Kui tihti teid kõnetatakse...
Re: Kui tihti teid kõnetatakse...
Mul on parimad pärlid olnud maja ees seisva mägika osas.
Täiskasvanud inimesed on imestanud, et kuidas sellega linnas sõita saab - tulesid küljes pole ja tagarehv polte täis.
Nooremad on pakkunud tõsimeeli, et Blackbird ja TL1000 (mägikas) on kindlasti 500cc, et viimane kaalub kindlasti oma 100 kg ja samuti imestanud, et kuidas ma sellega sädemepilves mööda linna sõidan
Üks kord, kui mingit suvalist hooldust kummalegi rattale tegin, küsis mingi pisike piiga, et kuidas selle ratta selga istutakse. Pärast tema sadulasseaitamist tekkis kohe iseorganiseeruv parv teistest samalaadsetest tegelastest, kes kõik kohe oma "järjekorranumbri" eest võitlema hakkasid. Seda, et tegemist pole pargipingiga rahvale pähe ei tulnud
Aeg-ajalt hooldan venna 1800cc ratast ning kui mingi pensiline või joobes tegelane uurib, et noh, see on kindlasti 450cc või 550cc, ise muheledes, arvates, et teevad komplimendi, siis suur on nende pettumus kuuldes õigeid numbreid. Miimikast võib enamjaolt järeldada, et peavad mind halva nalja tegijaks.
Kahjuks tuleb aeg-ajalt ette ka purjus inimeste pealetungivat soovi tsikli häält kuulda. Tühjemate torudega pillide puhul olen enamjaolt suutnud naabritele mõeldes keelduda.
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.