rattaga juhtunud huumor:)

Kasutaja avatar

Vaiko21
Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI Shrine

Re: rattaga juhtunud huumor:)

Lugemata postitus Postitas Vaiko21 »

Lugu kuidas sõbra rattal bensiin otsasai

Sõitis sõber siis Laulasmaalt Tallinasse tööle ja leiburijuures järsku ratas hakkas vahelejätma, asiselge kütus otsas mõtles et keerab kraani reservipeale ja sõidab lähimasse tanklasse. Ohseda ebaõnne nähes et kraan juba reservis mis siis ikka tuleb alustada tõukamist (lähim tankla õnneks 100m). Olles tankinud ja kraani ilusti Fuel'i peale keeranud alustas käivitamist kuid ei midagi lõpuks muidugi aku ka tühi. Mis sa ikka teed, helistas mulle abivaja läksin siis kohale võtsin kaasa kaasaskantava aku tema tegi ettevalmistused eemaldas sadula ja muu kola. Minu saabudes panin akule klemmid peale proovin täitsa null isegi ei luba veendumaks et kõik on ok käisin ringi ümber ratta. Oh seda imet silmates kraani nägin et se on noolega OFF'i peal küsisin sõbralt, et kas ta tahtis mind tõesti niiväga hommikul kell 8 näha, et piidi mulle valetama. Tema ei saanud muidgi midagi aru problem oli selles et tema keeras kraani kuid ei vaadanud kuspool on nooleke kraani ülemine ots oli FUEL'i peal kuid nool oli suunatud alla kus oli OFF. Tegemist oli 600 ninjaga aastast äkki 96-97.

Harley-Davidson FLHTCUI Shrine firefither special edition 2002
Ural IMZ 8.103-10 Originaal miilits 1990

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”