selline küss, et tahan talvel saksa minna, aga üks vend ütles, et rootsist pidavat odavamalt saama. Ise olen saksa saite jälgind, aga rootsi omasi pole veel leidnud. Oskab ehk keegi midagi asjalikku öelda.
Tulin just soomest ja imestasin nende tsiklirohkuse üle, kuigi neil on nii lühike aeg aasta jooksul sõitmiseks. Kas soomest ei ole võimalik tuua? Äkki keegi oskab mõne lingi anda?
http://www.veneporssi.fi/index.php ja sealt võtad motopörssi. Saad end kurssi viia Soome hindadega. Tasub veel vaadata hollandit ja tegelikult räägitakse et kui tahad tõesti odavalt ratast saada siis tuleb shveitsi tee ette võtta.
Kõige rohkem vist ikka saksast tuuakse rattaid, aga ma arvan, et mõne väga "hea pakkumise" peale on võimalik jõuda paljudes riikides. Iseasi, kas oled õigel ajal õiges kohas.
Rootsi hinnad on võrreldes meie turuhindadega, mootorrataste osas, suhteliselt kallimad. Minu statistika kohaselt u. 5-15kEEKi kallimad kui siitmaalt, Eestist, soetada saaks.
Rootsi tasux pigem Eestist viia rattaid... Turuhinnad on rämedad aga kui midagi exootilist tahad siis valik on OK ja suht lähemal ka, et vaatama minna.
kust tasub krossikat tuua on ameerikast seal on väga odavad slle et seal on majandus kriis nii sur et mine kas või nüüdsama järgi aga no jah kus kellelegile
soomes rootsis pillid kallimad, sest seal on nagu autodelgi päris kõrged maksud kui asi esimest korda regatakse (minu teada). ja ega nad seda maksu tagasi ei saa kui pilli uuesti ära müüvad...kasvõi välismaale. ja see värk käib seal kilovattide ja kubatuuri pealt vist.
vot huvitav et krosserid mis registris ei ole...need peaks ju normhinnaga olema...? või on neil ka mingi maks või registreerimiskohustus peal?
Ära usu hülge möla! Anna aeruga!
soomest natuke. siit ratast ostes on töesti nii ,et juba arvel olevad on kallid vörreldes eestiga. kyll aga tasub uut vöi tax free ratast vaadata soome maaletoojatelt. siis on hinnad suht soodsad ja tellimis aeg lyhike. see tuleneb vist turu suurusest, et mida enam myyakse seda soodsam. tax free on siis kasutatud, soome toodud aga arvele vötmata ratas, millelt ei ole veel veroja makstud. edu otsimisel
Kas keegi on ratast USAst toonud ja oskab olukorraga kurssi viia. Tean, et uue ratta seab peaaegu poole odavamalt kui Eestist sealt, aga palju toomine maksab üksi ja palju hulgi ja kas on veel vaja midagi maksta. Et palju nagu lisaks kohapealsele ratta hinnale juurde läheks selle eestisse toimetamine?
Usa teemasid on meil siin mitmeid, kasuta otsingut.
Üks imeline riik on veel Itaalia, kuid italianodega on omad konksud - kui need läbi närid siis võid suht soodsalt ratta saada. Kuskil Tartu kandis peaks olema firma, kes tegelebki Itaaliast toodud rataste müügiga, ju siis tasub tuua
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.