XF 650 Freewind
Re: XF 650 Freewind
Vaatasin, et pole enam tükk aega kirjutatud siia teemasse. Olen ikka lausa võimatu valiku ees, et kas valida Transalp või Freewind. panin kirja mõned Freewindi eelised ja puudused Transalpiga võrreldes. Palun lisada juurde! Mul on ka mõned küsimused. Muidu ostan tsikli selleks, et enamus aega maanteel sõita, aga suht palju ka kruusa ja metsa nautida. Ütleme, et 70% asfalt. Huvitab just ilma facelift' ta ( väiksema esitulega) masinad
Puudused: 1)tunduvalt väiksem tippkiirus
2) Eestis liigub neid vähem
3) võimetum mootor (vähem kW ja njuutonmeetreid)
4) maanteel ilmselt ebamugavam ( 1pütt)
Eelised: 1) u. 20kg kergem
2) hinnad on veits odavamad
Küsimused: 1) Mida arvata õhkjahutusest (teistel sama klassi masinatel ju vedelik)? Kas olete kuulnud juhuseid ülekuumenemisest vms?
2) Olen kuulnud, et 100km/h sõites on umbes 300rmp rohkem kui konkurentidel. Kas ei tundu, et tippkiirus võiks suurem olla ehk et seda kiirusevaru võiks rohkem olla? Ma mõtlen manteel sõites, nii 110-130km/h. Mitte, et ma nii sõitma hakkaks, aga ikkagi!
3) Kas varuosad ja lisavarustus on hästikättesaadav ja kas on odav või kallis võrreldes konkurentidega?
4) Mida kontrollida eriti kindlalt enne ostu, ehk milliseid vigasid esineb sagedalt?
5) Kas õli on karteripõhjas või on nn. raamõlitus?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.