Mingi elektri "kala".
-
Teema algataja - Postitusi: 988
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
Re: Mingi elektri "kala".
Tere laupäevast!
Täna siis taas "temakese"kallal nokitsetud ja märksa edukamalt juba
Panin aku laadima ja samal ajal võtsin lahti,ning puhastasin korralikult seisujala,mis oli ikka väga rokane.Juhtmed ning too lülitike seal all.Võtsin kõik gondlid maha ja puhastasin veel pistikuid,mis eile jäid puhastamatta ja mõni neist oli ilus puhas,kuid mõni ikka väga oksudeerunud.Selleks ajaks oli aku laadinud ning panin aku peale ja starterit andes...VOILA!Käivituski!Mõõtsin ära töötava mootoriga laadimispinge-2500rpm-i juures 14,45 V ja 5000rpm-i juures sama.See peaks olema vist väga hea??Kuna see jama algas siis,kui olin ühendanud uued suunakad,siis mitte ei saanud jätta ka neid uuesti ühendamatta.Kuna esmasel ühendamisel mul testrit veel ei olnud ja juhtmed on seal must ja pruun,siis + juhtme tuvastamine oli minu jaoks liialt keeruline Täna testri abil oli asi lihtsam
Paari tunnikese pärast plaan minna tiirule ja eks näis,kas leidsin oma jamale lahenduse,või on ikkagi miskit valesti.Kuna ise just teab,mis Edisson ei ole,siis edaspidi pean juba targemate meeste poole pöörduma.
Seniks aga suur tänu kõigile nõuandjatele!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.