rattaga juhtunud huumor:)
-
- Tsikkel: Honda CRF300L
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 78 korda
- Kontakt:
Re: rattaga juhtunud huumor:)
Täna, umbes kella kuue paiku õhtul, üheseõnaga suht tipptunni ajal, tahtsin Pärnus Riia maanteelt suundfoori alt kaubamajakasse(on siuke kaubakeskus) keerata.
Olen foori taga esimene ning ootan lubavat rohelist noolt. Möödub üks fooritsükkel, teine, kolmas, mul ikka punane nool ees. Juba viis minutit nii. Veits kahtlane aga kuna õppesõidul öeldi, et see on loll foor ja seal peabki jumala kaua ootama, siis ootasin edasi. Seljataga oli õnneks ainult üks auto, mingi tsikk roolis, see ei hakanud tuutuma kah.
Juba kümme minti kulunud ja ikka veel kestab see "jumala kaua". Sõiduauto taha oli seisma jäänud ka üks suur buss ja mine tea, mitu autot omakorda veel selle taga. Mina ootan foori-, kõik minu järgi. Endiselt rahulikult, ei mingit närvilist signaalitamist. Fooris ju punane tuli, mis sa ikka ära teed.
15 mintsa möödas juba. Mingi baigimees sõidab mu kõrvale. Peatub. Noogutame. Küsin, et kuule, peabki nii olema või, et ma siin juba veerand tundi passinud. Baigimees hammustas situatsiooni kohe lahti: see on ju anduriga foor kuid mootorratas on liialt väike, et see reageeriks. Muhe .
Panime siis mõlemad punasega ajama ning autod kah meie järgi.
Kummardus sellele tundmatule motoristile, kelle tõttu jälle natu targem
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.