Rakvere mehed, organiseerume?

Tartu, Tallinn, Viljandi, Haapsalu, Kükametsa. Otsid sõidukaaslast või nägid mõnd tuttavata mootorratturit tänaval.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

boob
Mode
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 5 korda

Re: Rakvere mehed, organiseerume?

Lugemata postitus Postitas boob »

weix2 kirjutas:
Kuzmitz kirjutas:
weix2 kirjutas:

Sugulasi pole, ise olen, telk on, team on, aparaat on http://fotoalbum.ee/photos/weix2/35684305 "See U in mud" :-)

Lähed võistlema vä?

Abis kas kaardilugeja (sprintorienteerumine) või siis vintsivennana (kestvussõidul) :wink: kuna pole varem käinud siis pole kindel kumma asjaga paremini hakkama saan. Muidu rajale jah. 4x4 vabas klassis.

No nii no nii... Mis nime all rajal olete siis?
Mind leiab pisikese Suzukese kõrvalistmelt võistlusnumbriga 445.

Aga agiteerimise korras kutsuks jah rahvast ülese omadele kaasa elama :bsmile:

Kasutaja avatar

weix2
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas weix2 »

Aga agiteerimise korras kutsuks jah rahvast ülese omadele kaasa elama :bsmile:[/quote]

Tiimi nimi Palto ja võistlusnumero on 464 8)

Pilt
Kasutaja avatar

speedvana
Tsikkel: FZR
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas speedvana »

palju õnne maimukesele, nimega; RR rakvere-raibe, väga mahlakas :bsmile:
selle kõrval lausa känguks, nimi; RR rakvere-rolling :wack:

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

Kuzmitz kirjutas:

Kes veel pihta ei saanud, et mis toimus, siis teadmiseks- hunnik tegelasi tuli kokku ja otsustasid Raipeks hakata (w) . Loodi RRRC. Rakvere Raibe Riding Club. Vot. .

Vot, piisab vaid "korraks suure ja sõbraliku" idanaabri juurde minna ja hulk tegusid vahepeal korda saadetud :bsmile: Krt, näidake siis vähemalt after partyst fotosüüdistusi :wink:

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

417
Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc

Lugemata postitus Postitas 417 »

piloot kirjutas:
Kuzmitz kirjutas:

Kes veel pihta ei saanud, et mis toimus, siis teadmiseks- hunnik tegelasi tuli kokku ja otsustasid Raipeks hakata (w) . Loodi RRRC. Rakvere Raibe Riding Club. Vot. .

Vot, piisab vaid "korraks suure ja sõbraliku" idanaabri juurde minna ja hulk tegusid vahepeal korda saadetud :bsmile: Krt, näidake siis vähemalt after partyst fotosüüdistusi :wink:

küll jõuab ka selle joomalabraka teha , :nono:

Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Kasutaja avatar

Raitz

Lugemata postitus Postitas Raitz »

weix2 kirjutas:
Boob kirjutas:

1 Hobujõud ja 208
ehk siis TR2
Et siis oleks kaasa elatud :D
Nüüd aga auto treilale ja uppuma, ptüi ma tahtsin öelda sõitma.... kohtume seal.
PS: Pealik sai propagandistlike võitlusvahenditega relvastatud, seega peaks ta olema lihtsalt leitav.

:bsmile:

Kui und ei tule loen lambaid ja nende 125cm3 postitusi
Kasutaja avatar

Kuzmitz
Tsikkel: Täitsa olemas.

Lugemata postitus Postitas Kuzmitz »

piloot kirjutas:

Vot sulle ei näita :ner: :ner: . Tuled ise kohale, siis näed.

Raitz kirjutas:

1 Hobujõud ja 208
ehk siis TR2
PS: Pealik sai propagandistlike võitlusvahenditega relvastatud, seega peaks ta olema lihtsalt leitav.

Olen relvastatud ühehobujõulise agitatsioonivahendiga :roll: . Kui keski näeb valget ühe hobujõulist lippu, siis ilmselt mina see olen... Kuid siiski- kas Raibe ei taha midagi teistmoodi lahedat näha? Pole nagu midagi kuulda, et keegi viitsiks vaatama minna?
Panen mõned eelmise aasta võistluse pildilingid:
http://public.fotki.com/Sups/klaperjaht-2007/
http://www.pesapaik.pri.ee/thumbnails.php?album=51
http://4x4shrek.pri.ee/galerii/2007/Kla ... index.html
PS. Igaljuhul mina stardin homme hommikul kell 08.00 Statoilist. St käin sel ajal sealt läbi, äkki on keegi huviline ilmunud, kes tahab omadele kaasa elada...

Pilt
Raibe, Rakvere Raibe.
Kasutaja avatar

weix2
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas weix2 »

Raitz kirjutas:
weix2 kirjutas:
Boob kirjutas:

1 Hobujõud ja 208
ehk siis TR2
Nüüd aga auto treilale ja uppuma, ptüi ma tahtsin öelda sõitma.... kohtume seal.

:bsmile:

Raisk Kaevasime rekka sisse (rekka off-road), ajasome Willise ja atv maha, pühapäevaks anti lootust et tirivad asfaltile, aga muda jagub, kel vaja, ma arvan et võib suveniiriks mõne koorma võtta :D , kes kahtleb siis soovitan vaatama tulla, seda lõbu igapäev ei saa :D

Pilt
Kasutaja avatar

numan
Tsikkel: Drag Star
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas numan »

Pumpasin Loki fotoarhiivist igasuguseid asju ja kuna ise ta põhimõtteliselt interneedusega ei mängi siis panin ka ülesse (võtsin omale voli sorteerida) Annimatsi pildid Otepää tuurilt, Smash, Treff ja viimased on RR koosolek http://www.album.ee/Loki

Tsiklimees on tsiklimehele sõber
Kasutaja avatar

numan
Kontakt:

http://foto.kuma.ee/index.php?page=gale ... 0&cmd=npic Margusest ilus pilt tehtud Kuma paraadil :)

Kasutaja avatar

Kuzmitz

Raiped, kes OSALESID Võsu istungil, kuid EI OSALENUD talvel Kära Kantsis, palun kirjutage mulle midagi suvalist, et ma teie meiliaadressid saaksin. Hea oleks, kui mu loll pea saaks aru ka, kellele antud meil kuulub 8) . Ütlen ausalt, et ei viitsi üle interneeduse otsima hakata, aga mul oleks teile ühtkomateist saata :ner: .
kuzmitz@biker.ee

Pilt
Raibe, Rakvere Raibe.
Kasutaja avatar

Kuzmitz

http://www.emmk.ee/
Et siis minek. Kasutage lumevaba aega ja sõitke!!! Ise lähen kindlasti ja loomulikult ootan ka teisi Raipeid ühinema. Stardiks reedel näiteks 18.00 teadagi kuskohast? Telk ja SOOJAD RIIDED kaasa!Kes bussiekskursiooni ei viitsi teha, siis "kohalikuna" teen vastavalt kokkuleppele oma tripi sealsetele vaatamisväärsustele. Kuna olen ise suur sõja-ajaloo fänn, siis II Ilmasõja radadel võin palju näidata 8) . Või Sirgala karjäär... Aga sel juhul arvestage ka kruusateedega (crash) . Kuid- saame hakkama! Kui enduuro ei kihuta, siis saab sõita ka bike või kroomiga! Offroadi ei tule.
Muidugi, kui on erisoove, siis juhatan ka mudasse :ner:

Pilt
Raibe, Rakvere Raibe.
Kasutaja avatar

numan
Kontakt:

Tänane õhtusõit oli midagi! :mrgreen:
Sellest räägime veel oma lastelastele garaažinurgas õlivahetuse käigus :)
Kena ja kuiv õhtu nõudis kohe tsiklitele hääled sisse panna ja nii me läksimegi väikest 180km ringi sõitma. Tagasiteel aga tuli "Eesti suvi" meile täiega kaela- pidime vastu veeseina ennast puruks sõitma :) Sellist padukat pole ma veel tsikliga sõites näinud ja kottpime ka veel lisaks (siin peaks mainima, et lühike saabas ja laia säärega püksid ei sobi kohe üldse mitte :wack: ) viimasel peatusel kallasin saabastest vesi välja ja edasi.
Samas sellist asja teeks veel :mrgreen: aint seekord võtaks vihmariided kaasa.
Edu ja tervist kõigile ja tulge aga sõitma kui ilm lubab :!:

piloot

numan kirjutas:

Sellist padukat pole ma veel tsikliga sõites näinud ja kottpime ka veel lisaks (siin peaks mainima, et lühike saabas ja laia säärega püksid ei sobi kohe üldse mitte :wack: ) viimasel peatusel kallasin saabastest vesi välja ja edasi.
:!:

See oli tõesti hea pilt, kui Numan saapad tühjaka kallas ja sokid välja väänas - vähe kuivem tunne ikka :mrgreen:
Ma pole ka kunagi, ühe korraga, nii palju vett kaela saanud :twisted:

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

tedre
Tsikkel: BMW R 1200 GS, Sherco 300

Lugemata postitus Postitas tedre »

piloot kirjutas:

[Ma pole ka kunagi, ühe korraga, nii palju vett kaela saanud :twisted:

:ner: hea et ei jõudnud toimetamistega valmis. Kui tsikli lõpuks õue ajasin siis tulid esimesed tibad ja nii palju täna sõita saigi.

Kuzmitz kirjutas:

Või Sirgala karjäär... Aga sel juhul arvestage ka kruusateedega (crash) . Kuid- saame hakkama! Kui enduuro ei kihuta, siis saab sõita ka bike või kroomiga! Offroadi ei tule.

Tuleks laupäeva hommikul, läheks kaeks Sirgalat.

pira (made in Georgia), IZ 56, Jawa 634, KL650 Tengai, BMW 1200 GS

Teema algataja
mats1

Lugemata postitus Postitas mats1 »

No krt.,täna oli ikka vinge vee-test,isegi sadula-lambale :twisted:.Aga meenutada on mõndagi,,, :bsmile:

Kasutaja avatar

Yamakaki
Tsikkel: Kawasaki 1000 Versys

Lugemata postitus Postitas Yamakaki »

Laiuse voorelt vaade oli super. Ja omamoodi lahe oli " V 2 skuutriga" kruiisida läbi vee tagasi Rakvere poole. (lol)
Nädalavahetusel tahaks ennemini sõita,kui kusagil telgis konutada ja õlut mulistada.:bsmile: Kui Laupäev on sobiv ilm,siis minu marsruut läheb Rakvere,Sõmeru,Põdruse,Essu,Varangu,Kandle,Eisma,Vainupea,Vihula,Mustoja,Altja(peatus kõrtsis),Oandu,Esku kabel,Koljaku,Võsu,Käsmu Meremuuseum(peatus),Eru,Tammispea Majakivi(peatus),Vihasoo,Kassispea(peatus järgmise tõsiselt suure rändrahnu juures),Viinistu,Pärispea,Loksa(tankimine)Kolgaküla,Nõmmeveski(peatus),Joaveski(peatus),Ilumäe,Kuueristi,Palmse(söögipeatus),Viitna,Arbavere,Vohnja,Undla,Kadrina,Hulja,Rakvere.Kui kellelgi on huvi sõita pea terve päeva,siis helista 56 644 041.Pakun väljasõdu ajaks umbes 8) 10.00 Statoili tanklast.

Priit
priit.bius@mail.ee

Rohkem sõitmist, vähem mölinat.

Yaki +358403678393
Kasutaja avatar

jim
Tsikkel: XJ 900S Div, KLX 650C, FJR1300
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas jim »

Kolm moblaga tehtud pilti eilsest. Vihmani jäi pool tundi .... :)

http://jim.pri.ee/030908/01.jpg
http://jim.pri.ee/030908/02.jpg
http://jim.pri.ee/030908/03.jpg

Kasutaja avatar

waino

Lugemata postitus Postitas waino »

Riided kuivavad, saapa nahk lausa praksub ja tõmbub kokku. Ekstreem sõit.

PiltR6, R1, DR650
Kasutaja avatar

417
Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc

Lugemata postitus Postitas 417 »

[quote="jim"]Kolm moblaga tehtud pilti eilsest. Vihmani jäi pool tundi .... :)

kuna mul tagarehvist tükid väljas ja uut pole soetanud läksin hoopis krossikaga polügonile , sain keset pala metsa selle
vihmanätaka kaela ja võin öelda " ma tean mida te tundsite.
süvametsas täistume klaas ja tundmatu mudarada oli ikka pääärishull, aga kaitsmed, skeleti ja muu varustuse pesi vihm tagasiteel niipuhtaks et pesumasin jääks häbisse

Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Kasutaja avatar

tedre
Tsikkel: BMW R 1200 GS, Sherco 300

Lugemata postitus Postitas tedre »

Bladyhell kirjutas:

Kas leidub mõni aktiivsem Rakvere-Virumaa kandi tsiklimees, kes virumaa teedega kursis ja viitsiks kaasa lüüa ühe hariva ühissõidu korraldamises? Toimub sõit ühel septembrikuu laupäeval (hetkel kuupäev lahtine). Palun võtke ühendust privaatteate või e-mailiga baar_tallinn@hotmail.com

Asja jätk:
http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... 64#p308864

Haljalas Rakvere motopatrulli üks politseinikest peab väikese loengu: avariidest ja ohutust suurendavatest sõiduvõtetest.
Kui on sõidust osavõtjaid, soov end pisut ohutuse ja esmaabi suhtes harida siis teen ettepaneku samuti 13.09. kell 9.30 Põhjakeskuse juures asuvast Statoilist liikuma hakata et Loksa ristis Tallinna poolt tulijatega ühineda. Kes pikemalt magada tahavad on võimalus 12 Haljala ristis olla.

pira (made in Georgia), IZ 56, Jawa 634, KL650 Tengai, BMW 1200 GS
Kasutaja avatar

numan
Kontakt:

Kui mingi vägi sõitmist ei keela siis ühineme.

Kasutaja avatar

boob
Mode
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas boob »

piloot kirjutas:
numan kirjutas:

Sellist padukat pole ma veel tsikliga sõites näinud ja kottpime ka veel lisaks (siin peaks mainima, et lühike saabas ja laia säärega püksid ei sobi kohe üldse mitte :wack: ) viimasel peatusel kallasin saabastest vesi välja ja edasi.
:!:

See oli tõesti hea pilt, kui Numan saapad tühjaka kallas ja sokid välja väänas - vähe kuivem tunne ikka :mrgreen:
Ma pole ka kunagi, ühe korraga, nii palju vett kaela saanud :twisted:

http://www.geopeitus.ee/pic/5433.jpg :twisted:

pulsar
Tsikkel: GSF 1200 N

Lugemata postitus Postitas pulsar »

Heh, mul oli kah eile hea päev kuni vihmani. Sai käidud Põlvas eksamil. Päike paistis ja poisiuss tegi lõpuks oma sõidueksami ära. Tagasisõites tegin juba õhtuks plaani veidi vedelamat vett ja natuke paksemat liha grillida. Aga võta näpust. Kus kukkus kallama...
Täna metsa seenele...

Kasutaja avatar

Kuzmitz

No pidid sa selle pildi nüüd üles panema (togi) . Numani vesist elamust lugedes tuli mullegi see aardejaht meelde...

Pilt
Raibe, Rakvere Raibe.
Kasutaja avatar

luix
Tsikkel: HondaVTX 1300S Suzuki VZ 800

Lugemata postitus Postitas luix »

tedre kirjutas:
Bladyhell kirjutas:

Kas leidub mõni aktiivsem Rakvere-Virumaa kandi tsiklimees, kes virumaa teedega kursis ja viitsiks kaasa lüüa ühe hariva ühissõidu korraldamises? Toimub sõit ühel septembrikuu laupäeval (hetkel kuupäev lahtine). Palun võtke ühendust privaatteate või e-mailiga baar_tallinn@hotmail.com

Asja jätk:

Haljalas Rakvere motopatrulli üks politseinikest peab väikese loengu: avariidest ja ohutust suurendavatest sõiduvõtetest.
Kui on sõidust osavõtjaid, soov end pisut ohutuse ja esmaabi suhtes harida siis teen ettepaneku samuti 13.09. kell 9.30 Põhjakeskuse juures asuvast Statoilist liikuma hakata et Loksa ristis Tallinna poolt tulijatega ühineda. Kes pikemalt magada tahavad on võimalus 12 Haljala ristis olla.

Tea kas viitsin ühineda,asi selles,et ise alustasin just päästekoolis spetsialisti erialal õppimist ja vabal päeval sinna uuesti sõita!!! :D Aga kes teab sõidulõbu pärast ehk isegi ühinen.

Luigi 5271367 luigi.oolma@rescue.ee Pilt
Kasutaja avatar

luix
Tsikkel: HondaVTX 1300S Suzuki VZ 800

Lugemata postitus Postitas luix »

Kuzmitz kirjutas:

Et siis minek. Kasutage lumevaba aega ja sõitke!!! Ise lähen kindlasti ja loomulikult ootan ka teisi Raipeid ühinema. Stardiks reedel näiteks 18.00 teadagi kuskohast? Telk ja SOOJAD RIIDED kaasa!Kes bussiekskursiooni ei viitsi teha, siis "kohalikuna" teen vastavalt kokkuleppele oma tripi sealsetele vaatamisväärsustele. Kuna olen ise suur sõja-ajaloo fänn, siis II Ilmasõja radadel võin palju näidata 8) . Või Sirgala karjäär... Aga sel juhul arvestage ka kruusateedega (crash) . Kuid- saame hakkama! Kui enduuro ei kihuta, siis saab sõita ka bike või kroomiga! Offroadi ei tule.

Plaan siis ka tulla kaema,seda enam,et kodule suht lähedale tuuakse jälle üritus kätte. Ma ei hakka siis ainult Rakvere sõitma,ühineks kuskil trassil mingi kell.

Luigi 5271367 luigi.oolma@rescue.ee Pilt

nirgi
Tsikkel: SUZUKI Bandit 1200 S

Lugemata postitus Postitas nirgi »

tedre kirjutas:
Bladyhell kirjutas:

Asja jätk:

Ma arvan,et olen kohal.

Pilt

piloot

Nooh Raiped, olete end kuivaks väänanud :mrgreen: Ma käisin ja kaifisin täna vähe vana Võru maanteed, see oli küll veel kohati märg aga paganama hea :twisted: Riided kuivasid ka õhtuks ära :wink:

Pilt
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

Kuzmitz

Sa, Piloot, ära laia- Raiped käisid täna end kuivaks sõitmas! Ja tea, et homme on idasse start. Et sa raibe kohal oleks :nono:. Muidu Vanemanapsu ei saa :ner:

Pilt
Raibe, Rakvere Raibe.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Regionaalsed teemad mootorratturitele”