Auk bensiini paagis

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!

Teema algataja
valek9

Auk bensiini paagis

Lugemata postitus Postitas valek9 »

Selline asi juhtus ,et puurimise käigus tekkis paaki väike auk ja nüüd lekib bensiini sealt. Äkki oskate soovitada mida selle auguga ette võtta. Ma suudaks ise ka midagi sinna aretada ,aga igaksjuhuks küsin nõu, äkki keegi on sellise asjaga kokku puutunud .

korgits

Lugemata postitus Postitas korgits »

Mina keevitasin enda bensupaagis augu vask keevitusega kinni =)
Kasutaja avatar

tont

Lugemata postitus Postitas tont »

möksi silikooniga, kui just väga suur auk ei ole

korgits

Lugemata postitus Postitas korgits »

Mine puuri endale ntx 1mm suurune auk ja pane see silikoniga kinni ......pärast räägid kuidas see ''kaval'' variant töötas =)
tont kirjutas:
möksi silikooniga, kui just väga suur auk ei ole
Kasutaja avatar

tont

Lugemata postitus Postitas tont »

ei olnud vist eriti arukas idee, kui nüüd järele mõelda aga noh... varsti tuleb mul ka paagi remont ja eks ma siis räägin

Teema algataja
HNS

Lugemata postitus Postitas HNS »

puhasta augu ümbrus korralikult ja proovi tinaga joota, kas jootegolvi või fööniga saad tina jooksma. Enne koputa aga kergelt auk madalamaks, saad hiljem tinakihi ilusti vormi lihvida.
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Tina ongi parim lahendus, kui auk väike on. Esmaabi, muide, saab bensiinilekete puhul alati anda seebiga! Seepi ei lahusta bensiin ära. Vaja on aga sellist vanamoodsat kõva seepi, mitte kaasaegset dushigeeli :)
Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

Freaksmart
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas Freaksmart »

Ma kasutasin keevitust! :D
Edu!
Jawa 634 (15kw); Jawa 638 (17kw); Suzuki GS500E (34kw); Hyosung GT650 (60kw); BMW F800S (63kw)

Teema algataja
CUSTOMaan

Lugemata postitus Postitas CUSTOMaan »

puhasta augu ümbrus korralikult ja proovi tinaga joota, kas jootegolvi või fööniga saad tina jooksma.
puhastama peax soolhappega, veel parem kui happes enne tykk tsinki lahustada. jääb tina kenasti pidama.
Kasutaja avatar

Gixxer750

Lugemata postitus Postitas Gixxer750 »

Ma kasutasin oma vana ratta bensupaagi parandamiseks keemiksmetalli.
Peatab lekke 100%, on hästi töödeldav ja suht lihtne kasutada.
ja on vist kõige kiirem variant paagi parandamiseks, võrreldes teiste pakutud meetoditega.
It works !! :P
JAWA 638 92a -> Yamaha SRX 600 84a -> Honda CBR 600 93a -> Suzuki GSX R 750 97a -> Suzuki GSX R 1000 K2 -> Suzuki GSX R 1000 K6-> BMW K1300R

Kawasaki KFX 700 -> Suzuki KingQuad 750axi
Kasutaja avatar

Jack
Tsikkel: CBR 1100 XX
Tänanud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Jack »

Gixxer750 kirjutas:
Ma kasutasin oma vana ratta bensupaagi parandamiseks keemiksmetalli.
Peatab lekke 100%, on hästi töödeldav ja suht lihtne kasutada.
ja on vist kõige kiirem variant paagi parandamiseks, võrreldes teiste pakutud meetoditega.
It works !! :P
Kui kaua aega tagasi sa selle parandamisega hakkama said? Kas see kunstmetall kurivaim bensu mõjul hapraks pole muutunud? Endal sama idee, seepärast uurin.
Harva kodus
Kasutaja avatar

Mix
Tsikkel: tsiklit netu.

Lugemata postitus Postitas Mix »

Olen ka selle "keemilise metalliga" paar-kolm korda paaki parandanud. "Paar-kolm" sellepärast, et ei kestnud vastu. Võimalik, et süüdi "ebamugavad" lekkekohad - mul roostetasid läbi need punktkeevituse kohad, millega on kinnitatud paagile "kõrvad" raamikülge kruvimiseks... Võimalik, et seal on mehhaanilisi pingeid ja vibratsiooni rohkem, kui kusagil "siledal pinnal".. Praeguseks hooajaks siis otsustasin hoopis uue paagi tellida ja ühtlasi proovisin veel viimast korda paaki paigata - tinutamise abil. Suurim vaev oli kogu varem pealemääritud saasta ära koristamine ja tinutataval kohal puhta metallpinna saavutamine. Paagi sain tuliseks kuumaõhupüstoli abil ja tinatraati sulatasin peale üldsegi mitte võimsa jootekolviga. Abiks oli ka miski jootevedelik.
Ja tulemuseks on, et uut paaki pole mul tarvis kasutusele võtta olnud, sest vana on põhja-alt täiesti kuiv. Keemilise metalliga parandades hakkas aga juba vähem kui kuu aja möödudes paak põhja-alt jälle "higistama"...
Kasutaja avatar

Jack
Kontakt:

Nu vot siis - seda ma kartsingi et see kunstmöga ei pea! Jääb siis vist ikkagi ainult jootmine!
Harva kodus
Kasutaja avatar

Mix
Tsikkel: tsiklit netu.

tinutamine

Lugemata postitus Postitas Mix »

Nuhh minu näide veel ei tõesta, et see "möga" ei pea.. Võimalik, et mul miskid valed töövõtted olid või nagu juba rääkisin - keerulisemad tingimused... :roll:
Aaga - tinutamisse usun ma nüüd tõesti rohkem...
Kasutaja avatar

spinna

Möksid tulevad ja lähevad, tina oli-on-ja jääb.

On ka selliseid mökse, mida saab ja kantaksegi näiteks väntvõllide kaeltele jne. aga neid küll kodukeemiaga kaubitsevast poest ei saa ja hind........... kosmos.......
Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

Jack
Kontakt:

:D
Mökse jah igasuguseid aga ega see kosmonautide foorum kah ole :D
Harva kodus

Teema algataja
minskar

Lugemata postitus Postitas minskar »

kui suur auk pole osta q fx...see kunagi teleturus oli ka müügis see pidi auke katma ... eks proovi kui muud üle jää
Kasutaja avatar

martinza

Lugemata postitus Postitas martinza »

MIna panin kunagi epo liimiga, millele segasin veits rauapuru hulka!! Ei tea kui hästi sellega saab aga minul pole probleeme olnud!
do not take life too
seriously, you never
get out of it alive
- Elbert Hubbard

Teema algataja
effekt

Lugemata postitus Postitas effekt »

CUSTOMaan kirjutas:
puhasta augu ümbrus korralikult ja proovi tinaga joota, kas jootegolvi või fööniga saad tina jooksma.
puhastama peax soolhappega, veel parem kui happes enne tykk tsinki lahustada. jääb tina kenasti pidama.
kas lihtsam ei ole minna poodi ja osta purk saltserit, kui ise saltserit tegema hakata? saltser ongi põhimõtteliselt soolhape ja tsink.
Kasutaja avatar

Rebane

Lugemata postitus Postitas Rebane »

Mina soovitaks ka nn keemilist metalli. Jootsin nii tina kui vasega, kuid ükski ei haakunud korralikult (oleneb loomulikult metallist), st jäid ikka mingid üliväiksed praod, mis värvi aasta jooksul üles mullitas. Keemiline metall on juba pidanud 3 aastat ilma mingi probleemita :wink:!

Rebane
Kasutaja avatar

Jack
Kontakt:

Nonii, minul igatahes sai paak kahest kohast tinutatud ja kolme päeva jooksul elumahla lekkeid pole tuvastatud. (sülitab 3 X üle õla)
Harva kodus
Kasutaja avatar

spinna

ÕIGED mehed panevad ikka tina.... :)
Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

Hotrod
Tsikkel: vs750 chopper

Lugemata postitus Postitas Hotrod »

immitses kah punktkeevituse vahelt.. lasin kevitusega (poolautomaat)
paak vett täis, muidugi paak sättida nii et keevitamise koht jääks veest välja, muidu august jookseb vett välja ja kuda sisi keevitad..
Real Hot Rods don't leak oil.
They mark their territory.

Teema algataja
judas

Lugemata postitus Postitas judas »

autopoes on mingi möks nimega "Petro Patch", mis pannakse koos riidest lapiga augu peale. siiamaani(u.nädal aega) on igatahes vastu pidanud.eks näis :wink:

Teema algataja
valek9

Lugemata postitus Postitas valek9 »

Sai proovitud mingisugust keemilist metalli või mingit sellist asja. nädala on ilusti pidanud
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”