Tartu Tsiklimehed/naised

hyppavlind

Re: Tartu Tsiklimehed/naised

Lugemata postitus Postitas hyppavlind »

goal kirjutas:

Arumaeisaa, miks ei võiks tripi osas eelmine öhtu või varahommik miski märk tulla, oleks ka kolme rattaga täna kindel käsi olnud aga polnud ju inffi , alles nüüd õhtul siis enne pikali kukkumist loen! Ma ise paarutan iga õhtu linnavahel ja maanteel 1-7 rattaga!
Aga grupisõit on mega muidugi! Äkki siis saame kuidagi need infokanalid varem valla!
Kiirustame siis ikke aeglaselt ja jääme sõpradeks ka!
goal

Paraku ei tuleks sellest suurt midagi välja, kuna infot on meie ümber väga palju, seetõttu kaoks eelneval päeval kirjutatud kutse muu posti sisse ära.. Teine teema on ka aeg - mina ei saa küll kindlalt öelda, mida ma järgmise päeva õhtul teen, sest iga hetk võivad plaanid muutuda, usun, et nii on ka paljudel teistel foorumikasutajatel.
Aga goal - Sa võiks ju ise kogunemise välja kuulutada, kui Sul niikuinii 7 ratast stabiilselt pundis on - saaks ehk 20 pealise grupi kokku, see vast oleks midagi ;)

Muide, mida tartlased sellest arvavad kui leppida kokku kindel päev, koht ja kellaaeg (vabandan, et kopeerin rakverelasi), kogunemiseks? Ehk see info levib kiiremini uute tsiklistideni, kes igapäevaselt bikerit ei loe?
Muidugi, Äksi kolmapäevad on küll hea võimalus kogunemiseks, kuid kaldun arvama, et paljud, eriti uued näod, ei tihka sinna minna.. parandage mind, kui eksin :)

seega, arvamusi, ettepanekuid!!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Regionaalsed teemad mootorratturitele”