Motomaania ilmus!

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Vasta

Shallow Throttle

Lugemata postitus Postitas Shallow Throttle »

NoobelSoobel kirjutas:

Pean kahjuks tunnistama, et ei loe enam seda ajakirja kuna pole mind huvitavaid teemasid sees. Tundub, et rõhk on pandud bike tüüpi tsiklitele ja spordile. Milleks maksta poolsada krooni asja eest mis mind peaaegu, et ei huvita? Et mitte ainult kritiseerida, siis ütlen ka mida sooviks lugeda:

*võiks olla regulaarne rubriik kus lahataks kasutatud rataste omadusi ja vastupidavust- omanike arvamused ja professionaalide arvamused.

*reisikirjeldused- mida peab motikaga reisides arvestama jms, mida huvitavat kellelgi on juhtunud, kus käidud, kuhu võiks minna.

• tahaks rohkem chopperitest/customitest lugeda.

Ma ju kirjutasin eespool - telli BIKE :D

voorekas

Lugemata postitus Postitas voorekas »

hm, kas sellel ajakirjal siis mingit regulaarsust pole ilmumise osas? Keegi tegijatest võiks kommenteerida.

Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

NoobelSoobel kirjutas:

Pean kahjuks tunnistama, et ei loe enam seda ajakirja kuna pole mind huvitavaid teemasid sees. Tundub, et rõhk on pandud .....

Vaadeldes lehe arengut algusest tänaseni võib öelda, et anna aega atra seada. Mulle näiteks see osa just meeldib. Krossi-, enduro-, ATV jms teemad jätavad leigeks, kroomi omad samuti. Tänavapool pakub alati huvi. Aprilia jutt oli näiteks mõnus lugemine. Võib olla tahaks kuidagi rohkem ja põhjalikumalt nende teemade kohta mis huvi pakuvad, aga eks see ongi huvi põhjustatud isu :)
Nagu näed, nii palju kui on inimesi on ka arvamusi ja ka soove, nii et las aga arenevad samas tempos edasi ja küll ta tuleb lõpuks nii, et igaüks saab kaante vahelt oma kätte ;)

Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

-PitBull-

Lugemata postitus Postitas -PitBull- »

hullpill kirjutas:

Helistasin Lehepukti,sealt öeldi et motomaania on kahe kuu ajakiri.Järgmine motomaania ilmub alles mai alguses :oops:
Eks siis ootame :)

Vot kurat :shock:

Pilt

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004

Teema algataja
Sverre
Tänatud: 15 korda

Lugemata postitus Postitas Sverre »

Tere.

Aprill 2008 Motomaania peaks täna Tallinna jaotuskeskustesse jõudma ja siis saadetakse see kohe edasi tellijatele.
Päeva paari jooksul korjatakse märtsinumber jaemüügist ja asemele tuleb värske aprillinumber.
Motomaania ilmub sellel aastal kümme korda, vahele jäävad veebruar ja august.
Tagasiside on alati oodatud ja ka ise saab meile lugusid saata, hetkel on näiteks käimas reisilugude võistlus, mis on auhinnaks, loe värskest Motomaaniast.
Toredat lugemist ja mõnusat tsiklisõitu soovib

Sverre, Motomaania

Rebaseonu
Kontakt:

Laboritestid

Lugemata postitus Postitas Rebaseonu »

Mind huvitaks ajakirjast lugeda näiteks reaalseid kasulikke laboriteste (niisama heietamist on igal pool palju). Võiks mõõta meil müüdava bensiini reaalset oktaanarvu (kas 95 on ikka 95). Võiks teha pikema aja jooksul erinevate meil müüdavate õlide laboriteste. Õlide puhul näiteks huvitaks kui palju on N kilomeetri järel järgi õli lubatud viskoossusest jms (tüüpilises rattas, kus mootoriõli käib käigukastist läbi).

Muidugi laboritestid on kallid aga ajakirjas need pakuks arvatavasti huvi suuremale lugejaskonnale.

kristerk

Lugemata postitus Postitas kristerk »

Ilusti oli postkastis täna:)

intz
Tsikkel: V POWAA
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas intz »

Sverre kirjutas:

Tere.
/../
Motomaania ilmub sellel aastal kümme korda, vahele jäävad veebruar ja august.
/../

Teretere,

ju mind on õnnistatud 11 numbriga see aasta -- veebruari number näpus praegu :)

jussuf

Lugemata postitus Postitas jussuf »



Viimati muutis jussuf, 30 Juun 2008, 22:00, muudetud 1 kord kokku.

Erko

Lugemata postitus Postitas Erko »

jussuf kirjutas:

Praaki on palju. Päris mitmel leheküljel on kõik pildid ruudulised. Lisaks on eelmises numbris ilusti olemas olnud š ja ž tähed suvepuhkusele läinud ning ajakiri täis sõnavärdjaid "garaaz" ning "garaazh". Aga umbes pool ajakirja on täitsa hea, ikka parem kui tühi koor.

Eelkõige on ajakiri mõeldud mototeemaliste sündmuste kajastamiseks ja väärt näpunäidete andmiseks mitte emakeele õpikuks. Vigu juhtub ikka. Saan aru, kui Kroonika või Just kätte võtta ja vigu otsima hakata...siis küll, sest mõistliku lugemist sealt seest ju ei leia, kuid Motomaania poole näpuga näitama hakata.... :?:

jussuf

Lugemata postitus Postitas jussuf »



Viimati muutis jussuf, 30 Juun 2008, 22:00, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

Ära jorise, Jussuf! Tehnikaajakirja esmane prioriteet on huvitav sisu, keelekorrektuurid, piltide kvaliteet jm on sekundaarsed ja tegijate käsutuses olevate vahendite- ja inimjõuga on tulemus ka selles osas super!

Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Ekspressist lugesin, et Keeleinspektsioon on viimasel ajal oma hambaid teritanud ja lööb neid erinevatesse väljaannetesse :!:

Challenge the Adventure.Ride The World

intz

Mingeid väikseid näpukaid jms on viimased numbrid kõik täis (varasemaid pole lugenud), aga elab üle, hullem oleks kui nende pärast jäetaks ajakiri tegemata :)

Siiski, sisulised vead võiks olemata olla. Nt veebruari numbri lk 6: "Mootorrataste turg on seega 11 kuuga (2006. aasta 12 kuuga võrreldes) kasvanud 144 protsenti, uute rataste turg seejuures kasvanud 159 protsenti". Kuna numbrid tundusid kahtlased, vaatasin igaksjuhuks ise üle ja tegelikult oli 44% ja 59% :)

Aga pole hullu, laske aga edasi, jään aprilli numbrit ootama (ühikas, krt, peab kauem ootama).

Viimati muutis intz, 16 Apr 2008, 23:13, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

intz kirjutas:

Mingeid väikseid näpukaid jms on viimased numbrid kõik täis (varasemaid pole lugenud), aga elab üle, hullem oleks kui nende pärast jäetaks ajakiri tegemata :)

Siiski, sisulised vead võiks olemata olla. Nt veebruari numbri lk 6: "Mootorrattaste turg on seega 11 kuuga (2006. aasta 12 kuuga võrreldes) kasvanud 144 protsenti, uute rataste turg seejuures kasvanud 159 protsenti"

Ma ausalt ei noki, see on lihtsalt konstruktiivne kriitika ning selliseid vigu nähes võib keeleinspektsioon kallale lennata.Postimeest, Äripäeva, Päevalehte ja SL Õhtulehte on selliste pisiasjade pärast trukitud.
Toimetajad :wink:

Challenge the Adventure.Ride The World

uzzike

Lugemata postitus Postitas uzzike »

Tänaseni ei ole minu postkasti veel laekunud uut motomaaniat :(. Kas peaksin hakkama muret tundma, et sel korral olen mina see õnnetu kelle postkastis sõber postitöötaja ringiga mööda käis?

Kasutaja avatar

all4uan4
Tsikkel: Yamaha SZR660
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas all4uan4 »

nananaaa...mulle igaljuhul ilmus :twisted:

SilenCe before the storm...
Born to Be (D)EVIL...
Kurjusekehastus...
SZR 660

intz

Primo kirjutas:
intz kirjutas:

Siiski, sisulised vead võiks olemata olla. Nt veebruari numbri lk 6: "Mootorrattaste turg on seega 11 kuuga (2006. aasta 12 kuuga võrreldes) kasvanud 144 protsenti, uute rataste turg seejuures kasvanud 159 protsenti"

Ma ausalt ei noki, see on lihtsalt konstruktiivne kriitika ning selliseid vigu nähes võib keeleinspektsioon kallale lennata.Postimeest, Äripäeva, Päevalehte ja SL Õhtulehte on selliste pisiasjade pärast trukitud.
Toimetajad :wink:

oi kurja, vabandused minu poolt, see ülearune t-täht on puhta minu süü, lohakalt kirjutasin maha :). Parandasin ära. Pidasin silmas ikka seda arvutusega möödapanekut.

Kasutaja avatar

Möku

Lugemata postitus Postitas Möku »

Kas olete märganud, et enduroteemalisi sõnavõtte oli Biker.ee keskkonnas talvel palju ohtramalt kui nüüd kus murukamar juba plusskraadides pehme?

Ehk siis - kui sõita ei saa, on vaja möliseda. Kui sõita saab, siis pole vaja möliseda.

Minu jaoks jääb küll garaaz garaashix sõltumata sellest kuidas see täpselt kirjutatud on. Sõidan ja ei mölise. Eestisuurusel turul pole tegelikult majanduslikus mõttes motoajakirjal kohta. See, et motomaania ilmub, on entusiastide vandenõu majandusloogika vastu. Austagem siis seda looduse imet.

Sõida (koma) ja ära mölise.

Usinus-Kasinus-Cosinus
Kasutaja avatar

dimi1974
Tsikkel: Honda CBF 1000

Re: Motomaania ilmus!

Lugemata postitus Postitas dimi1974 »

Kas augustis ilmus Motomaania? :shock:

Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

Jah, rimis oli müügil.

it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
Kasutaja avatar

rix
Tsikkel: HD Street Bob
Tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas rix »

Viljandi Maksimarketis kah olemas 8)

Kasutaja avatar

Painteddeath
Tsikkel: Aprilia Tuono

Lugemata postitus Postitas Painteddeath »

Krt, ma ei taha niisama möliseda, aga no misasja. Juba neljas kuu pole tulnud mulle motomaaniat(mitte järjest). Mul on tellitud ja poodi jõuab enne kui jõuab tellijateni. Kas nagu vastupidi ei peaks olema? Klubikaaslasel täpselt sama teema. Helistab iga kuu üle ja ütleb , et palun saatke ka nüüd mulle ajakiri. Võibolla reageerin veidi üle, kuid nii ka ei saa ju. Kergem on osta poest kui oodata millal ja kas üldse jõuab koju postkasti.
Ajakiri ise huvitav ja mõnus.Loen pidevalt kuid nii ka ei saa.

Lõpuks muutume paratamtult nendeks, kelleks teised meid peavad - Julius Ceasar.
http://www.pohjatuultepojad.net
Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

Painteddeath kirjutas:

Krt, ma ei taha niisama möliseda, aga no misasja. Juba neljas kuu pole tulnud mulle motomaaniat(mitte järjest). Mul on tellitud ja poodi jõuab enne kui jõuab tellijateni. Kas nagu vastupidi ei peaks olema? Klubikaaslasel täpselt sama teema. Helistab iga kuu üle ja ütleb , et palun saatke ka nüüd mulle ajakiri. Võibolla reageerin veidi üle, kuid nii ka ei saa ju. Kergem on osta poest kui oodata millal ja kas üldse jõuab koju postkasti.

See juba viledaks arutletud teema, pole vaja uuesti saagi käima tõmmata!

Kasutaja avatar

Kangru
Tsikkel: Gas Gas 250 EC

Lugemata postitus Postitas Kangru »

Pean kiitma Kiili valla või siis meie küla postitöötajaid sest iga kord kui Motomaania ilmub siis järgmisel päeval võib julgelt postkasti avada. Värske Motomaania vaatab mulle vastu.
Ei saa ka jätta mainimata, et ajakiri muutub järjest paremaks. (w)

petz
Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas petz »

üllatus-üllatus. avastasin motomaania viimase numbri k-nuia toidupoes. ostsin kohe pooled ära.(2 tk oli riiulis :lol: )

Kasutaja avatar

Painteddeath
Tsikkel: Aprilia Tuono

Lugemata postitus Postitas Painteddeath »

ishijupp kirjutas:
Painteddeath kirjutas:

See juba viledaks arutletud teema, pole vaja uuesti saagi käima tõmmata!

Hetke emotsioon.

Samas tundub, et teema on ikkagi üleval.

Lõpuks muutume paratamtult nendeks, kelleks teised meid peavad - Julius Ceasar.
http://www.pohjatuultepojad.net
Kasutaja avatar

ivar
Tsikkel: GSXR

Lugemata postitus Postitas ivar »

Kurdaks ka natuke..
Nimelt avastasin postkastist värske augusti motomaania.
Õhtul hakkasin lehitsema ja mida ma näen, trükkimisel on mitmel lehel tekst kahekordselt läinud ja aru pole mitte midagi saada.
Mulle pole probleemiks minna poodi ja uus osta,vaid see, kuidas saab selline vigane ajakiri üldse minuni jõuda?
Kas mingit trüki kontrolli ei ole?
Või on see tavaline asi ja saadetakse uus?

E: Trüki kontrolli all pidasin silmas mingit elektroonilist kontrolli trükikojas..

Viimati muutis ivar, 23 Aug 2008, 15:07, muudetud 1 kord kokku.
55577055

SUZUKI GSX-R 1000 K7
Kasutaja avatar

sipsik
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas sipsik »

Ei, praakeksemplaride saatmine ei ole sugugi tavaline, vaid suisa ebatavaline.
Motomaania toimetus, mis koosneb hetkel põhimõtteliselt ühest inimesest, ei käi tõesti Viljandis Printbesti trükikojas kontrollimas, kas kõik 5000 eksemplari on kvaliteetsed. Oleme seni trükikoda usaldanud, et nad teevad oma tööd professionaalselt. Kuna trükikoda viib ajakirjad ka otse Eesti Posti jaotuskeskusesse ja Lehepunkti, kes need siis kas tellijate või müügipunktideni toimetab, pole meil võimalust (ja seni tõesti pole arvanud, et selleks on ka vajadus) ajakirju vahepeal kontrollida.
Palume kõigil, kellel on mingeid pretensioone, võtta toimetusega otse ühendust. Praakeksemplarid asendame korralikega. Puuduvad numbrid saadame samuti koju.
Foorumi kasutajanimede järgi on mul tõesti väga keeruline selgeks teha, milline tellija on meie peale kuri.
Heade soovidega,
Helen Urbanik, Motomaania toimetaja
5172246
helen@motomaania.ee

Kasutaja avatar

Sturm
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Sturm »

minul oli juba mitu päeva tagasi postkastis ja korralik eksempläär. Krt oota igat motomaaniat ja loe esmased huvitavad teemad läbi juba teel postkastist toani nagu mingi nooruk kes tellib salaja porriajakirja... :lol: 20 m aiast tuppa võtab vahest ikka sigapalju aega. Aga nurin vast selle üle, et miks SMASHist nii vähe pilte oli :oops:

Yamaha YZF 750 R ´94
http://www.hunta.ee
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”