kawasaki VN900 2008a, sumps võiks rohkem löriseda.....

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Teema algataja
limu24

kawasaki VN900 2008a, sumps võiks rohkem löriseda.....

Lugemata postitus Postitas limu24 »

tere,
kas on mõni helge tsikli asjatundja kes suudaks sumpsiga midagi teha et ta tiba mehisem oleks``

Kasutaja avatar

reinz
Tsikkel: Kawasaki ER-6N

Lugemata postitus Postitas reinz »

võta söelad välja

Teema algataja
mike1

lõrin

Lugemata postitus Postitas mike1 »

ära kuula hundi juttu. See ratas on sissepritsega ja kui muudad väljalaske gaaside kiirust, et tööta Su ratas enam hästi. Räägin sest tüdruku rattaga läbitud etapp.

Kust ratta ostsid? Igatahes mine Sakusse. Ma ei saa kahjuks numbrit anda, sest kahtlen kas see inimene tahab selle levitamist. Samas kui natuke mõtled, leiad õige suuna. Meie saime seal korda..

Jõudu

Teema algataja
limu24

ostsin velt motocentrist ja täna käisin õli vahetamas ja lasin neil sumpsi tagant lahti puurida kuid need soelad ei kai välja,ja neil puudus kogemus selle kohta, seega neetisid nad mul tagant uuesti sumpsi kaane ette..
kui see inimene ei taha oma nr levitada, ehk oled nii hea ja saad minu nr talle saata....oleksin yyratult tänulik....
samas voin teile sobra hinnaga limu soittu pakkuda.....
50 50 333
info@limu24.ee
www.limu24.ee

ette tänades,
omar

Kasutaja avatar

Soultrain
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Soultrain »

Teretulemast Omar,

(Tuttav küll mõnes mõttes juba cadillaci foorumist :) ) aga kõige õigem liigutus oleks originaalid välja vahetada, aftermarketi valik on lai ja saad just selle hääle,mida hing ihkab, tootjad Highway Hawk, Vance & Hines, Cobra. Külasta ntx paldiski mntl asuvat motokeskust ja uuri kas neil on miskit pakkuda

Loud pipes save lives!!!

bikefan
Tsikkel: VN1500 Nomad

Lugemata postitus Postitas bikefan »

Usun, et Mike1 mõtles Kawa esindust I.T.Moto-t.
http://www.itmoto.ee/

-Since 2002-
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S

Teema algataja
limu24

ysna hea mote see moto poe lugu kuid endiselt ootaks konet sealt saku kandist.........

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

Kui sa niisama summid lased läbi puurida või seest tühjaks taguda, siis saad ühe rõveda plärina.

Mõistlik lahendus oleks tõesti korralikud aftermarket sumpsid, mis teevad kõvemat häält, kuid ei plärise rõvedalt. Plärisemise all mõtlen seda, et inimkõrvale on teatud sagedused palju mõnusamad kuulda (madalad) kui teised(kõrged). Õiged kroomi summid teevad madalat mürinat ja mitte kõva plärinat.

Netis leidub ka erinevate tootjate aftermarket summide helijuppe, nii et tee aga kodust tööd ja vali meeldivaim välja.

Kokkuvõttes eks ta maitse asi ole...

Teema algataja
limu24

Re: kawasaki VN900 2008a, sumps võiks rohkem löriseda.....

ahoi
yldiselt helistas hr velt mulle isiklikult ja selgitas asjaolusid,et segud lähevad valeks jne et ei maksa midagi välja võtta jne...tuleb jääda siis after marketi toodangu peale.aga see juba järgmine aasta kuna suvi pea et läbi.
tänud hannole hea ja meeldiva teenuse eest.
edu
omar

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 139 korda
Tänatud: 359 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

miks ma seda ei usu et aftermarketi toodangu puhul segud iseenesest õigeks jäävad. mõlemal juhul, nii originaali puurimisel kui aftermarketi paigaldamisel muutuvad asjad natukene, kuna on sissepritsega ratas, siis on võimalik süütemängu paika keerata näiteks powercommanderi abil. tramm pakub ka selle häälestusteenust

Kasutaja avatar

Andrez
Tsikkel: KTM 990 Supermoto

Lugemata postitus Postitas Andrez »

Ei juhtu selle seguga midagi, summuti on summutamiseks, mitte mingi imepärane segumoodustamiselement. Pritsung moodustab segu vastavalt anduritelt saadud infole ja summuti olemasolu või olematus nende andurite hulka ei liigitu. Suurematel VN-del asub summuti "kõhu all" tagaratta ees ja see lõigatakse lihtsalt vahelt välja. Lisaks vägevamale häälele võib ka vahest pisut tuld tagant välja visata, aga see on vast pigem lisaväärtus :wink:

H.P
Tsikkel: Tiger 800 XCA

Lugemata postitus Postitas H.P »

Venna 01a Kawa VN800 -le on paigaldatud Harrika sõelad (nii eelmine omanik väitis). Päris mehiselt mütsub. Originaalis peaks palju vaiksem olema.

Ex: Yamaha FZ6
Kasutaja avatar

vibex

Lugemata postitus Postitas vibex »

sõidan praegu VN800 -ga, kui aasta-kaks tagasi saksamaalt soetasin selle pilli endale olid juba remuse sportsummutid juba all, väga kenad ja sobivad jube hästi minumeelest. neil ongi see võimalus et kui tahad n.ö. rajale sõitma minna siis saab keerata tavalise pika kruvikaga tagant neid auke suuremaks, ja võtsin nad alt ja kangutasin mingi pika toruga neid suuremaks ja mina olen rahul. Kui isu üle läheb või tuleb ülevaatus saab tagasi keeerata, summutitel kaasas ka õpetus kuidas seda teha. Ei maksa nad rohkem suurt kui tolmuimeja üksik summuti. Sain just kindlustuse paugu ja eestis on üks maaletooja remusel ja mul läksid need kaks summuti tagumist osa maksma 8k. olen ka puurinud vanal tsiklil kuid see ei jää eriti kena, eriti kui sul veel 2008 aasta pill
panen ka mõtlemiseks sulle ühe pildi siia
http://www.zone.ee/vilevana2/Picture%20184.jpg?2

Respect is everything...
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”