MOTORAMM 2008 9-10.august Viljandis
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Re: MOTORAMM 2008 9-10.august Viljandis
NÕUS!
Aga mitte igaüks ei jää järeltulevatele pidustustele, kus loovutatud summa eest nii mõndagi hüva veel jagatakse.
Aga otse loomulikult, kes saab, see toetagu...
-
Teema algataja - Postitusi: 585
- Tsikkel: VN1500 Nomad
Pihelgas kirjutas:normaale ja austav suhtumine korraldajatesse oleks ka see, et paraadist osa võtjad tasuvad piletihinna. Eesti traditsioon on aga see, et paraadis osalevad kõik uhkelt, kuid peale seda kaovad enamus nagu rotid kanalisatsiooni.
Tegelikult ongi sel aastal see piletimüük sarnane Bike Weekendile, et pileti saab osta juba hommikul Vabaduse platsil kogunemiskohas. Ja seda juba seepärast, et kindlustada ka õhtustele üritustele võimalikult suur hulk motorahvast. Üritused algavad ju kl.12 ja kestavad päev läbi linna eri paigus ja õhtune Grande Finale on siis Lossimägedes.
Kes pileti ostab või ostmata jätab, see igaühe enda teha - kuid see 150.- pika tiheda päeva, õhtuste ürituste, kontserdite, telkimise jm. eest ei tohiks küll kedagi ju maha lüüa!? Selle eest ei saa ju enam pudelitki
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
Hind on just selle ürituse juures igati mõistlik minu arvates!
-
- Kontakt:
Süda tilgub verd ja tsiklimehe hing karjub jõuetus verises vahkvihas aga selleks nädalav.ks deporteeriti mind sugulaste kokkutulekule. Kui vaid saaks, siis hiiliks kasvõi päevaseks ajaks teite manu aga jahh... isegi Sõpra tsikkelit ei lubata kaasa võtta
baltroon kirjutas:Süda tilgub verd ja tsiklimehe hing karjub jõuetus verises vahkvihas aga selleks nädalav.ks deporteeriti mind sugulaste kokkutulekule. Kui vaid saaks, siis hiiliks kasvõi päevaseks ajaks teite manu aga jahh... isegi Sõpra tsikkelit ei lubata kaasa võtta
![]()
![]()
no sinule tunnen ma sügavalt kaasa, isegi sõpra ei tohi kaasa võtta
-
- Kontakt:
Jaa! Inimesed on julmad
Mitte nagu minu Sõber
Käidud, nähtud.
Mis seal salata... üritus oli päris lahe! Kiidusõnad korraldajatele!
Üritus oli tõesti lahe! Kahju, et õhtul nii vähe rahvast oli. Bändid olid head ja kiidaks ka korraldajaid
-
- Tsikkel: Honda africa twin 750
- Tänanud: 18 korda
- Kontakt:
kitsuchi kirjutas:Üritus oli tõesti lahe! Kahju, et õhtul nii vähe rahvast oli. Bändid olid head ja kiidaks ka korraldajaid
tore kuulda et bandid meeldisid
ktm lc4, honda slr650, suzuki gs850, kawasaki vulcan 800, honda hornet 919, suzuki gsx600, Honda varadero 1000, honda vt1100, honda africa twin 750
-
- Tsikkel: Honda africa twin 750
- Tänanud: 18 korda
- Kontakt:
üritus oli tegija
esineda oli ka väa lahe, kuigi rahvast oli lava ees suht vähe
ja võistlused olid ka eriti head
eriti see õllejoomise värk mis edasi sai ei tea
:D:D:D
ktm lc4, honda slr650, suzuki gs850, kawasaki vulcan 800, honda hornet 919, suzuki gsx600, Honda varadero 1000, honda vt1100, honda africa twin 750
rockhell kirjutas:kitsuchi kirjutas:Üritus oli tõesti lahe! Kahju, et õhtul nii vähe rahvast oli. Bändid olid head ja kiidaks ka korraldajaid
tore kuulda et bandid meeldisid
ikka ikka, pidid ju meeldima kui head bändid olid
Hullud tagarattal sõitjad.
Hullud mäkketõusjad.
Hullud bändid.
Hullud korraldajad.
Hullud osalejad.
TÄNAN meeldiva nädalavahetuse eest!!!!
Millal Motoramm 2009 toimub, teeks kalendrisse risti!
Ahjaa, see ka oli väga tore, et sai löket tehtud ja üle pika aja lökke ääres olla ja vaadata, kuid need " niidirullid" tuld võtsid ja pölesid....Lahe idee, et selline löke teha!!!!
Edu Ruunale!
Siim
Jah üritus oli tore..nalja sai. (Kes ikka nalja teeb, kui ise ei tee.)
......ja veel hullult lahe rahvatantsijate etteasted / tsikliga tulek / ja see kohalik? humoorikas väsimatu rokivivana
-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
IvarSiim kirjutas:......ja veel hullult lahe rahvatantsijate etteasted / tsikliga tulek / ja see kohalik? humoorikas väsimatu rokivivana
ja lisaks rokkimisele see väsimatu rokivana lükkas ka tuletõrjevoolikut, mida kasutati köielükkamisvõistlusel
mina küll ei nõustuks selle väljaütlemisega, et paraadis osalejad peavadki
maksma osalemistasu, paljudel võibolla ei ole võimalust õhtul üritusele
tulla ja soovivadki ainult paraadil osaleda, miks peaksid nad seljuhul maksma
selle eest, mida nad niikuinii ei saa!
Nõus, et 150 kr. ei ole palju, aga paraad ja üritus on 2 erinevat asja.
Minu arust on see just vastupidi eestlaste imelik komme, et küsitakse paraadi
eest raha, mis annab üritusele rahamaitse juurde!
Õnneks peab tõdema, et see komme ei ole veel Eestis laialt levinud!
-
Bulldogs MC kirjutas:mina küll ei nõustuks selle väljaütlemisega, et paraadis osalejad peavadki
Aga seda ei pidanudki ju tegema - maksid need, kes tahtsid jääda õhtuks ja kes soovisid võistelda. Paraadis osalemise eest ei küsinud ju keegi raha... Oli ju väga palju neid, kes jääda ei soovinud ja seetõttu ei maksnud kah... Vaevalt keegi üldse kunagi paraadil osalemise eest raha küsima hakkab
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Bulldogs MC kirjutas:mina küll ei nõustuks selle väljaütlemisega, et paraadis osalejad peavadki
Nõus, et 150 kr. ei ole palju, aga paraad ja üritus on 2 erinevat asja.Minu arust on see just vastupidi eestlaste imelik komme, et küsitakse paraadi
eest raha, mis annab üritusele rahamaitse juurde!Õnneks peab tõdema, et see komme ei ole veel Eestis laialt levinud!
mitu ülelinnalist üritust/paraadi Bulldogs MC on korraldanud?
Mõni aasta tagasi korraldasime suvekaid ja ka siis hakkas üks klubi ürituse värava taha juba tund enne väljakuulutatud paraadi algust kogunema. Kutse peale sisse astuda öeldi, et mis selle tunni pärast ikka piletit osta.
Küsimus ei ole selles, et kuipalju keegi sealt ürituselt saab vaid et paraadil sõidetakse ühtse motopere liikmena uhkelt pea kuklas, kuid ürituse (ja korraldaja) toetuseks ei raatsita füüri välja käia. Kui näiteks Raudruunal nüüd üle viskab ja rohkem Motorammu ei korralda, siis võite iseennast tänada "paraadimootorratturid".
to Bikefan: kui nii oli, siis sorry, kuna ise seekord osaleda ei saanud, siis
info tuli teistelt motomeestelt ja nii nad vähemalt väitsid, et olevat olnud
sama süsteem, mis Bife festivalil, kus ei lastud paraadile üritusel mitte
osalejaid, mis minu arust on vale!
Kui paraadil ikka osaleda sai, siis on kõik hästi ja vale häire!
Järgmine kord tulen kindlasti.
to Pihelgas: Bulldogs MC ei ole tõesti korraldanud selliseid üritusi, aga
kui ta kunagi korraldab, siis kohe kindlasti ei küsi me paraadi eest raha,
sest paraadil peavad saama osaleda kõik, kes seda soovivad!!!
Korraldajaid olen alati austanud, väga tore, et on aktiivseid inimesi,
ürituse eest olen alati maksnud, aga paraad, minu arust ikkagi teine asi!
-
- Mode
Bulldogs MC kirjutas:Bulldogs MC ei ole tõesti korraldanud selliseid üritusi, aga
kui ta kunagi korraldab, siis kohe kindlasti ei küsi me paraadi eest raha,
sest paraadil peavad saama osaleda kõik, kes seda soovivad!!!Korraldajaid olen alati austanud, väga tore, et on aktiivseid inimesi,
ürituse eest olen alati maksnud, aga paraad, minu arust ikkagi teine asi!
huvitav, et võitlete siin paraadil tasuta osalemise õiguse eest, kuid ise ühtegi paraadi ei korralda!?
teate, te hakakegi korraldama ainult paraade ja iga nädal näiteks, sest nõudlust tundub olevat ja seda peab ju inimestele võimaldama. Pappi ärge võtke, sest see pole mingi üritus ja paraadi korraldamiseks raha, aega ja muid ressursse ei kulu. Jõudu!
Pihelgas kirjutas:Kui näiteks Raudruunal nüüd üle viskab ja rohkem Motorammu ei korralda, siis võite iseennast tänada "paraadimootorratturid".
Ega loodus tühja kohta salli, kui tõesti Raudruunal üle viskab , küllap siis midagist uut asemele tuleb.
Pealegi oli ju sel nädalavahetusel veel Metsikute pidu ja mäkketõus.
Seega oli valik piisav
Üritus oli sigavinge ja kõik toimis, ilma et inimesed pidid paraadi eest maksma - tore ja müts maha - siin on näha et asja tehakse sydamest ja hea tunde nimel. Suur lugupidamine sellise suhtumise eest!
Kui Raudruunal üle viskab - eks ta siis küsigu raha - pole meie asi möliseda, et ta RAHA EI KÜSI!!!
Vastupidi - õnnestunud üritus, südamlikud tänud ja rahulolev rahvas on siiski minu silmis suurem saavutus kui väike kasum paraadilt!
Jään ootama uut Motorammu!!
ready to ride - 24H
-
- Mode
mis siin ikka vaielda, eestlased nagu me oleme - käime nagu Imbi ja Ärni käsi pikalt ees ja vaatame, kust midagi tasuta saab..
Mõte oli see, et motoürituste kvaliteet ja järjepidevus saavad kasvujõudu juurde, kui rohkem rahvast peale paraadi ka üritusest endast osa võtma jõuaks.
Seda suurem austus neile, kes sellest aru saavad ja oma kohalolekuga toimuvat toetavad. Ja selle eest kuhjaga meelelahutust ka vastu saavad
-
Ma tegelikult ei saa sellest suhtumisest siin aru. Motoklubi RaudRuun ei saanud selle ürituse korraldamise ja abistamise eest sentigi - vastupidi: RaudRuun sponsoreeris oma rahadega Motorammu. Mingit arvestatavat kasumit pole korraldajad ükski aasta saanud. Vaja on ju maksta tänavate sulgemise, politsei, ansamblite, peopaiga, tehnika, lavade, plakatite jm. eest.
Sellised üritused nagu paraad, tagarattasõit, mäkketõus on ju alati olnud pealtvaatajatele TASUTA! Võistlustel osalejad maksid piletiraha. Paraadi eest eraldi ei küsinud keegi sentigi!!!
PS! Päris ilma rahata on ju võimatu üldse midagi korraldada ja niipalju kui mina tean, siis pole ju ühtki motokokkutulekut tasuta olnudki!?
-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
Mutsuke kirjutas:Kas kellegil veel pilte üritusest on?
igasugu päris fotograafe ja muid päevapiltnikke oli iga nurga peal näha, aga pilte pole näha näidake ikka rahvale kah, mida pildile saite.
-
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
Järgmine aasta peakski tegema keset suve ühe suure ja uhke paraadi. Näiteks Tallinn- Tartu -Viljandi-Pärnu-Tallinn. Ja las siis sõidavad seal need kes peavad paraadi suve tähtsamaks ürituseks. Kõigepealt ühtepidi. Ja kui veel jäi eputamisest midagi vajaka, siis teistpidi ka veel. Et rahvas ikka rohkem saaks neid imetleda.
Aga kokkutulekud jäägu nende jaoks kes peavad lugu heast seltskonnast, muusikast, chillimisest jne. Mõeldud tehtud.
bikefan kirjutas:Motoklubi RaudRuun ei saanud selle ürituse korraldamise ja abistamise eest sentigi - vastupidi: RaudRuun sponsoreeris oma rahadega Motorammu. Mingit arvestatavat kasumit pole korraldajad ükski aasta saanud.
Ärgem unustagem , et tegemist on ju MTÜ-ga , mitte OÜ, AS jne.
MTÜ-s ongi teised põhimõtted.
Aga kiitus ja au korraldajatele , et nad selle teha võtsid. Tehke järgmine aasta ka.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.