Kui tihti teid kõnetatakse...
-
- Tsikkel: Yamaha Drag Star 1100A
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Re: Kui tihti teid kõnetatakse...
jet kirjutas:Üsna tihti on juhtunud mulle millegipärast vene rahvusest vanemad härrad. Tuleb ajab juttu, küsib, kuhu lähed ja siis tahab rutskat korra keerata. Cobra hääle peale keerab pöidlad püsti
Sain siis ka omale esimese joogise "sõbra". Seisin maja juures ja rääkisin sõbrannaga. Tuleb koeraga tüüp: "Tead, ma jalutasin koeraga ja nägin, kui sa tulid. Tead, ma ütlen, mulle meeldib see ratas. Ma ise tahtsin ka osta omale, aga kurat need on kallimad kui autod. Näe, võta kuldmedal (suur kuldmedal šokolaadist), mull meeldib su ratas." + veel pikk jutt, mida ma ei mäleta.
Üritasin siis sõbrannaga edasi vestelda, tüüp seisis ikka selja taga. Kui talle otsa vaatasin: "Ahh, ära pane mind tähele, ma olen kogu aeg täis ja lollakas!" Veendusin nüüd ise ka, et purjus tegelased on tüütud.
Umbes 5 minutit varem uuris üks tädi rõdult pooleldi vene ja eesti keeles, et palju maksab ja kas ikka tüdrukut ka peale võtta saab.
"Ootsjen ilus!"
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.