rattaga juhtunud huumor:)

Kasutaja avatar

jet
Tsikkel: Yamaha Drag Star 1100A
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Re: rattaga juhtunud huumor:)

Lugemata postitus Postitas jet »

Kirjutan loo, mille tagajärjel jälgin nüüd ERITI hoolega, kuidas ma kraani keeran ja et bensiin otsa ei saaks.

Nimelt olin millegipärast unustanud kraani reservi peale, olin just teel tankla poole. Arvasin aga, et mul on kraan ON asendis ja varsti saab reservi peale keerata, et saab sõita veel küll.

Järsku suri ratas Sossi mäe all foori tagant ära minnes lihtsalt välja. Käima enam ei läinud. Selge, keeran reservi peale ja lasen aga edasi. Si*asti oli see, et kraan oli juba reservi peal :wack:

Minu sihtkoht oli Sikupilli parklas asuv Uno-X. Vammused olid kõik seljas pikema sõidu jaoks. Mis seal siis ikka, lükkan ratta tanklasse, köömes!

Kui teil on vaenlasi, siis soovitan just need vaenlased panna oma 300 kilost ratast täisvarustuses Sossi mäest üles lükkama. Mul oli peale seda selline dehüdratsioon, et suur pudel vett tundus kruusitäiena.

Jama oli see, et polnud isegi kellegi peale vihane olla, kuigi oleks väga tahtnud. Nii suur oma lollus, et tule taevas veelkord appi ja jäägi.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”