rattaga juhtunud huumor:)
Re: rattaga juhtunud huumor:)
Endal on juhtunud selline huumor eelmise aasta varasuvel, kui sai öösel Tartust koju sõidetud. Pikk sõit oli juba sõidetud, käsi jalgu enam ei tunnegi, ning pidin lihtsalt tankima minema. Jäin natuke eemal tankurist seisma, et rahakott üles otsida, et hiljem poes vähem otsimist oleks. Rahakott leitud, oli vaja tsikkel tankuri juurde lükata. Kuna kiivrit, mille olin peast ära võtnud, enam pähe ei viitsind panna, ning seal samas bensukas passis ka sel hetkel politsei patrull, väikest kohvipausi tehes, otsustasin tsikli tankuri juurde lükata. Lükkasin lükkasin, ning hakkasin siis tsikli seljast maha tulema, et tsikkel jalale toetada ja sel hetkel hakkas tsikkel kohapeal millegi pärast külili kukkuma. Ega midagi, kukkusin koos tsikliga lihtsalt ümber. Egas midagi, tsikli tõstsin pikapeale ilusti üles. Politsei ka appi ei tulnud, et aidata mul tsikkel püsti tõsta, vaid selleasemel irnus arvatavasti autos oma koleegiga.
Oi kui mark oli sel hetkel olla.
Veel on samat asja juhtunud mul korra Neste tanklas, kui endaarust panin jala alla, aga ikkagi kukkus ümber.
Siis olen metsas tsikli jalapeale pannud ning ise eemale läinud. Ja siis kuulen, põmaki, ning vaatan, et tsikkel on ümber kukkunud. Üritan siis üles tõsta, kuid lihtsalt ei jõua, kuna jalg oli all ja siis kõvasti raskem tõsta. Helistasin siis vennale, et tule appi ja aita püsti tõsta, ise ei jõua.
Inimesed kõndisid ka mööda ning keegi ei aidanud. Lõpuks ma siis tsikli ise püsti sain. Pole lihtne ikka üle 250kg elukat metsas püsti sikutada.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.