Jõgevatreff 28.07-01.08.2004

Kasutaja avatar

Torpedo
Tsikkel: Ural Solo '06
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Torpedo »

Krt asja aeti nii pingevabalt, et see oli lausa käsitamatu. Nii palju nalja pole juba Bikerfestist alates saanud... :lol: Uskumatu, et ma siiski oma ratta üldse niikaugele sain, et ta koostöölepingut üles ei öelnud. Tagasisõit oli ka ülimuhe, sest ma pühapäeva pärastlõunal avastasin, et territooriumil olnud kaardimakseterminal oli täiega saatanast ja ma pidin midagi kombineerima, et üldse Tallinnasõiduks bensiini saada (aitäh Peebule, kes oma õla alla pani ja peale selle veel märku andis, kui mu koormarihm laiali läks ja pakid ratta järel kelku mängima hakkasid).
Special thanks läheb kahtlemata minu kolmele lemmiktüdrukule õlletelgis - Kadi, Silja ja Mari-Liis, kes olid fantastiliselt toredad. Suured tänud ka ülimuhedale rahvusvahelisele seltskonnale. Praegu saab hävingusse kirjutada ainult ühe musta T-särgi, mille tõenäoliselt Juha oma trussikute pähe pärast tünniseiklust kaasa viis, aga mulle ei meeldinud see särk nagunii.
Praeguseks hetkeks hakkab isegi eesti keel uuesti meelde tulema, ainult soome aktsent on veel natuke küljes...
I'm not a gynecologist, but I'll take a look.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”