Grupisõit → Re: Sõit pundis


RIP

Re: Sõit pundis

Lugemata postitus Postitas RIP »

Panen siis ka kirja ühe tõestisündinud loo. Sõidan iga nädal korra autoga Tln-st Trt-sse ja teisipidi tagasi. Ükskord, laup. hommikul kl. 10 paiku kusagil Tartu ja Mäo vahel tsiklid kolonnis, paaridena, kiirus 70 - 80 km/h, 20 - 30 ratast. Laupäeva hommikul kl 10 paiku on teel päris kõva sebimine. Kes sõitnud, see teab. Pidevalt tuleb keegi vastu, mööda ei saa, kolonn ees pikk nagu lohe. Ilus vaadata küll, aga mul kokkulepitud ajaks vaja Tallinnas olla. Sõitsin sabas kuni Mäoni, ikka mitukümmend kilti, siis keeras kolonn tanklasse. Nende sarviliste vahel, mis endamisi lendu lasin küpsesid peas mõned ettepanekud:

Igasugune kolonnis sõitmine on reeglina ette võetud lõbu pärast. Tallinn-Tartu maanteel sõidab palju rahvast sellepärast, et töö seda nõuab (nagu näiteks mina) ja siis annab aeg jalaga tagumikku. Parem oleks töörahvast mitte segada, sõita võib ka mõnel hõredamalt asustatud maanteel, seal saab kolonnist paremini mööda.

Kui eesmärk nõuab Tln -Trt maanteel pundiga kulgemist, siis võiks sõita nelja kaupa kaks ratast kõrvuti, siis paarsada meetrit vahet ja jälle neli ratast. Enne sihtkohta või ärakeeramist saab ju rahva jälle kokku korjata ja näiteks kasvõi kolmekesi kõrvuti uhkelt linna sisse sõita.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”