Motokrossi MMM võistlused 29.septembril Viljandis
Moderaator: Moded
Re: Motokrossi MMM võistlused 29.septembril Viljandis
Rääkisin täna õhtupoolikul Hr.Rauno Tuulaga, selgitasin talle, et mul ei ole litsentsi ja olen osalenud kahel kestvuskrossil oli
vastuseks, et sõiduandmed on olemas MyLaps.com -is ja seega võistlema ei pääse.
ma ei saa midagi aru enam ....mul täpselt sama lugu, litsentsi pole, osalenud kahel kestvuskrossil.. registreerisin ära ja nimi pandi kirja ei tea igatahes..
romandi kirjutas:ma ei saa midagi aru enam ....mul täpselt sama lugu, litsentsi pole, osalenud kahel kestvuskrossil.. registreerisin ära ja nimi pandi kirja ei tea igatahes..
Panid kirja? sa ikka lugesid enne võistlusjuhendit ka?
seal on ju kirjas, et andmed kontrollitakse ja võivad sind lihtsalt mitte starti lubada.
Postitaja lärm R aug 29, 2008 20:33
saate ikka sõita kestvuskrossi mehed,ärge muretsege eriti kärnatajad...
Ma orienteerusin selle järgi ja vaatasin ka nimekirja ja härra Lärm ka sees.
-
- Tsikkel: Yamaha YZ250F
- Tänatud: 7 korda
Korraldajaga täitsa nõus ja ärge tõlgendage ja väänake kõike enda kasuks, las ta jääb MMM-iks sõna otseses mõttes.
Jube äge oleks küll kui te kõik oskajad hüppaksite mehaanikutest üle (puht piltlikult väga zeff juu) aga see on spetsiaalselt mõeldud teatud sihtgrupile ja ärgem tehkem sellest mingit draamat. Need kes ksõitnud kestvust need inimesed isegi kui nad ei vahetaks käiku kõrgemal kui 2-ne võidaksid pooli osavõtjaid palja võhmaga .
Ise katsun kohal olla ja stardis viibida, kuna eelmine aasta sai niisama kaetud siis see aasta juba regatud ja eks katsu stardis püsti olla.
Endal see elu esimene selline start.
Kahju et Haapsalu kestvus enne on mudu oleks sinna ka reganud..
Pira kirjutas:Korraldajaga täitsa nõus ja ärge tõlgendage ja väänake kõike enda kasuks, las ta jääb MMM-iks sõna otseses mõttes.
...
Need kes ksõitnud kestvust need inimesed isegi kui nad ei vahetaks käiku kõrgemal kui 2-ne võidaksid pooli osavõtjaid palja võhmaga .
...
Kahju et Haapsalu kestvus enne on mudu oleks sinna ka reganud..
Ma nagu lugesin siit välja, et iga hinna eest MMM-le, kuigi jõud käiks ka kestvusest üle Topeltmoraal?
-
ei sa lugesid väga valesti välja..
pole kunagi kestvust isegi vaadanud mitte kuid on tuttavaid kes käivad peale et peks peale minema ja proovima, jutust aru saanud et see selline koht kus võib peatuseid teha ja lihtsalt ennast proovile panna ja kui ikka ei jõua siis lihtsalt maha tulla..
kogu mott ,,,,
aga võibolla tasuks see aasta minna lihtsalt kaema võibolla see petlik ettekujutus ja arusaam sellest kestvusest..
lühidalt öeldes. kuna ratas sai alles see aasta soetatud selline mõte tuli et võiks hooaja lõpus paar starti kaasa teha.....tundus et need oleksid need kaks starti mis sooviks järgi proovida..
Soovitakski sul Pira enne kestvust proovida kui krossi ,sest kross jääb krossiks isegi kui seal lahjad mehed sõidavad,egas raja hüpped ja rasked kohad kuhugi kao.
tere tulemast Karjääri kärnatamisele enne ja siis MMM-le ja siis jälle karjääri kärnatamisele-kui luud ja kondid ikka terved on Ja ei keela sul keegi MMMil osalemast kuna oled kärnatamisel kärnatajate klassis esimese stardi teinud
kui kärnatamine tuleb samade transpondritega ja tulemused mylapsi üles lähevad, siis adjöö MMM
Vähemalt on see mõlema peakorraldaja seisukoht. Sina, Riho, vaatad ka seda sõitu raja äärest, hoolimata kirja pandud nimest
-
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
No ma ei saa enam muhvigi aru, üks räägib üht teine teist? Kui ma nüüd lähen ja proovin kärnatamisel, et kas seisan kaks tundi järjest tsikli seljas, siis olen juba piisavalt prohv et mitte mmm-da? Oleks ju äärmiselt tobe oma killavooriga Viljandisse kolistada ja siis sama targalt tagasi kodu.
Keegi härrastest korraldajatest võiks nüüd minusuguste eriti taipamatute jaoks asja veel korra lahti seletada?
Juhendis ju kirjas, et kui mylapsis või motospordi lehel su nimi kuskil tulemustes, siis võistlema ei saa. Keegi eespool oli korraldajalt küsinud ja see kehtib ka kestvuskrossi meeste kohta.
Justnimelt - KORRALDAJATEST. Kelleks on Tuula ja Triisa, mitte Lärm
Ja palun kõik kombinatsioonid sõnadega kestvuskross, "karjääri kärnatamine", litsents ja mylaps ka kirja panna, kas tohib või mitte.
Praegu on mõlema korraldaja jutust tulnud välja, et kestvuskross on ka motokross ning motokross + mylaps annab kokku MMM keelu.
Väljavõte juhendist:
"MMM-l saavad võistelda ainult need isikud kes pole kolme aasta jooksu osa võtnud mitte ühestki motokrossi võistlusest mille tulemused on avalikustatud netiaadressidel http://mylaps.com või http://www.msport.ee , muidugi välja arvatud võistlejad klassides „üle 50 TIPUD” , Naised OPEN ja Pit Bike (NB! Klassis Pit Bike osalejatel peab olema litsents). "
Eelmisel aastal lubati veel kestvuskrossi mehed peale.
5047492 triisa tom,helistage ja küsige,saate täpselt teada.endal tekkis ka kahtlus kuna olen mailapsis kirjas,sest sõitsin isad/pojad krossil kaasa,tom ütles,et sellega pole probleemi,kärnatamise kohta ei osanud küsida,ärge vaielge vaid uurige kes saab kes mitte
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
Helistasin veel kord Hr.Triisale seletasin, et mul pole kunagi litsentsi olnud ja võistelnud
kahel kestvuskrossil sain vastuse, et võin osaleda MMM -il
Kas kellelgi on kavas Viljandi minna ja trenni teha.
Seis on selline
Isasi sõitnud mehed saavad peale? SAAVAD SÕITA
Kestvuskross/enduro mis keiss nendega? SAAVAD KELLEL POLE LITSENTSI
Korvis olevad sangamehed saavad sõita? SAAVAD
ja nüüd kõik trenni
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
niiet kes tahavad edaspidi MMM-l ässata ning samas kestvuskrossidel käia, ärge ostke aastast võistlejalitsentsi. Kohapealt ühekordne ja keegi ei köhi
Huvitav, palju valenime all sõitjaid on?
-
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
KoVaL73 kirjutas:Seis on selline
Isasi sõitnud mehed saavad peale? SAAVAD SÕITA
Kestvuskross/enduro mis keiss nendega? SAAVAD KELLEL POLE LITSENTSI
Korvis olevad sangamehed saavad sõita? SAAVAD
Aitäh! Pilt selge
mella kirjutas:Huvitav, palju valenime all sõitjaid on?
Mul hakkas silma "Uuno Nisu"
-
Plaanis nädala kahe pärast sinna trennitama tulla..kuda ra rada on ??hooldatud??kas on juba selline nagu ta võistjuspäeval tuleb???
kas targem nädala sees või nädalavahetusel kohale ilmuda???
Kes käinud andke tulla..
-
- Tsikkel: Kawasaki KX 250&GSX-R 750
Viimati, kui ma luuramas käisin raja ääres siis esmapilgul ei näinud küll muudatusi kuskil, ise aga ei sõitnud niiet võibolla ei pannud lihtsalt tähele, aga silutud ja kasitudoli ta tol hetkel küll, võrreldes sellega milline ta oli kui ma viimati töristamas käisin. Aga kuna harjutajaid on suhteliselt palju seal koguaeg siis eeldan et see seisukord kohe kindlasti KÕIGE parem enam ei ole...aga treenimiseks sobib vast ikka ...
Endal oleks selline küsimus, et kas ratastega peab jääma sinna ööseks või võib nendega vahepeal koju kaduda ja järgmine päev ikka mingi kena parkimiskoht saada? Osalejaid palju, et kas kohti jagub? Kuna elan viljandi lähedal ja ei tahaks tervet ööd kuskil telgis või autos veeta et järgmine päev haigeks magatud kontidega rajale viimaseks jääma minna...valiks ikka tervena viimaseks jäämise .
-
Isiklikult käisin seal laupäeval(06.09) ja minu arvates olid hypped nac maha sõidetud, metsa osa oli johhaidii lompis ja mudane, ees kannatas sõita kyll kuigi oli ka paar lompi ja yx hea mudaauk. Jaanus Koval oli ka ennast kohale vedanud aga teda lombid ja muda ei häirinud, tema lendas kõigist hypetest yle ikkagi. Sellegipoolest trenni sai tehtud ja pold vast mõtet paari muda pritsme pärast hakata tagasi Tallinna sõitma Hooldamise kohta ei oska eriti öelda aga nad pidid seda lähiajal lykkama.
Eelmine aasta sai ka nädal varem trennis ja luurel käidud, kuna polnud seda rada enne näinudki.
Oli täielik pori ja sitaauk, aga vähemalt sai teada, mis ees ootab.
Ahjaa, just enne võistlust tehti muidugi mitu kurvi ümber ka seal
-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
tehti ümber jahhh ja üks sirge pärast väikest hüpet muudeti kurviks, mis avaringil liig hilja meelde tuli
ja see tehti just vahetult enne võistlust kui rada juba trenniks suletud oli.
nädal enne krossi mudase rajaga tutvumisest suurt kasu polnud.
Käisin seal eile trennis. Rada on viimase peal. Aga see on kuidas kellelegi. Ise võistlema ei lähe sest oman litsentsi.
Aga kaasa elama lähen küll. Nii et kõik see mees kellel siin võimalus on MMM-le võistlema minna siis andke tuld
Kawasaki KX250F `13
-
- Tänatud: 27 korda
Tere!Raja seisukord või tutvustus neile kes "TÕESTI" algajad ning varem pole käinud!Ise sai käidud 07.09.Ilm oli super,isegi väga soe ja rada hea st vett oli vaid stardijärgses esimeses kurvis ning sealt sai ilusti kuivalt mööda,nii,et polnud hullu.Metsas ja enne metsa jõudmist on paks liiv(harrastajatel tõsine selline külili käimise koht...kuid ei hullu)hüpped on aga sellised kavalad...st,tundub,et nagu ei miskit erilist....aga viskavad ilusti ja on oht käsi põrutada kui päris sirgele osale viskab.Hüpetega veel...andke ikka mehed endale ja oma võimetele aru,st ärge minge hullu panema vaid sõitke oma tempos,sest pühapäeval toimus seal ühel hüppel(vend lammutas ikka väga võimsalt..kõik hüpped täiega üle)kõva kukkumine,mis vb antud mehele jäi see aasta viimaseks sõiduks...ranne kindlasti murtud kui miskit veel polnud!Nii,et rahu algajad,asja tuleb võtta ikka mõnuga...mitte valuga.Kuid üldiselt on rada ok,nats vb kivine ja on oht lõhkuda kumme aga igal juhul tasub minna trenni ja nautida.
EDU!!!Rajal näeme...ma nr:85.
Nagu eelmiel aastalgi, tuleb ka see aasta rajaga mõned muudatused, just ohutuse tagamiseks teeme mitmesse kohta s kurved ja mõned muud muudatused veel, hüppe nurgad tulevad lamedamad ning hoomaha võtmiseks tehakse nii mõnigi pisike element juurde, kuid rada peaks jääma suhteliselt samaks.
Hoolduse kohapealt treening on tasuline 100 EEK ratas ja rada lükatakse laupäeva ja pühaoäeva hommikuti
-
Peab seal rajal kuhuhugi helistama või käib keegi seal seda raha korjamas??
Kahtlustan et see liiva lõik on meile kõige sobilikum kuna meil siin läänemaal on ainult liiva rada...on muiduki seal Haapsalus neid radasid veel aga pole sinna jõudnud ja teine koht on Linnamäel (Oru vallas) kus läbi metsa saab käidud kuid seda mulla rada ei taha selliste ilmadega lõhkuma minna...
kõva pinnasega rada muidugi suht võõras,, eriti kui nats kauem kuiv siis sõidad nagu supermotot ja lihtsalt mõistus saab otsa..
muidugi hüpete kohapealt peaks proovima vähemalt üle hüpata,,,ise küll veel kõiki asju üle ei hüppa aga tunduvalt etem on nõlva peale maanduda kui sinna üless platoo peale kus on selline tunne et keegi viskas lennukist välja aga langevari jäi maha ei tea kas tehas on ka ratast sel moel testinud peaks neile sinna raami test sõitjaks minema
.
Meilt siit külast tulemas ja juba reganud 5 ratast....ise nr.38
Varsti on see käes. Hetkel juba ca 300 registreerunut ja 2 nädalat veel aega, kui arvestada seda, palju veel võistluspäeva hommikul ennast regas siis peaks päris hulga rahvast kokku tulema. Vaevalt, et ilmataat meid sellel aastal 20 soojakraadiga kostitab aga loodame parimat.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.