Keti hooldus ja eluiga

Kasutaja avatar

matu
Tsikkel: välismaa motikas

Re: Keti hooldus ja eluiga

Lugemata postitus Postitas matu »

Mul oli täpselt sama keiss nagu arendaja rääkis. Kett hakkas oma eluea ka imelikku "kohinat" tegema - arvatavasti ole see tingitud sellest, et sõites oli kord pingul kord lõtv ja nii pidevalt. Kui ratta pukile ajad siis pinguta kett ära ning keera tagaratast aeglaselt ringi...kui ühel hetkel tundub, et kõik igati tiptop ning teisel hetkel jälle, et kett täitsa lõdva siis on kett omadega õhtal. Kusjuures ma pidin isegi tihedamini pingutama kui 500km järel, aga jah kaua sa ikka viitsid - pidin tunnistama, et kett läbi :? .
See keti põhjalik pesu ja muu keemia sees loputamine on tõepoolest puht kosmeetiline tegevus. Lihtsam ja kasulikum tegevus olekski sul uus komplekt osta...kui ise ketikomplekti vahetasin siis ei tulnud mõttessegi, et üks hammakatest vana jätta. Kui juba teha siis korralikult...olgugi, et tagahammakas nägi samuti hea välja.
Õlide ja vahade kohta olen kuulnud selliseid väiteid, et uue keti puhul soovitatakse kasutada vaha ja nö vana keti puhul õli....ma ei kujuta ette ka kust või miks selline väide või mis vahet sel on. Igaljuhul ise olen kogu aeg (nii uue kui vana keti puhul) kasutanud ainult vaha, kuna see ei tõmba tolmu nii kergelt ligi ning teiseks ei hakka nii kergelt ketilt lenduma ja ei määri gondleid ära.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”