ülehooldamine ka probleem. Eelmine omanik oli mingit huvitavat niiskusetõrjet moosinud. El. süsteemi üleminekupispikud mingi kollarohelise vaselliniga poolenisti üle valatud.
Kokkuvõte: võtad juhtmest kinni ja tõmbad.... king jääb pistikusse. Ei siis midagi, kõik üle vaadata ja uued üleminekud/kingad. Nüüd ok.
Võib-olla oligi see soodsa ostu põhjus.

Teema algataja
Cheburaator

Lugemata postitus Postitas Cheburaator »

Vello64 kirjutas:

On teisi tervelt 2 mudelit. Triumph Amerika: eelmise aasta ost, nüüd on mul läbisõidetud ca 17000, sõidab hästi ei nurise.
Tuuleklaasiga on probleeme olnud, võtab kerge vibra kiivrisse.
Triumph Street Triple: selle aasta mudel, sõitsinud sellega 2000 km. võib öelda et väga lõbus ratas, kaalub 168kg jõudu enamvähem 100 hobust. Jõuab küll :lol:

Kevadel mõlkus mõte osta Street Triple. Nüüd loen erinevatest foorumidest, et mõned ST omanikud kaebavad kehva vedrustuse üle ja mootor pidi rohkem õli tarbima, kui oleks normaalne.
Kuidas oled sina rahul vedrustuse, mootoriga, kvaliteediga? Äkki viitsid veel midagi ratta kohta kommenteerida?

Ivo

Lugemata postitus Postitas Ivo »

Neljas hooaeg; ratas TT600 ja väga rahul !.Eriti meeldib eelpool mainitud ergonoomika.
Istud seljas just nagu valatult. Minek on hea ja eriti meeldib pütist tulev jorin :ner:
Sellel hooajal on kahjuks vähe sõita saanud aga see selleks. Kui saan kuidagi aidata siis ES...

uued lasteriided: http://www.siilike.eu
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”