Tartu Tsiklimehed/naised
Moderaator: Moded
-
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Re: Tartu Tsiklimehed/naised
speedvana kirjutas:õnnitlused Teil nüüd oma "tasku" kas ka sinna "taskusse" tsikkel pääseb ?:bsmile:
Suur suur ja mahlane aitäh ! Pääsevad sinna kõik head inimesed sisse, niiet, kõik Taskusse!
Rahvas, täna ilus ilm, teeks mõned tiirud kuskil!
mis kell ja kust? kuna minul vaja täna natuke peale tööd veel seigelda, siis mulle sobiks mingi 19.30-20.00 ja ntks võiks ju Võru tn Alexalast minna kui huvi on?
Marsruudi osas mõtteid ei ole, aga kimaks küll

-
- Tsikkel: VTX 1800
- Tänatud: 1 kord
Tuli meilile selline abipalve. Äkki keegi teab midagi
To: friends
- aasta jaanuarikuus käis perekond (ema, isa ja kaks teismelist tütart) Tartus Lõunakeskuses uisutamas. Noorematele tüdrukutest tungis jäähokiboksi juures kallale täiskasvanud mees ja hakkas teda kägistama. Tüdrukule jõudis esimesena appi teine uisutamas olnud perekond (vanemad ca 30 ringis või natuke peale), kuid tüdruku perekond oli nii shokis, et ei tulnud meelde võtta appitõtanud perekonna kontakte.
Nüüd on aga asjaolude tõttu tüdruku perel hädasti tarvis head abistajad üles leida, kuna nende ütlused oleksid politseis asja selgitamisel HÄDAVAJALIKUD!!!!
Kui keegi teab sellest juhtumist ja teab selle pere kontakte, siis oleksime väga tänulikud, kui paluksite neil ühendust võtta numbritel 52 26 390 või 52 31 801.
Saatke see edasi oma sõpradele - ehk keegi teab neid häid abistajaid ja nad aitavad välitida ülekohtu toimumist!
19.30 sobib hästi ja ma loodan, et huvilisi hulgim!
Oki, üritan kohal olla, loodetavasti ikka jõuan ja rahvast nii palju, et ei jõua kokku lugeda
Ei tea ju kauaks selliseid ilmasid on, nii et liigutagem ennast ja oma lemmikuid

Väga tore õhtu oli, tänud kõigile, kes tulid pole tükk aega enam sõitnud ja hea tunne oli
Lisan siis selle lubatud lingi: http://www.emmk.ee/
Ilusat õhtut!

Tere rahvas,
Täna jälle peaaegu ilus rattailm! Kas sõidame?
täna olude sunnil ei saa mina pikalt sõita. Lähen omal käel väikesele Saadjärve tiirule närve puhkama mingi 18.30 ajal umbes, kui keegi tahab liituda, andke teada, siis saab kokku leppida kohtumispaiga. Tel 56 480 446

Aga saaks siis äkki 18.30 suurema pundiga seal Võru tn. alexelas kokku!
goal kirjutas:Aga saaks siis äkki 18.30 suurema pundiga seal Võru tn. alexelas kokku!
Ai'll bii theer. Kui just väga hullult vihma kallama ei hakka
kui ilm kannatab, olen kindel mineja kui natsa hiljaks jään, siis ärge väga pahased olge

-
- Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 34 korda
hetkel Tähtveres kallab toredasti...jääb vist ära
noh selle emmk-ga on nii, et praegusel hetkel olen mina kindel mineja sinna ja mul on pool ööbimiskohta broneeritud, sellise ilmaga telk ei paku huvi . kui kellelgi ka plaanis minna sinna, kes pole kämpat bronninud, siis peab leppima telgiga... sest kämpad täis. Aga kui on veel reedel mingi 17 ajal startijaid sinnapoole, siis võiks ju ühineda

-
- Tsikkel: Kawa
Kes viitsib täna Raadile kiirendama minna, ma pole seda varem teinud-äge kui keegi näitaks/õpetaks ja pikali olekust tagasi aitaks muidu muudkui sõida maanteed... ma ise läheks kell 18.00
Päike väljas! Täna võiks sõitma minna, kas huvilisi on?
Ma tuleks hea meelega Raadile vaatama, kui keegi kiirendab, ära kärnatab, stunti teeb, vms.
mõte on hea, et kõigepealt raadile kiirendama ja ellujääjad siis sõitma või
No aga saab siis kõik see kamp kuskil kokku, aitame mototydruku ratta püsti ja siis maanteele!
kokku võiks saada Puiestee tn unoxis kell 18.00
-
kus on puiestee unox? ma tean vaid seda võru tn oma...
18.30 on parem jah, ma ise ka ei jõuaks! Aga sorry ja see ongi Olerex vist! Sorry segaduse pärast!
-
ok, ma stardin kell 18 ikka, siis vast saan õigeks ajaks õigesse kohta
-
- Tsikkel: Suzuki DL 1000 XT V-Strom
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 4 korda
Kiirendades Mototüdruk tegi kõigile ära
Ära sõida kiiremini kui sinu kaitseingel suudab lennata
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.