Hälvik-autojuhid
-
Primo
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Re: Hälvik-autojuhid
Õnnekas kirjutas:FCK kirjutas:Suured tänud
Oleks veel vaja kedagi kes putru sööb-kui ma ratta külili juhtun keerama siis minu pärast ta sinna jääbki. 200kg mina ei liiguta
Sellisel juhul alustagi sellest, et sööd korralikult putru ja käid jõusaalis rauda sorteerimas, siis küsid teadjate käest nõu kuidas see 200 kg püsti upitada ja kui saad ISE hakkama, siis lähed ka harjutama.
Olen mitu korda metsas sõites oma DR800'ja siruli keeranud ning alguses ahastusest karjunud, sest selle vaala ülestõstmine ei ole teab mis tükike kooki.Küll aga võtsin targemate meeste sõna kuulda ja proovisin järjekordse käki järel rattatõstmisele läheneda...khmm...natuke tagurpidi - nimelt silm ruutus punnitades tõstes, kui ratas sinu ees, on tõenäosus saada songa ja seljanihestuse suurem kui ratta vertikaalasendisse ajada.Kui juhuslikult ratas on kummuli ja sa tead, et sa ei jaksa teda "traditsioonilisel" teel, so. seistes näoga ratta poole, tõsta - keera end 180 kraadi, haara teda selja tagant kätega mugavatest kohtadest kinni ning tõsta jalgadega kasutades ratast nn. toetuspunktina.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.