Kui tihti teid kõnetatakse...
Re: Kui tihti teid kõnetatakse...
Loen neid postitusi ja nii mõnigi paneb muigama ja suu nurki kergitama.
Veel aasta või paar tagasi tuli nii mõnigi meesterahvas ligi ning hakkas pärima, et kas tõesti nii noor neiu sõidab sellise mootorrattakga, kui võimas, mis mark, jne. Kuuldes, et ratas 125ccm arvati, et see mulle liialt võimas ( Ei tea mille eest ma siis load sain?!
) Vestluse lõpuks on alati ohutut sõitu soovitud.
Kord oli ka mul selline situatsioon, kus purjus vennike, peale minu ratta kiitmist, küsis nagu muu seas, et äkki on mul kümme krooni laenata talle. See tegi mind ettevaatlikuks igasuguste kõnetajate suhtes. Õnneks pole selliste vennikestega mul rohkem kokkupuudet olnud.
Muidu kõnetamisi ja selliseid ratta kohta pärimisi on sellel aastal jäänud ka vähemaks (juba "vana nägu" ...vist)Nüüd, kui uus ratas, küsitakse ainult, et millest selline stiili muutus.
Veider situatsioon oli aga paar nädalat tagasi, kui läksin tankima tanlasse, kus enne tuli maksta, siis alles tankida. Panin siis ratta paika ja läksin maksma. Aknast jälgisin aeg-ajalt oma ratast, kuna kaks poissi parkisid oma rolleri teisele poole tankurit ja jäid mu ratast pinksalt uurima. Arve makstud, läksin tähtsalt oma ratast tankima. Poisid vaatasid mind pikalt.(nad paistsid vanuselt umbes 15 või 16) Enne, kui kiivri pähe jõudsin tõmmata, ütles lõpuks üks poistest: "Ilus ratas sul!" (See kompliment tuli mulle üsna ootamatult ja veel sellistelt poistelt) Vaatasin siis kõnetaja poole, kes oli veidralt tõsise näoga ning tänasin teda viisakalt. Naer tahtis nii peale tulla, et panin kiivri ruttu pähe ja sõitsin minema, et mitte poistele ja endale naeruga piinlikkust valmistada. Naersin vaikselt siis enda kiivrisse. Tegeliult oli see väga armas kompliment neilt ja tegi mu tuju kohe heaks. AITÄH! Nüüd hiljem, seda meenutades, paneb see mind ikka veel vaikselt muigama.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.