Aprilia Rs 125

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!

NewCustomer
Tsikkel: Oli Aprilia RS 125

Re: Aprilia Rs 125

Lugemata postitus Postitas NewCustomer »

andrest kirjutas:

Kas väljalaskeklapi saab nii välja, et keerad 2 äärmist kruvi lahti, keskmise jätad sisse ja siis tõmbad välja?

Keerad äärmised lahti ja tõmbad lihtsalt välja.

andrest

Lugemata postitus Postitas andrest »

Sellega seoses, on kellegil pakkuda rave2 või rave komplekti? :)

Kasutaja avatar

tempo

Lugemata postitus Postitas tempo »

Desmoquattro kirjutas:

Tartus tehakse hoonimist kuskil?

Brauermoto teeb.

andrest

Kuidas pidureid õhutada?

Enda mõistus on täitsa koos, vahenditeks on üks suur 25ml süstal, väiksem süstal ja voolik mis mahub nipli otsa. Olen proovinud nii, et lasen vana vedeliku välja, keeran nipli maha ja võtan sealt kuullaagri välja, siis keeran nipli otsa tagasi ja surun suurema süstlaga, ühe löögiga, uue pidurivedeliku sisse. Peale seda panen reservuaarile korgi peale, tõmban süstla koos voolikuga nipli otsast ära, keeran nipli maha, panen kuullaagri tagasi ja nipli jälle otsa.

Kahjuks pole ükski meetod tulemust andnud, mida teen valesti?

Edit: Nüüd siis nii kaugel, et kogu pidurisüsteem maas, üritan hankida mõned uued seibid, sest praegusel testimisel, vee all, lekkis just sealt.

Kas pidurit ennast on üldse mõtet lahti kruvida, st seda osa siis mis käib piduriketta ümber?

Kasutaja avatar

chiwauwa
Tsikkel: ei ole enam :S

Lugemata postitus Postitas chiwauwa »

kiiresti oleks abi vaja!!

Tsiklil suri siis kõigepealt starter 2ra - nupust ei käivitu,sai ühendusi ja harjasid puhastatud tööle ei saand. Paar korda sai ka sõidetud lihtsa käima lükkamise teel. Täna aga kui hakkasin remonti viima: lükkasin käima,sõitis kuskil 100 meetrit, suri välja ja enam k2ima ei l2ind! Kust viga otsida??

rehvi guru :D
Kasutaja avatar

ivar
Tsikkel: GSXR

Lugemata postitus Postitas ivar »

kaitsmed terved?

55577055

SUZUKI GSX-R 1000 K7
Kasutaja avatar

chiwauwa

ivar kirjutas:

kaitsmed terved?

Leidsin 2 kaitset olid küll terved kuid igaks juhuks asendasin uutega,aga käima ei lähe endiselt!

Küsimus: starterisse jookseb 1 juhe ,mis tuleb releest, millesse jookseb 3 juhet, kiskusin relee lahti ,relee seest suht sitane,tatine ja oksudeerunud, starteri probleem ilmselt selles ,et nupust ei käivitu aga käima lükkamist ja töötamist ei tohiks ju see relee segada?

Peale kaitsmete vahetust puhastasin veel karpa ja küünla 2ra aga endiselt ei tööta!

Kui keegi soovib nõu ja jõuga aidata siis nr. 51903078 abi peale mida masin töötab ei jää tasumatta!

Kasutaja avatar

chiwauwa

oma suureks üllatuseks avastasin et õli paak on tühi ja anduri 1 juhe lahti, aga kui bensule on koguaeg õli hulka pandud siis selles ei saa ka probleem olla v6i saab?

nii peal 5.5 tundi lammutamist ja kokku lappimist on tulemus endiselt - 0 , sai proovitud "käima joosta" 5 korrast 2 esimest lubas aga edasi ei miskit, lükkasin tsikli hoovi tagasi , seisis maja ees umb. 5 minutit (süüde oli sees) kui tagasi tulin siis tuled põlesid vaevaliselt , kas kuskil lühis või akus voolu vähe? teoreetiliselt ei peaks ju voolu hulk akus väga suurt rolli mängima käima jooksmisel??

kuna kell juba 3 öössel siis olen üsna juhe , vabandan kui lollusi kirjutan!

NewCustomer
Tsikkel: Oli Aprilia RS 125

Lugemata postitus Postitas NewCustomer »

Oleks vaja süüde õigeks panna, ja siin on õpetus: http://homepage.ntlworld.com/shawn.womb ... a%2075.htm
''Set dial gauge to 0'', oleks vaja teada just, kuidas ma mõõtan /teada saan et ''dial gauge'' oleks 0. Keegi tark võiks lahti seletada kui viitsib, kuidas süüte õigeks panemine käib.

Ise proovisin nii, et kolb kõige ülemises asendis, keeran mähise kinni kruvidega, panen magneeto peale, ja keeran 1-2 mm tagasi, ja augud peavad klappima ( magneetol ja mähisel on väike auk). Aga augud ei klappinud :D keera kuidas tahad mähist, aga nimoodi auke ma klappima ei saanud :)
Ma ei tea kas tegin õieti, aga sain sellest jutust nimoodi aru, seletage lahti palun.

Ps mootoriks rotax 123

andrest

chiwauwa kirjutas:

oma suureks üllatuseks avastasin et õli paak on tühi ja anduri 1 juhe lahti, aga kui bensule on koguaeg õli hulka pandud siis selles ei saa ka probleem olla v6i saab?

nii peal 5.5 tundi lammutamist ja kokku lappimist on tulemus endiselt - 0 , sai proovitud "käima joosta" 5 korrast 2 esimest lubas aga edasi ei miskit, lükkasin tsikli hoovi tagasi , seisis maja ees umb. 5 minutit (süüde oli sees) kui tagasi tulin siis tuled põlesid vaevaliselt , kas kuskil lühis või akus voolu vähe? teoreetiliselt ei peaks ju voolu hulk akus väga suurt rolli mängima käima jooksmisel??

kuna kell juba 3 öössel siis olen üsna juhe , vabandan kui lollusi kirjutan!

Kontrolli küünla sädet. Sa panid bensule õli juurde ja õlipaagis oli veel täiendavalt?

Enda poolt ka üks küsimus, on keegi kasutanud AGSi poolt pakutavaid kardi kolbe ja, kui tihti vajab ühe rõngaga kolb uut rõngast?

Overkilla
Tsikkel: BMW F650CS Scarver
Tänanud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Overkilla »

Siin mõned müüvad oma juppe, äkki pakutakse sellist siduri vedrut: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=3 ... 14#p310014

Kasutaja avatar

RasmusL
Tsikkel: Z1000 turbo, Custom V-rod
Tänanud: 79 korda
Tänatud: 299 korda

Lugemata postitus Postitas RasmusL »

Niisiis,sellel alal targemad aidake! Nimelt,1,5kuud tagasi tellisin estbay kaudu omale saksa ebayst rotax 122 silindri komplekti(kolb ja tihendid jne)3nädalat peale tellimist helistasin estbaysse,öeldi,et saksa pangas mingi raha ülekande jama,et sellepärast läheb aega,1nädal tagasi helistasin uuesti,öeldi,et huvitav,kas ikka pole jõudnud,täna siis tuli estbayst kiri: saksa pood tahab vanat silindrit endale,ja alles siis saadab selle komplekti mulle,vana silku mitte saatmisel tuleb hind kallim.Et ma nagu peaksin selle silindri sinna estbay saksa lattu saatma,ja ootama kindlasti veel mingi faking kuu :evil: :evil: Et mida TEIE soovitaksite teha,kes teist siin on estbay kaudu tellinud,ja millisest saksa poest?Ise küsin raha tagasi,ja tellin kuskilt teisest poest,kuhu ei peaks seda vanat silkut saatma,lihtsalt ei viitsi enam oodata niikaua..Sest kunagi ei tea,kas vana pütt ikka kohale jõuab :evil:

If you ain't slidin', you ain't ridin'.

Everybody got a plan until they get punched in the face.
Kasutaja avatar

Teema algataja
KillerBee

Lugemata postitus Postitas KillerBee »

tere
mul oli endal sama jama aga ma tellisin estbay kaudu mingi 1kuu läks mõõda ja siis estbay teadas et ebays tuli neile kiri et nad tahavad vanat silkut tagasi või veel(minu meelest oli 50eur)Aga toll ajal oli mul juba ootamisest kopp ees nii et ma saatsin neile veel see 50Eur-i.muidu oota veel kuu aega et see minu silku sinna jõuan ja veel kuu aega et nad mõtleks mis nüüd teha ja lõpuks oleks alles saatma hakanud :mrgreen: .Ma soovitan et maksa neile raha ära sest sa ei sa ikka kuskilt odavamalt sellist komplekti

andrest

Sama komplekti saab nii 4k eest mujalt kah.

Kellegil väljalaskeklapi aju (7800) pole kusagil tolmu kogumas? Hädasti läheks vaja. Maksaksin mõistliku hinda.

Desmoquattro
Tsikkel: -

Lugemata postitus Postitas Desmoquattro »

Milleks neile need vanad osad???

Kasutaja avatar

sulu13
Tsikkel: SV1000S

Lugemata postitus Postitas sulu13 »

Desmoquattro kirjutas:

Milleks neile need vanad osad???

Nt. lasevad vanad silindrid uuesti ära nikassiilida ja uuesti müüki. Mul läks see lõbu vist mingi 150 euri, samas silinder sama hästi kui uus.

Suzuki RG 80- Aprilia RS 50- Aprilia RS125- Aprilia RS125- Honda RS125- Derbi Senda 125 SM- KTM 525EXC- Kawasaki ZX6R- Honda CBR600RR- KTM 620 SC SM- KTM 660 LC4- Suzuki GSX-R1000- Honda CBR600RR- Yamaha R6- Yamaha R1- Suzuki SV1000S

Desmoquattro

Ütleme nii, et kallis lõbu... :|

MotoMell

Lugemata postitus Postitas MotoMell »

Ostsin selle kardikolvi, aga avastasin, et rõngapilu käib üle silindri akna. See ju pole normaalne??
Eelmisel, Vertexi kolvil nii nagu peab, akende vahelt...

Kasutaja avatar

RasmusL
Tsikkel: Z1000 turbo, Custom V-rod
Tänanud: 79 korda
Tänatud: 299 korda

Lugemata postitus Postitas RasmusL »

Nonii,täna tulid siis jupid,peale 2kuulist ootamist 8) Saab hakata varsti kokku laduma, ja enne müümist vb veel mõned väiksed tiirud teha,kui ilmad ikka lubavad.

If you ain't slidin', you ain't ridin'.

Everybody got a plan until they get punched in the face.

Desmoquattro

Kuda nad niii ruttu tulid siis ? :D
enivei loodame, et saad ikka tiiru ka teha ;)

andrest

Täna sai siis piduri LÕPUKS korda, paar kuud ta tühja seisnud ja hea hinnaga juppe otsinud. Läksin kindla peale välja ja ostsin kogu kupatuse, terve tagapiduri, aga näed tuli välja, et sama sitas seisukorras, õigustuseks odavale hinnale. Mõõtmise teel selgus, et erinevad peasilindris varieeruvad üksteise poolest peaaegu 1.5mm ja sealt see kala tuligi sisse.

Desmoquattro

Terä! Öelge, kas oleks õige piirduda ainult silindri hoonimisega ? Ja uus kolb. Sest nö "silmaga näha" pole silkul erilist viga. Saaks nii odavamalt läbi ajada... Või peaks ikka uue muretsema?

MotoMell

Lugemata postitus Postitas MotoMell »

Niikaua kuni kannatab on mõistlikum ikka hoonida.

Desmoquattro

Mitu raha hoonimine läheb ? =)

Suletud

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”