Tartu Tsiklimehed/naised
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Kawa
Re: Tartu Tsiklimehed/naised
kohe homme äkki?
-
- Tänatud: 1 kord
Sebar on isaks (tulevane krossimees) saanud ja ratas ka müügis. Ei taha enam hakata teise mehe tulevast ratast enam piinama ja määrima.
Ei tea kas linnalubagi antakse.
-
a, mis see siia puutub naq, et issi oled....sry...noor ja roheline...
mototydruk kirjutas:kohe homme äkki?
Ma kohe tulija ütle eag ja koht! Peale kella viit muidugi, töö tahab ka tegemist, et ikke bensu raha oleks!
Ja paistab et seltskond saab suurem olema!
Tervitades,
goal
-
eee, mai tea...äkki 19.00 Võru tn. tankla..naq ennemuiste....
19.00 Võru tänava Alexela. Ai'll bii theer
Igaks juhuks mainin, et 125ccm masin hetkel tagumiku all. Niiet saate veidi tossu ning pininat
mototydruk kirjutas:a, mis see siia puutub naq, et issi oled....sry...noor ja roheline...
Loodan, et sain õieti aru.........aga näiteks itaalias on kombeks kui mees saab isaks, siis müüakse ratas maha. Et poleks karta pere toitjast ilma jäämist.
Õnnitlused papale siis ........
Buell Firebolt XB12R 04.a. samuti usast.
-
- Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
- Kontakt:
goal kirjutas:mulle jäi mulje et õnnekas pole ka ammu sõitnud ja on nõus ühe tripi tegema
goal
Õnnekas sõidab täiesti regulaarselt aga jah, peab tunnistama, et ühistel väljasõitudel pole ammu käinud Rohkem koos hea sõbraga. Eelmisel aastal kippus seltskond liiga suureks ja tekkis liiga palju eriarvamusi, ei viitsinud enam. Kui nüüd tänasest rääkida, siis kindlasti ei koguks ma sõiduks rahvast kella 19.ks, sest sõit jääks pimeda peale ja grupissõit pimedas oleks äärmiselt ohtlik. Kui üldse sõita, siis oluliselt varem aga arusaadav, et rahvas käib tööl ja seega peab tegema seda nädalavahetusel
. Muidu põhiõtteliselt võiks ju asja kaaluda
.
Kas tartukatest kellegil plaan homme ka Türile üritusele minna? Pigem teeks siis sinnapoole koosminemise.
See 19.00 õhtuse sõitmise aeg jah on selline, et tagasitulek jääks niiehknaa pimedapeale kui just ei taheta vaid miski 25 km sõita, tass teed juua ja tagasi sõita.
Õnnekas kirjutas:goal kirjutas:mulle jäi mulje et õnnekas pole ka ammu sõitnud ja on nõus ühe tripi tegema
goal
Õnnekas sõidab täiesti regulaarselt aga jah, peab tunnistama, et ühistel väljasõitudel pole ammu käinud
Rohkem koos hea sõbraga. Eelmisel aastal kippus seltskond liiga suureks ja tekkis liiga palju eriarvamusi, ei viitsinud enam. Kui nüüd tänasest rääkida, siis kindlasti ei koguks ma sõiduks rahvast kella 19.ks, sest sõit jääks pimeda peale ja grupissõit pimedas oleks äärmiselt ohtlik. Kui üldse sõita, siis oluliselt varem aga arusaadav, et rahvas käib tööl ja seega peab tegema seda nädalavahetusel
. Muidu põhiõtteliselt võiks ju asja kaaluda
.
Nädalavahetusel võiks jh pikema tripi teha! Aga kui õhtul lauspadukat ei tule siis hüppan kell seitse läbi ja eks paistab mis saab! Äkki oleme mototydrukuga ainult kahekesi seal
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Päris vahva sõit oli, kui välja jätta, et läbimärjaks sain ja poole tee peal pidin tagasi minema, tänu purunenud siduritrossile.Ja Tartus muidugi uus pahmaks vihma kaela .
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
Kipsi kirjutas:Päris vahva sõit oli, kui välja jätta, et läbimärjaks sain ja poole tee peal pidin tagasi minema, tänu purunenud siduritrossile.Ja Tartus muidugi uus pahmaks vihma kaela
.
No võib juhtuda kõigiga! Me tripilt tagasi ja saime ka kaks korda dussi, kilomeetreid cirka 90 Aga kõik jäid ellu!
Ma igatahes kell 9 kodus ja väljas veel täitsa valge! Õnnekas vist kade nüüd Aga jh tekkis väike mõte homme sinna Türile kimada Lynxitarile see mõte meeldiks vist! Siit saab rohkem infi mis seal täpsemalt toimub http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=4&t=43359
Mu arust seitsmest rattast oli enamus tulijad, ma ise veel pole päris kindel!
Vaatamata väiksele vihmale oli ikka päris mõnus pundis sõita!
goal
-
- Kontakt:
goal kirjutas:Me tripilt tagasi ja saime ka kaks korda dussi, kilomeetreid cirka 90
Aga kõik jäid ellu!
Ma igatahes kell 9 kodus ja väljas veel täitsa valge! Õnnekas vist kade nüüdgoal
Sõbrake võta nüüd hoogu väheke maha, pole ma iialgi ühegi sõitja peale kade aga ausalt ei hakka mina mingi 90 km pärast ratast garaazist välja ajama.
Tahad sõitmisest rääkida, siis arvesta väheke pikemate vahemaadega. Pealegi erinevalt sinust suudan mina üksi kah sõita ilma, et ma ära eksiksin.
Õnnekas kirjutas:goal kirjutas:Me tripilt tagasi ja saime ka kaks korda dussi, kilomeetreid cirka 90
Aga kõik jäid ellu!
Ma igatahes kell 9 kodus ja väljas veel täitsa valge! Õnnekas vist kade nüüdgoal
Sõbrake võta nüüd hoogu väheke maha, pole ma iialgi ühegi sõitja peale kade
aga ausalt ei hakka mina mingi 90 km pärast ratast garaazist välja ajama.
Tahad sõitmisest rääkida, siis arvesta väheke pikemate vahemaadega. Pealegi erinevalt sinust suudan mina üksi kah sõita ilma, et ma ära eksiksin.
![]()
Ok! ok! see aint lõõp! Sõit oli muidugi liiga lühike ja sõidan muideks pikki otsi valdavalt üksi! siiani pole ära ka eksnud!
-
- Kontakt:
goal kirjutas:sõidan muideks pikki otsi valdavalt üksi! siiani pole ära ka eksnud!
Aga kui see peaks juhtuma, siis helista mulle, ma juhatan su metsast välja
goal kirjutas:Kipsi kirjutas:Päris vahva sõit oli, kui välja jätta, et läbimärjaks sain ja poole tee peal pidin tagasi minema, tänu purunenud siduritrossile.Ja Tartus muidugi uus pahmaks vihma kaela
.
No võib juhtuda kõigiga! Me tripilt tagasi ja saime ka kaks korda dussi, kilomeetreid cirka 90
Aga kõik jäid ellu!
Ma igatahes kell 9 kodus ja väljas veel täitsa valge! Õnnekas vist kade nüüdAga jh tekkis väike mõte homme sinna Türile kimada Lynxitarile see mõte meeldiks vist! Siit saab rohkem infi mis seal täpsemalt toimub http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=4&t=43359
Mu arust seitsmest rattast oli enamus tulijad, ma ise veel pole päris kindel!
Vaatamata väiksele vihmale oli ikka päris mõnus pundis sõita!goal
Vähemalt sai kaks korda dussi inimene
Õnnekas kirjutas:goal kirjutas:sõidan muideks pikki otsi valdavalt üksi! siiani pole ära ka eksnud!
Aga kui see peaks juhtuma, siis helista mulle, ma juhatan su metsast välja
Tänud abi eest aga eelistan taevakehade järgi orienteeruda ja kui pilves siis navi järgi
Õhtust!
Väga vaikne siin, kõik vist Türil või muidu hõivatud?
Kas homme on keegi ka pikemast tripist huvitatud?
Kiirustame aeglaselt!
-
- Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 34 korda
Tuleks sõidaks jne. aga ilm kohe üldse ei soosi hetkel...
Kui kuivaks läheb siis 20.00 seal kus ikka.
Eile õhtul sadas küll mõnuga. Praegu aga tundub, et täna õhtul võiks täitsa sõita... Mida tähendab "seal kus ikka"? Võru Alexela või ülikooli spordihoone või hoopis lõunaka Alexela? 20.00 on hea aeg küll, jõuab peale tööpäeva kodust läbi käia.
-
oi kurja-ei saagi tulla täna
-
- Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 34 korda
Huvi on, aga ilm jamab jälle.
Kui aga selgineb siis 19.00 Võru tänva Alexela. Sobib???
Edit: Panin tänavanimega võssa!!
-
- Tsikkel: Suzuki DL 1000 XT V-Strom
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 4 korda
Kox kirjutas:Huvi on, aga ilm jamab jälle.
Kui aga selgineb siis 19.00 Aardla Alexela. Sobib???
Kus see veel asub?
Ära sõida kiiremini kui sinu kaitseingel suudab lennata
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom
Äge! mina ja mu sõbrants ka tulemas Marsruut mõeldakse kohapeal välja nagu alati?
-
- Tsikkel: FZR
- Tänatud: 1 kord
õnnitlused Teil nüüd oma "tasku" kas ka sinna "taskusse" tsikkel pääseb ?:bsmile:
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.