õhtust sõidukaaslast Tallinnas
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: GS500->SV650->Monster696
- Tänatud: 1 kord
Re: õhtust sõidukaaslast Tallinnas
Järsku peaks kuivemat ilma ära kasutama ?
18.00 TTÜ ?
PS. Teab keegi, kas Vääna-Jägala vaheline teelõik on juba korda tehtud ?(Paldiski kummitab)
Kui sa mõtled seda, mis Tabasalu ja Suurupi ja Türisalu panga kaudu laulasmaale läheb, siis see on korras ja väga hea uus asfalt. Ainult, et kohati on 70 või 50 piirang, kuna märgistust pole joonistatud ja torbikutega on tee jagatud pooleks ( saab slaalomit sõita...nali).
Paldiski on muidu hea mõte... käisin isegi mõni päev tagasi, õhtuti suht tühi tee ka.
Sõitsin ka seda teed üsna alles ja pole üldse vigu...tee sile ja käänuline seega igava sirge tunnet ei tohiks tekkida.
Igaljuhul tulen koos paari sõbraga 4-5kesi 18.00 kooli parklasse.
Christina kirjutas:Kui sa mõtled seda, mis Tabasalu ja Suurupi ja Türisalu panga kaudu laulasmaale läheb, siis see on korras ja väga hea uus asfalt. Ainult, et kohati on 70 või 50 piirang, kuna märgistust pole joonistatud ja torbikutega on tee jagatud pooleks ( saab slaalomit sõita...nali).
Paldiski on muidu hea mõte... käisin isegi mõni päev tagasi, õhtuti suht tühi tee ka.
Kas see pikalt remonditud lõik on lõpuks ometi avatud?
Uus asfalt + potentsiaalne vihm õhtal lõhnab aga libeduse järgi.
Paldiski kanti ja üldse Laulasmaa teid soovitan soojalt. Seal hea vaheldusrikas maastik ja mõnusad rahulikud teed. Enamus mu praeguse ratta kilometraazi ongi nendel teedel ette keritud.
Põhimõtteliselt küll jah ainult, et teekattemärgistust ei ole veel maha joonistatud...tee ise on nüüd asfaltkatte all
-
- Tsikkel: CB1000R
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
matu kirjutas:Põhimõtteliselt küll jah ainult, et teekattemärgistust ei ole veel maha joonistatud...tee ise on nüüd asfaltkatte all
Selle teelõigu pindamisel on kasutatud klaaskiu lisandit, mistõttu peaks teekate vastupidavam olema. Väidetavalt! Sõitke aga hoolega, eks järgmisel kevadel ole siis näha.
http://www.animalistika.ee
-
- Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 6 korda
Hetkel liiga palju veel 50-ne märke ja patrulle nii ,et rahulikult väga sõita ei saa veel
-
- Tsikkel: 1190
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 5 korda
Eilne TTÜ-st start kujunes täitsa meeldivaks sõiduks Paldiskisse, kuigi seda kergete kadudega. Hmm, mis selle põhjuseks küll olla võis
FZR 600-> FZS 1000 Fazer-> TT 600R-> ZX600F-> DL1000-> 1190S
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: used to be Blackbird
Täna on ju Bikeri ametlik avamine. Ma arvan et ma olen seal kell 9 ja siis tahaks küll linnas ringi liikuda. Meid seal kuskil 3 ratast

-
egonr kirjutas:kus see biker täpselt asub astuks ka ligi vbl:)
neti otsing käepärast

-
Teema algataja
keegi täna peale seitset ka veel kuskilt stardib,võttaks ka sappa
Ilm on hea. Täna võiks küll sõita. Äkki mingisugune statoil jälle?
-
Teema algataja
See statoil oleks hea, mis asub järvevana ja pärnu mnt ristis (viadukti peal) Ja 1930 oleks vast parem aeg, inimesed jõuavad reageerida.
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: R1
marti252 kirjutas:Täna on ju Bikeri ametlik avamine. Ma arvan et ma olen seal kell 9 ja siis tahaks küll linnas ringi liikuda. Meid seal kuskil 3 ratast
Ma ehk olen asjast natuke valesti aru saanud, aga kas Bikersi ametlik avamine mitte täna kuu aja pärast ei ole?
Ma 1930 seal statoilis.
Turbiinipoiss kirjutas:marti252 kirjutas:Täna on ju Bikeri ametlik avamine. Ma arvan et ma olen seal kell 9 ja siis tahaks küll linnas ringi liikuda. Meid seal kuskil 3 ratast
Ma ehk olen asjast natuke valesti aru saanud, aga kas Bikersi ametlik avamine mitte täna kuu aja pärast ei ole?
Nii see on ...26.09.08

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
-
Teema algataja
Viimasel sõidul oli ka kadusid: pärast Sakut kadus sinine suzuki ja hiljem pärnu maantel neiu punase yamahaga (keegi vist veel lisaks neile). Andke märku, et edaspidi oleks võimalik kadusid vältida.
-
Turbiinipoiss kirjutas:marti252 kirjutas:Täna on ju Bikeri ametlik avamine. Ma arvan et ma olen seal kell 9 ja siis tahaks küll linnas ringi liikuda. Meid seal kuskil 3 ratast
My Bad

-
Teema algataja
lim kirjutas:Täna õhtuks ka miskit kellegil plaanis on?
Vihma sajab Tallinnas igatahes
Suht hapu ilm
daqqer kirjutas:lim kirjutas:Täna õhtuks ka miskit kellegil plaanis on?
Vihma sajab Tallinnas igatahes
Suht hapu ilm
Hiljem peaks ilusaks minema. Ise jälgin sõite plaanides neid lehti:
http://www.fmi.fi/weather/rain_4.html
http://www.fmi.fi/weather/rain_8.html
Annavad päris hea ülevaate.
mis see pisike vihm teeb... hetkel ülemiste kandis ei saja ka
Tere
Sai siis täpselt 3 kuud täis ja nüüd siis uus ratas istumise all , püüan järgmine nädal sõita nats ka , kui ilma ikka antakse.
Peatse kohtumiseni lp bikerid.
tel.56 452 700
Tere
Kui, siis alles peale kella 20.00-i , väikse tiiru võiks teha.
tel.56 452 700